Billet til Se Venedig og dø i Greve

Oplev de største og mest elskede danske 70’er hits torsdag 22. februar 2024 i Portalen i Greve
Værdi

375,-

Spar

176,-

Kun

199,-
Tilbage

Billet til Se Venedig og dø i Greve

Grouped product items
Produkt Navn Price
Se Venedig og dø torsdag 22. februar 2024 kl. 20.00 i Portalen i Greve
Special Price 199,-
Værdi 375,-
Spar46%
Værdi

375,-

Spar

176,-

Gå ikke glip af MusicalDanmarks næste suveræne hyldestkoncert i Greve - Begrænset antal!

Efter de sidste par års store succeser i Portalen med hyldestkoncerterne In The Air Tonight, Candle In The Wind og Pianoman’en fra New York vender MusicalDanmark i foråret 2024 blikket mod Danmark og den danske musikbranche.

I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske 70’er hits fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Og samtidig høre historierne om hvad der egentlig skete dengang i 70’erne.

Du får: 

Billet til "Se Venedig og dø" torsdag 22. februar 2024 kl. 20.00 i Portalen i Greve
Normalpris: 375 kr. // Sweetdealpris: 199 kr. 

Bemærk, der er begrænset antal billetter til salg.

Om Se Venedig og Dø

SE VENEDIG OG DØ er den musikalske hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70’erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største band – om at være ”rock kongen” af Danmark. Op i gennem 70’erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmarks ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke ved at være slut, da Gasolin beslutter at stoppe.

Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-Bi-Dua står klar til at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste - og måske desperat træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, “Se Venedig og dø” til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre Gasolins succes, fremfor at Shu-Bi-Dua gør det. Et regulært Shakespeare drama er under opsejling…

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Rikke Lillevang m.fl. give den fuld gas (!) i alle de store sange, så SE VENEDIG OG DØ kan blive en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er KUN gyldigt til forestillingen "Se Venedig og dø" torsdag 22. februar 2024 kl. 20.00 i Portalen i Greve
 • Dine værdibeviser ombyttes til pladsbilletter på følgende måde: Pladsbilletterne bliver sendt til din mailadresse i uge 15. Hold derfor øje med dit spamfilter i den uge, da mails med vedhæftede filer kan havne der. 
 • Har du nogle spørgsmål til koncerten eller Sweetdealen, så kontakt venligst MusicalDanmark og ikke Portalen i Greve.
 • Se Venedig og Dø har en varighed af ca. 1 time og 55 minutter inkl. pause. 
 • Der er nummererede pladser.
 • Bemærk, at du ikke har indflydelse på, hvor du kommer til at sidde, men har du købt flere værdibeviser i samme køb, får du naturligvis pladser ved siden af hinanden. 
 • Begrænset antal billetter til salg.
 • Bemærk, at værdibeviset ikke gælder til kørestolspladser. Her henvises i stedet til Portalen i Greves billetsalg, hvor der tilbydes ledsagerrabat.
 • Forestillingen afholdes i Portalen i Greve, Portalen 1, DK-2670 Greve.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Musical Danmark. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Musical Danmark
Tlf. 22 30 73 18, hverdage 10 - 12
E-mail: firserne@live.dk
CVR: DK30979435
Deal ID: 207625