Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies

Glæd dig til fodboldfest, shuffleboard-sjov og lækre new zealandske pies på Urban Camper på Nørrebro
Udløber om

Værdi

 130,-

Spar

 55,-

Kun

 75,-
Tilbage

Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips på Urban Camper
Special Price  75,-
Værdi  130,-
Spar42%
Udløber om

Værdi

 130,-

Spar

 55,-

Varm op til kampene og kom i EM-stemning på Urban Camper Bar med Shuffleboard og lækre new zealandske dinner pies

Slå dig løs med venner, familie, kolleger eller din nabo og kom i rigtig fodboldstemning med en omgang Shuffleboard på Nordvests hyggelige, grønne oase og slut af med en lækker, lun dinner pie fra Wild Kiwi Pies. Vi viser alle EM-kampene så en times Shuffleboard er den perfekte opvarmning til en sjov og festlig aften i foldboldens tegn.

Det ultra populære barspil, Shuffleboard, er simplet og socialt og genialt for legebørn i alle aldre. Spillet sætter en perfekt ramme for enten en hyggelig aften ude med et par venner eller en hyggelig stund med familien. Spillet kan spilles fra 2 til op til 6 spillere samtidigt og sammenlignes bedst med bordcurling - uden kost. 

Urban Camper Hostel & Bar glæder sig til at byde jer velkommen til en sjov aften med spil og hygge i en international og afslappet atmofsære. I vores 400kmv er der masser af plads og mulighed for god og sikker corona-afstand.

Når I er færdige med at spille Shuffleboard venter en lækker smagsoplevelse, som kommer hele vejen fra New Zealand. Wild Kiwi Pies laver, hvad der på danskbedst kan beskrives som tartelet–agtige tærter med lækkert, lunt fyld i sprød butterdej fyldt med oksekød, kylling eller grøntsager. Pies er næsten New Zealands nationalret og takket være Wild Kiwi Pies er de nu også nået hele vejen til København og har allerede vundet en plads i mange københavneres hjerte. Vælg mellem oksekød-, kylling- eller vegetartærte.

Baren byder på et stort og ambitiøst udvalg af craft beers fra hele verdenen, vin, drinks og økologiske cocktails på fad samt forskelige arkadespil, pool og et stort udvalg af brætspil. Stilen i baren er afslappet, uhøjtidelig og inspireret af en kombination af Nørrebros urbane rustik og den sydamerikanske jungle.

Det er meget vigtigt, at I ved booking oplyser, der er tale om en Sweetdeal, og hvilke tærter I ønsker: oksekød, kylling eller vegetar.

Du får: 

1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips
Normalpris: 130 kr. // Sweetdealpris: 75 kr.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 06. juni 2021 til og med den 01. september 2021. 
  • Værdibeviset gælder til 1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips for 1 person. 
  • Du booker tid her. Husk at oplyse i kommentarfeltet, at der er tale om en Sweetdeal, og om hvilke tærter I ønsker. Vælg mellem oksekød, kylling eller veganer. Er dette ikke oplyst ved booking, kan udvalget af tærter ikke garanteres.

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
  • Samarbejdspartneren er Urban Camper Hostel & Bar. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Urban Camper Hostel & Bar 
Lygten 2C
2400 København nv
Website: www.urbancamper.dk
CVR: 40441123
Deal ID: 180603