Ophavsret og vilkår for brug af hjemmesiden

Alt på Sweet Media Groups hjemmesider er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af Sweet Media Group ApS, Pilestræde 34, 1147 København K, CVR. nr. 40066284.
Indholdet på Sweet Media Groups hjemmesider er ejet af en eller flere af følgende juridiske ejere. For nemheds skyld omtales alle juridiske ejere under den samlede betegnelse Sweet Media Group.

Kopiering mv.

Artikler, fotografier, grafik og andet, der offentliggøres på Sweet Media Groups hjemmesider, tilhører Sweet Media Group og stilles udelukkende til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til privat brug. Denne adgang gælder alene for fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe en side m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Det er endvidere tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personlig brug for husstanden, hvilket typisk vil omfatte din ægtefælle og børn, jf. ophavsretslovens § 12.

Du må dog ikke uden skriftligt samtykke fra Sweet Media Group, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Links

Sweet Media Group ønsker at gøre det let for brugere og bloggere at tilgå, debattere og linke til indhold på Sweet Media Groups hjemmesider.

Enkeltstående brug af dybe links eller privat brug af RSS feeds er tilladt, men gentagen og systematisk brug af dybe links og/eller RSS til kommercielle formål må kun ske efter forudgående skriftlig aftale med Sweet Media Group.

Du må altså gerne linke til forsiden af den besøgte hjemmeside eller til en specifik side, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside/blog eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse.

Omtaler du et tilbud fra en af Sweet Media Groups hjemmesider på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, er det god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige side.

Det er ikke tilladt at etablere links til Sweet Media Groups hjemmesider på en sådan måde, at en hjemmeside fremtræder i det fremmede websites frame. Man må altså ikke linke på en sådan måde, så Sweet Media Groups hjemmesider kommer til at se ud, som om den er del af en anden hjemmeside, medmindre du på forhånd har en skriftlig aftale om dette med Sweet Media Group.

Overtrædelser medfører krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Sweet Media Group er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som Sweet Media Groups hjemmesider linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer på Sweet Media Groups hjemmesider.

Vilkår for brug af hjemmesiden

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger Sweet Media Groups hjemmesider. Ved at bruge en hjemmeside, administreret/ejet af en eller flere af ovenfor nævnte juridiske ejere, accepterer du disse betingelser. Hvis du ikke er enig i betingelserne, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden.

Sweet Media Group kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne hjemmeside for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af.

Vilkår og Betingelser

Oprettelse

Alle kan oprette sig som bruger af Sweet Media Groups hjemmesider. Som bruger accepterer du at have ansvaret for alle handlinger på sitet, som foretages i dit brugernavn. Som udbyder forbeholder vi os ret til at stoppe din brugeradgang på ethvert tidspunkt og med enhver begrundelse.

Ophavsretlig beskyttelse

Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på den besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser.
Sweet Media Group er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som Sweet Media Groups hjemmesider linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Billederne og tekst tilhører enten Sweet Media Group eller bruges med forudgående tilladelse. Du må ikke bruge disse billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.

Ingen garanti for indholdet

Sweet Media Group garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Sweet Media Group påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte hjemmeside.

Brug af siden er for egen risiko

Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Hverken Sweet Media Group eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. Sweet Media Group kan således ikke blive erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tab, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden.
Sweet Media Group er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningsansvaret for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til eller brug af hjemmesiden.
Det samme gælder for din eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyd fra hjemmesiden.

Eneret til logoer og varemærker

Alle varemærker og logoer, der vises på Sweet Media Groups hjemmesider tilhører eller administreres af Sweet Media Group. Du har hverken licens eller ret til indhold på hjemmesiderne.

Tredjemands hjemmeside

Sweet Media Group er ikke ansvarlig for indholdet af linkede hjemmesider eller andre hjemmesider, linket til fra Sweet Media Groups hjemmesider. Hvis du ønsker at besøge hjemmesider, der er linket til fra Sweet Media Groups hjemmesider, sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Sweet Media Group garanterer hverken udtrykkeligt eller underforstået for korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af indhold på tredjemands hjemmesider. Sweet Media Group fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav eller erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands hjemmesider eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via Sweet Media Groups hjemmesider.

Med venlig hilsen

Sweet Media Group A/S
Pilestræde 34
1147 København K
CVR.nr. 40066284

Sidst opdateret den Januar 2019