45 min kropsgennemgang i Kbh el. Jyderup

Få løsnet op for låste skuldre, tennisalbue eller ømme håndled til næsten halv pris hos Life of Liva
Værdi

900,-

Spar

401,-

Kun

499,-
Tilbage

45 min kropsgennemgang i Kbh el. Jyderup

Grouped product items
Produkt Navn Price
Kropsgennemgang (45 min.) hos Life of Liva
Special Price 499,-
Værdi 900,-
Spar44%
Værdi

900,-

Spar

401,-

Slip for spændinger og ømhed hos Life of Liva i København eller Jyderup

Døjer du med låste skuldre, frossen skulder, tennisalbue eller ømme håndled, så kan neuropraktik være lige noget for dig. Og med denne Sweetdeal på en kropsgennemgang hos Life of Liva får din krop lige den behandling, den har brug for - og så sparer du over 400 kr.! 

Neuropraktik er et system, der aktiverer kroppen via nervesystemet med det formål at genaktivere de motoriske og sensoriske signaler, "GPS"-signaler, til deres grundindstillinger eller så tæt på grundindstilling som krop, slid, aldring og skader (mindset) tillader. 

Den 45 minutters kropsgennemgang består af præsentation, gennemgang af kroppen via billeder, behandling af én skulder samt evt. forslag til kost og kosttilskud. 

Du kan bruge værdibeviset helt frem til december, og så bestemmer du selv, om du vil have behandlingen udført i klinikken i Jyderup eller på Østerbro. Du vil helt sikkert gå derfra med en krop, der føles lettere.

Du får:

Kropsgennemgang (45 minutter)
Normalpris: 900 kr. // Sweetdealpris: 499 kr. 

Er du en af de 10 første, der køber denne Sweetdeal, får du desuden en Cal-Mag med D3-vit fra Solaray og en 200 ml bodylotion fra Fru S Nordic Skincare.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 8. august 2022 til og med den 8. december 2022. 
 • Værdibeviset gælder til 45 min. kropsgennemgang for 1 person hos Life of Liva på Østerbro eller i Jyderup. 
 • Kropsgennemgangen består af: præsentation, gennemgang af kroppen via billeder, behandling af én skulder samt evt. forslag til kost og kosttilskud.
 • Er du en af de 10 første, der køber denne Sweetdeal, får du desuden en Cal-Mag med D3-vit fra Solaray og en 200 ml bodylotion fra Fru S Nordic Skincare.
 • Du booker tid til din behandling ved at skrive en e-mail til neuropraktor@pm.me. Husk at oplyse, at der er tale om en Sweetdeal samt det ønskede tidspunkt for behandling.
 • Husk at medbringe værdibeviset udprintet eller på mobilen.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Life of Liva. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Life of Liva
E-mail: neuropraktor@pm.me
Deal ID: 197919

Klinikken i København:
Vennemindevej 45B
2100 København Ø

Klinikken i Jyderup:
Skarridsøgade 51
4450 Jyderup