Nyhed: 2 timers paintball med alt hvad du behøver hos Danmarks største paintball center

Tilbage

Nyhed: 2 timers paintball med alt hvad du behøver hos Danmarks største paintball center

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
2 timers paintball inkl. 500 paintballkugler, leje af maske, gevær og dragt samt instruktion og evt. bad for 1 person hos Paintball Parken
Special Price  249,-
Værdi  500,-

Udløber om

Værdi

 500,-

Spar

 251,-

Fra

 249,-
Spar
50%

Få årets adrenalin kick i Paintball Parken, Danmarks største paintball center

Leder du efter en actionfyldt oplevelse med vennerne, til firmaturen eller den nærtstående polterabend? Vi har løsningen, der kun kan blive et kæmpe hit.

Paintball Parken er Danmarks største paintball center, som ligger imellem Ikea og Racehall i Taastrup. De tilbyder lige nu hele 2 timers underholdende spil med hele pakken til den halve pris.

Her ved de, at det sjove ved paintball er at skyde, og derfor skal du ikke tænke på at købe ekstra skud. Du får nemlig hele 500 paintballkugler med. Heller ikke maske, gevær, dragt eller instruktion skal du tænke på. Det er også alt sammen med i pakken, så I ikke behøver mere udstyr i de 2 timer. 

Energi, teamwork, spænding og sjov er nogle af nøgleordene, når I tager jeres paintballgevær i hånden og indtager jeres pladser. Hvis I gerne vil vinde, kræver det både snilde, god kommunikation og samarbejde. Men vil I vinde med stil, skal der holdes fokus, og koncentrationen skal være i top. 

Paintball Parken er klar til jer, så I får den mest actionfyldte dag. Lad adrenalinen pumpe, men pas på - der kan gemme sig en lige rundt om hjørnet.

OBS: I skal være minimum 10 personer for, at booke og spille sammen, det betyder, at I i alt skal købe minimum 10 værdibeviser for at få det hele til halv pris. Men bare rolig, er du kun dig, eller er I kun et par, så kan I bruge jeres værdibevis til åben søndags paintball fra kl. 10.00 - 14.00 og spille med og mod andre.

Du får:

2 timers paintball inkl. 500 paintballkugler, leje af maske, gevær og dragt samt instruktion og evt. bad for 1 person
Normalpris: 500 kr. // Sweetdealpris: 249 kr. 

Det skal du huske: 

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 13. februar 2020 til og med den 13. maj 2020.
 • Værdibeviset gælder til 2 timers paintball inkl. instruktion for 1 person med 500 paintballkugler, leje af maske, gevær og dragt samt og evt. bad.
 • Værdibeviset kan bruges hele ugen - også om aftenen.
 • I Danmark skal man være fyldt 16 år for at spille paintball.
 • Du booker her og vælger "Super pakken". Du skal notere, at der er tale om en Sweetdeal. 
 • OBS: I skal være minimum 10 personer for at booke jeres egen tid. Det betyder, at I skal købe minimum 10 værdibeviser.
 • Hvis det kun er dig, eller I kun er et par stykker så er der søndags paintball fra kl. 10.00 - 14.00 hvor man kan spille med og mod andre.
 • Bemærk, at der kan være begrænset plads enkelte lørdage. Det anbefales derfor, at du bestiller i god tid.
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.
 • Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Paintball Parken på tlf: 61 78 38 88 mandag - fredag fra kl. 10.00 - 20.00.

Generel info: 

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb
 • Aftaleparten er: Paintball Parken. Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse
 • Sweetdeal er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Paintball Parken
Lervangen 12
2630 Taastrup
Tlf: 61 78 38 88
CVR: 37337013
Deal ID: 165337