Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies

Vildt efterårstilbud på 1 times shuffleboard og new zealandske pies på Urban Camper på Nørrebro
Værdi

130,-

Spar

75,-

Kun

55,-
Tilbage

Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips på Urban Camper
Special Price 55,-
Værdi 130,-
Spar57%
Værdi

130,-

Spar

75,-

Vildt Efterårstilbud: Der er lagt op til en perfekt aften i byen med venner eller familie med shuffleboard og lækre pies på Urban Camper Bar

Invitér venner, familie eller kolleger på en sjov aften med Shuffleboard og en lækker, lun dinner pie fra Wild Kiwi Pies på Nordvests hyggelige, grønne oase Urban Camper. 

Det ultra populære barspil, Shuffleboard, er simplet og socialt og genialt for legebørn i alle aldre. Spillet er perfekt for enten en hyggelig aften ude med et par venner eller en hyggelig stund med familien. Spillet kan spilles fra 2 til op til 6 spillere samtidigt og sammenlignes bedst med bordcurling - uden kost.

Efter en times spil venter en lækker smagsoplevelse, som kommer hele vejen fra New Zealand. Wild Kiwi Pies laver, hvad der på dansk bedst kan beskrives som tartelet–agtige tærter med lunt fyld i sprød butterdej fyldt med enten oksekød, kylling eller grøntsager. Pies er næsten New Zealands nationalret, men har allerede vundet en plads i mange københavneres hjerte. Vælg mellem oksekød-, kylling- eller vegetartærte.

Baren byder på et stort og ambitiøst udvalg af craft beers fra hele verdenen, vin, drinks og økologiske cocktails på fad samt forskelige arkadespil, pool og et stort udvalg af brætspil. Stilen i baren er hip, afslappet, uhøjtidelig og inspireret af en kombination af Nørrebros urbane rustik og den sydamerikanske jungle.

Det er meget vigtigt, at I ved booking oplyser, der er tale om en Sweetdeal og hvilke tærter I ønsker: oksekød, kylling eller vegetar.

Du får:

1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips
Normalpris: 130 kr. // Sweetdealpris: 55 kr.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 15. september 2021 til og med den 15. december 2021. 
  • Værdibeviset gælder til 1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips for 1 person. 
  • Du booker tid her. Husk at oplyse i kommentarfeltet, at der er tale om en Sweetdeal, og om hvilke tærter I ønsker. Vælg mellem oksekød, kylling eller veganer. Er dette ikke oplyst ved booking, kan udvalget af tærter ikke garanteres.
  • Der kan forekomme travlhed i starten og i slutningen af gyldighedsperioden. Det anbefales derfor at booke bord i god tid i disse perioder.
  • Husk at medbringe værdibeviserne. Det medbragte antal værdibeviser skal passe til antal af gæster – hvis ikke forbeholder Urban Camper sig retten til at opkræve fuld pris for yderligere deltagere.

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
  • Samarbejdspartneren er Urban Camper Hostel & Bar. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Urban Camper Hostel & Bar 
Lygten 2C
2400 København nv
Website: www.urbancamper.dk
CVR: 40441123
Deal ID: 184300