Sweet og Slade koncert i KulturCenter Skive

Kom til en fantastisk rockaften med legendariske Sweet og Slade - NY dato fredag den 25. marts 2022
Værdi

475,-

Spar

276,-

Kun

199,-
Tilbage

Sweet og Slade koncert i KulturCenter Skive

Grouped product items
Produkt Navn Price
Sweet og Slade fredag den 25. marts 2022 kl. 20:00 i KulturCenter Skive
Special Price 199,-
Værdi 475,-
Spar58%
Værdi

475,-

Spar

276,-

Legendarisk rockaften med Sweet og Slade - NY DATO fredag den 25. marts 2022 i Skive 

Koncerten med Sweet og Slade skulle have været afholdt lørdag den 23. oktober 2021, men grundet sygdom i bandet, rykkes koncerten til marts 2022.

Der er lagt op til et brag af en fest, når Sweet og Slade giver en dobbeltkoncert i KulturCenter Skive fredag den 25. marts 2022.

Med over 30 millioner solgte plader og en musikhistorie, der strækker sig helt tilbage til 70'erne, er Sweet et af Storbritanniens mest velkendte og succesfulde rockbands. Sweet er genopstået i flere konstellationer, og 70’er-publikummet synes særdeles trofast og hengivent, når det kommer til nostalgiske gensyn.

Turbulensen ændrer ikke på, at Sweet står bag noget af det mest indflydelsesrige musik fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Deres musik strækker sig fra ren pop til heavy metal, og de står bag en lang række tophits såsom ”Poppa Joe”, ”Block Buster”, ”Hellraiser”, ”Ballroom Blitz”, ”Teenage Rampage” og ikke mindst ”Fox on the Run”.

Ligesom Sweet har Slade smeltet sig ind i hjerterne på fans hele verden over med deres unikke samspil af perfekt pop og rock’n’roll, og med 23 giganthits er det næsten umuligt ikke at kende til dem.

"Far far away", ”Cum On Feel The Noize” og ”Coz I Luv You ” er bare nogle af deres kæmpehits, og ja, så er Slade jo også bandet bag den uendeligt populære ”Merry Christmas Everybody”, som spilles overalt i verden – også når det ikke er jul. Der er garanti for medrivende pop-rock, når Sweet går på scenen til et brag af en koncert i KulturCenter Skive.

Der er lagt op til fest, farver og glamrock i KulturCenter Skive, når Dave Hill, John Berry, Russell Keefe og Alex Bines som Sweet og Slade tager publikum med på en dynamisk og powerfuld rutsjebanetur af ren rock’n’roll. 

Du får:

En billet til Sweet og Slade fredag den 25. marts 2022 kl. 20:00 i KulturCenter Skive
Normalpris: 475 kr. // Sweetdealpris: 199 kr.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er kun gyldigt til koncerten med Sweet & Slade fredag den 25. marts 2022 kl. 20:00 i KulturCenter Skive.  
  • Bemærk, der er begrænsest antal til salg. 
  • Husk at medbringe værdibeviset.
  • Billetkøbere, der er dårligt gående eller ikke kan holde til at stå op under koncerten, får anvist siddepladser. Øvrige billetkøbere har frit valg mellem stå- og siddepladser, så længe lager haves.

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
  • Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
  • Samarbejdspartneren er KulturCenter Skive. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart: 
KulturCenter Skive
Skyttevej 12-14
7800 Skive
Tlf: 70 70 14 64
E-mail:info@kcskive.dk
Website: https://kcskive.dk
CVR: 32788637
Deal ID: 185253