Nyhed: Oplev Danmark fra oven i en luftballon hos DreamBalloon - gælder i 2 år

Tilbage

Nyhed: Oplev Danmark fra oven i en luftballon hos DreamBalloon - gælder i 2 år

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Ca. 1 time i luftballon for 1 person hos DreamBalloon
Special Price  1.495,-
Værdi  2.395,-

Udløber om

Værdi

 2.395,-

Spar

 900,-

Kun

 1.495,-
Spar
37%

Oplev Danmark oppefra og få dit livs oplevelse 

Overvej lige det her: Du svæver lydløst hen over både by og natur med en udsigt helt udover det sædvanlige, og du oplever nye ting, som du aldrig har bemærket før. Det eneste, der afbryder stilheden, er brænderens rå hvæs. Ret fantastisk, synes du ikke? 

Alle, som har prøvet en tur i luftballon, vil helt sikkert fortælle dig, at det er en oplevelse, som ikke kan forklares, men som bestemt skal opleves. Det har du nu muligheden for, når danske DreamBalloon inviterer dig med en tur op i en af deres to passagerballoner med plads til 12 og 19 personer. Her bliver du taget ud på ca. 1 times fascinerende flyvning. 

Når jeres flyvetur er ved at være forbi, lander I i solnedgangen, hvor I sammen vil slutte den unikke oplevelse af med den traditionsrige champagnedåb. Her vil der også, udover en masse hygge, være kaffe og snacks i solnedgangen. 

Værdibeviset gælder i 2 år, så I har rigeligt med tid til at finde en dag, hvor I får luft under vingerne.

Ballonflyvningen er for alle og en oplevelse for livet.

OBS: Du skal være over 130 cm høj for at kunne deltage i flyvningen. Ellers kan det være svært at kigge ud over kurven, og du får ikke så meget ud af turen.

Du får:

Ca. 1 time i luftballon for 1 person 
Normalpris: 2.395 kr. // Sweetdealpris: 1.495 kr.

Pakken indeholder: 

 • Velkomst, check-in og sikkerhedsbriefing
 • Invitation til at hjælpe med opsætningen af ballonen
 • Ca. 1 times flyvning i luftballon over valgfri flyveegn (Fyn, Sjælland, Jylland - læs mere her)
 • Den traditionsrige champagnedåb efter flyvningen
 • Personligt ballondiplom signeret af ballonskipperen til minde om dagen
 • Kaffe, snacks og hygge i solnedgangen 

Dreamballoon 

Flyveregioner:

DreamBalloon veksler mellem en lang række forskellige flyveregioner på Sjælland, på Fyn og i Jylland. I Jylland flyver de oftest i området omkring Silkeborg. På Fyn starter de typisk i området mellem Tommerup, Årslev og Ringe, og på Sjælland veksler de mellem 4 flyveregioner, Nordsjælland, Roskilde, Jystrup/Ringsted og Sorø.

Du vælger selv, hvilken landsdel du ønsker at flyve i. Det helt præcise startsted er dog afhængig af vind- og vejrforhold og besluttes først på selve flyvedagen.

På DreamBalloons hjemmeside kan du se kalenderen, hvor der står hvorfra de flyver og hvornår. Der kommer løbende nye datoer til. Du vil modtage en SMS på dagen med den præcise adresse for flyvningens start.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 26. marts 2020 til og med den 26. marts 2022.  
 • Værdibeviset gælder til ca. 1 time i luftballon for 1 person.
 • Når du har købt dit værdibevis, får du efterfølgende tilsendt en billet pr. e-mail fra Dreamballoon.
 • Når du har modtaget din billet skal du bruge den til, at booke en tid på hjemmesiden. Du kan se i kalender her hvornår og hvorfra, der er flyvninger. 
 • Bemærk, at der kommer løbende nye datoer til. Du vil modtage en SMS på dagen med den præcise adresse for flyvningens start.
 • DreamBalloon gennemfører kun flyvningen, hvis vejret er egnet til ballonflyvning. Hvis vejret ikke er egnet til ballonflyvning på din bookede flyvedag, får du på dagen besked på mail og sms om aflysningen. Lige så snart flyvningen er aflyst, bliver dit bookingnummer frigivet, hvorefter du kan booke dig ind på en ny flyvedato gennem det online bookingsystem.
 • Du vælger selv, hvilken landsdel du ønsker at flyve i. Det helt præcise startsted er dog afhængig af vind- og vejrforhold og besluttes først på selve flyvedagen.
 • OBS: Du skal være over 130 cm høj for at kunne deltage i flyvningen. Ellers kan det være svært at kigge ud over kurven, og du får ikke så meget ud af turen.
 • Der tages forbehold for travlhed specielt i starten og slutningen af gyldighedsperioden.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er DreamBalloon. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Dreamballoon
Kildeløbet 45
2700 brønshøj
Tlf.: 51 42 20 36
Website: www.dreamballoon.dk
CVR: 32305660
Deal ID: 167369