Få oprettet et børnetestamente for at sikre dine børn v. Fairjura

Tilbage

Få oprettet et børnetestamente for at sikre dine børn v. Fairjura

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Børnetestamente v. Fairjura
Special Price  999,-
Værdi  2.399,-

Udløber om

Værdi

 2.399,-

Spar

 1.400,-

Kun

 999,-
Spar
58%

Et børnetestamente sikrer dine børn, hvis det værst tænkelige skulle ske

Vores børn er det mest værdifulde, vi har, og deres tryghed og sikkerhed er det vigtigste - dette ved Fairjura alt om.

Hvis du har mindreårige børn, er det en god idé at have oprettet et børnetestamente, også kaldt en forældremyndighedstilkendegivelse, som indeholder en bestemmelse om, hvem du og din partner ønsker skal overtage forældremyndigheden over børnene. 

Dette kan du nu få hjælp til af Fairjura, som er specialister i at oprette og udarbejde børnetestamenter, så jeres ønske bliver hørt, hvis I begge dør, inden jeres barn/børn fylder 18 år. 

Det er både muligt at få oprettet børnetestamentet som et selvstændigt dokument, eller som en del af et almindeligt testamente. Hvis I samtidig ønsker at sikre hinanden ved at få oprettet et almindeligt testamente, kan dette tilkøbes for kun 999 kr. 

Du får:

Børnetestamente
Normalpris: 2.399 kr. // Sweetdealpris: 999 kr.

OBS: Gebyret på 300 kr. til notaren er ikke inkluderet i tilbuddet. Dette gebyr skal betales direkte til notaren, hvis I vælger at oprette børnetestamentet foran notaren.

Mere om Fairjura og børnetestamente:

Hvis det tragiske skulle ske, at du og din partner begge dør, inden jeres barn/børn fylder 18 år, bliver afgørelsen om, hvem der skal overtage forældremyndigheden over jeres børn, truffet af Familieretshuset.

Familiehuset træffer afgørelsen ud fra, hvad der er bedst for jeres børn. Familieretshuset vil i langt de fleste tilfælde følge jeres ønske, hvis der er lavet et børnetestamente. Den eneste grund til, at et børnetestamente vil blive tilsidesat er, hvis jeres ønske strider imod hensynet til, hvad der vil være det bedste for børnene.

Al kommunikation med kunderne foregår ved hjælp af mail og/eller telefon og Fairjura kan derfor servicere kunder i hele landet. De sætter en ære i et godt stykke arbejde og går ikke på kompromis med kvaliteten selvom prisen er lav. Det er vigtigt, at alle får en god og tryg oplevelse. Se Fairjuras flotte anmeldelser på Trustpilot her

Fairjura har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI-Gerling Forsikring med en dækningssum pa 5.000.000 kr. pr. skade pr. år (selvrisiko på 50.000 kr. pr. skade). Der er p.t. ikke rejst nogle krav mod Fairjura. Al rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter foretages af en uddannet jurist.

Hvis du ønsker at læse mere omkring det at oprette et børnetestamente, kan du gøre det her.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 10. januar 2020 til og med den 10. april 2020.
 • Gebyret på 300 kr. til notaren er ikke inkluderet i tilbuddet. Dette gebyr skal betales direkte til notaren, hvis I vælger at oprette børnetestamentet foran notaren.
 • Ønsker I samtidigt at oprette et almindeligt testamente, hvor I f.eks. sikrer hinanden, koster dette en merpris på 999 kr. inkl. moms. Hvis dette ønskes afregnes det direkte med partner.

Sådan gør du:

 1. Tag kontakt til Fairjura pr. mail på [email protected] og oplys værdibevisnummer samt at I skal have lavet et børnetestamente.
 2.  I vil herefter modtage en mail fra Fairjura med oplysning om, hvilke oplysninger Fairjura får brug for. Det vil typisk være fulde navne, adresse og CPR-nr. på jer begge, fulde navn og adresse på det barn/de børn, der skal være omfattet af børnetestamentet, fulde navn og CPR-nr. (eventuel blot fødselsdato) på den person, I gerne ser, skal overtage forældremyndigheden.
 3. Ovenstående oplysninger sender I til Fairjura på en sikker mail (Fairjura sender et link til jer).
 4. Når Fairjura har modtaget de nødvendige oplysninger, sender de et udkast til børnetestamente via sikker mail.
 5. Når I har modtaget udkastet, skal I gennemgå det, og Fairjura besvarer selvfølgelig alle spørgsmål i forbindelse hermed og foretager eventuelle rettelser.
 6. I vil modtage det endelige børnetestamente via sikker mail, når I har godkendt udkastet.
 7.  I kan selv bestemme, om I vil tage børnetestamentet med til notaren og få det registeret, eller om I blot selv ønsker at opbevare det. Begge muligheder er lige gyldige, men Fairjura anbefaler altid, at I får det oprettet hos notaren, da det giver en bedre sikkerhed. Vælger I at tage det med til notaren, koster dette et notargebyr på 300 kr., som skal betales direkte til notaren.
 8.  I kan altid kontakte Fairjura pr. mail eller telefon: 53 53 90 44, hvis I har spørgsmål.

Generel info: 

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Samarbejdspartneren er Fairjura. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Fairjura
Rodosvej 13
2300 København S
CVR: 32358047
Deal ID: 163044

Adresse

Fairjura, Rodosvej 13, 2300 København