Nyt til bilen? Beskyt din bil og slip for at skrabe is med et smart frontrudedækken - fri fragt

Tilbage

Nyt til bilen? Beskyt din bil og slip for at skrabe is med et smart frontrudedækken - fri fragt

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Magnetisk frontrudedækken, 163x96 cm
Special Price  149,-
Værdi  199,-

Udløber om

Værdi

 199,-

Spar

 50,-

 149,-
Spar
25%

Beskyt bilen med et smart frontrudedækken

Slip for at skrabe is af forruden vinteren igennem med et smart frontrudedækken, så du kan komme hurtigt afsted på arbejde.

Overdækket er fremstillet i slidstærkt PEVA-materiale, som er modstandsdygtigt overfor vind og vejr, med en beskyttende bomuldsbagside samt magnetisk stålramme, som nemt monteres på forruden, så det beskyttes mod is og sne. Bemærk, at overdækket kun passer til biler med magnetisk stålramme i forruden.

Frontrudedækket er desuden også praktisk om sommeren til at holde solens varme stråler ude af bilen. Frontrudedækket mål er 163 x 96 cm og passer til de fleste ruder.

Du får:

Magnetisk frontrudedækken
Normalpris: 199 kr. // Sweetdealpris: 149 kr. 

Det skal du huske:

 • Prisen er inklusiv fragt.
 • Produktet sendes senest i uge 48.
 • Bemærk, der leveres kun til danske adresser. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.

Generel info:

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. 
 • Samarbejdspartneren er Nordic Publisher Group ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Nordic Publisher Group ApS
E-mail: [email protected]
CVR: 36435844
Deal ID: 159237