Skønhed og Wellness

Find lokale deals inden for skønhed og wellness her på siden. Gør noget godt for dig selv eller måske din mor. Tag til frisøren, få en massage eller forkæl dig selv med en ansigtsbehandling – uden at det koster en halv bondegård. Spar helt op til 70% på skønhed og wellness i dit lokalområde. Forkæl dig selv eller dem, du holder af.

Skønhed og wellness

Er du ofte træt efter en lang arbejdsuge med møder om kedelige regnskaber, forfærdelige forældresamtaler eller endnu en konflikt om de seneste beskæringer på jobbet? Følelsen af at være er helt færdig, når man kommer hjem fra arbejde, kender vi alle. Måske skulle du prøve at bruge lidt tid på at forkæle dig selv. Tag en tur på spaophold, book en massage, eller få lavet dine negle. Det er de små ting, der gør hele forskellen, og det behøver slet ikke at koste en formue.

Wellnessdeals, der gør hverdagen lettere

Hos Sweetdeal tilbyder vi en stor variation af wellnessdeals til fordelagtige priser. Vi tilbyder alverdens forskellige wellness- og massagedeals, der kan være med til at gøre din hverdag lettere og på samme tid lidt mere luksuriøs. Hvad enten du er til ansigtsbehandlinger, fodbehandlinger eller pedicure, kan du finde deals med fantastiske tilbud på vores hjemmeside.

Det handler om at gøre noget godt for sig selv i en travl hverdag, men kan det gøres billigere, er det da bare en bonus. Har du et wellnessophold eller en tur til parmassage i kikkerten, kan du med fordel holde dig opdateret på vores seneste deals inden for skønhed og wellness. I den travle dagligdag kan tiden hurtigt løbe fra dig. Indimellem har man bare brug for at tage en pause, så husk at træde på bremsen for at sænke farten fra tid til anden. Vi tilbyder deals, der kan hjælpe dig godt på vej.

Tag på romantisk wellnessophold

Der findes masser af fantastiske tilbud, der kan hjælpe dig til en mindre stresset hverdag. Hvis du har et par dage fri i din kalender, er dette en skøn mulighed for at tage afsted på et wellnessophold.

Inviter din kæreste med, og nyd tiden med hinanden til ren og skær selvforkælelse. Måske har I ikke haft særlig meget tid til hinanden i den travle hverdag, og derfor kan bare to dages wellnessophold gøre underværker. Vis din partner, at du tænker på vedkommende, og at han eller hun også fortjener en dag i luksuriøse omgivelser, der kan stå i skarp kontrast til hverdagens madpakkesmøringer og bleskift.

Hos os finder du wellnessdeals, der kan give dig gode besparelser på nogle af landets dejligste wellnessophold. Brug en weekend omgivet af ren afslapning, hvor en gåtur til saunaen vil være det længste, I behøver at rykke jer. Selvom I har forskellige præferencer, kan I med garanti finde en aktivitet, som I begge vil nyde til fulde, og I vil helt sikkert føle jer mere afslappede efter jeres ophold. I kunne for eksempel nyde hinandens selskab under stjernehimlen og bruge jeres aften på at forkæle jeres smagsløg med et lækkert gourmetmåltid og et godt glas vin. Så bliver dagen nok ikke meget bedre.

Massagedeals er dagens redningsmand

Desværre kender de fleste af os til det med at have en skade eller bare et eller andet sted på kroppen, der bare ikke helt virker, som det skal. Trænger du til at få løsnet op i din krop og få slappet af i dine muskler, burde du tage et kig på vores massagedeals. At forkæle sig selv behøver slet ikke at være en luksus, du ikke har råd til. Det kan sagtens gøres billigt gennem Sweetdeals favorable rabatter.

Trænger din krop til en kærlig hånd, kan du hos Sweetdeal være heldig at finde en massagedeal, hvor du kan prøve stressless massageterapi, der løsner spændinger i kroppen og hjælper dig til at få en mere afslappet krop og sind. Måske finder du også massagedeals til den oldgamle hot stone massage. Denne type massage bruger opvarmede lavasten til at massere kroppen i afstressende og bløde bevægelser, hvilket løsner spændingerne i kroppen.

Har du lyst til at prøve kræfter med de mange typer massage, kan du tjekke vores nuværende deals til massage med det samme. Vi får hele tiden nye tilbud, så du har mulighed for at prøve lidt af hvert og finde ud af, hvilken type massage der kan hjælpe dig til en mindre anspændt dagligdag.