Skån bilruden for slud, sne og frost med en smart og magnetisk rudebeskytter

Tilbage

Skån bilruden for slud, sne og frost med en smart og magnetisk rudebeskytter

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
1 stk. magnetisk rudebekyttelse
Special Price 119,00 kr
Værdi 259,00 kr
19 har købt

Time left

Værdi

259,00 kr

Spar

140,00 kr

Fra

119,00 kr
Spar
54%

Slut med at bruge tid og kræfter på at skrabe is og sne af forruden

Er du bilist, kender du alt til de besværlige morgener, hvor du skal stå i kulden og skrabe is og sne fra bilruden, før du kan komme af sted. 

Men det er slut nu! Med denne Sweetdeal kan vi nemlig tilbyde et superpraktisk og magnetisk dækken til forruden, som garanterer dig aldrig mere at skulle bruge unødig tid og kræfter på at skrabe is og sne af forruden. 

Den smarte rudebeskyttelse er designet med indsyet magneter i hjørnerne, som gør det nemt at sætte på og tage af. Derudover kan dækkenet foldes sammen, hvilket gør det perfekt at have med på tur, liggende i lommen i døren eller i handskerummet.

Magnetbeskyttelsen er fremstillet i et robust, slidstærkt og vandtæt 210D Oxford-stof med en indbygget tyverisikret låsemekanisme, som sikrer dig en lang holdbarhed, samtidigt med, at det sørger for, at det ikke bliver stjålet. Beskyttelsen måler 1,04 x 1,7 m.

Du får: 

1 stk. magnetisk rudebekyttelse
Normalpris 259 kr. /Sweetdealpris 119 kr. 

Læs mere
Læs mindre

Vigtig viden: 

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Samarbejdspartneren er Direct Trading. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: 

Direct Trading
customer@viralnord.com
CVR-nr. 36945850

Detaljer om levering:

 • Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet.
 • Produktet afsendes med PostNord til den indtastede adresse senest i uge 5.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.
 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning.
Læs mere
Læs mindre