Dagsbillet til DAC inkl. vin & snacks

Lær om kvinders rolle i arkitekturen i Dansk Arkitektur Center inkl. vin & snacks på Kbh's fedeste tagterrasser
Udløber om

Værdi

215,-

Spar

66,-

Kun

149,-
Tilbage

Dagsbillet til DAC inkl. vin & snacks

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Entrébillet til Dansk Arkitektur Center inkl. 1 glas vin og snacks
Special Price 149,-
Værdi 215,-
Spar30%
Udløber om

Værdi

215,-

Spar

66,-

Oplev bl.a. hidtil ufortalte historier om kvinders rolle i arkitekturen hos Dansk Arkitektur Center

Ved du, hvem der som nogle af de første talte for, at hvert familiemedlem skulle have sit eget værelse? Eller ved du, hvem der banede vejen for det famøse køkkenalrum?

Arkitekterne Ragna Grubb, Karen Hvistendahl, Ingeborg Schmidt og Ulla Tafdrup er hovedkvinderne bag disse tiltag. Men de og deres kvindelige kolleger er ikke i samme grad som deres mandlige kolleger blevet kendte for store spektakulære projekter. 

Ikke desto mindre har kvindelige arkitekter begået arkitektoniske landvindinger, som har haft stor samfundsmæssig betydning, og som præger vores hverdag den dag i dag. Til udstillingen 'Kvinder skaber rum' kan du lære mere om kvinder i arkitekturen.

“Den udstilling er ramt så rent, som man kun kan drømme om. ’Kvinder skaber rum’ er ikke bare den rette udstilling til tiden, den er også solidt oplysende og forrygende forløst.” – Politiken

Efter den spændende udstilling 'Kvinder skaber rum' kan I nyde et glas vin med grønne og sorte oliven samt saltede mandler på DAC's fede tagterrasser. Her kan I opleve det vilde panoramaudsyn midt fra byens knudepunkt. Terrasserne, som panorerer flot på toppen af BLOX og som netop har fået installeret drivhuse, bidrager til hyggen, mens du oplever den fedeste udsigt til by og havn.

Benyt også lejligheden til at se udstillingen 'A Space Saga' og slut af med lækker shopping i DAC Design Shop.

Du får:

Entrébillet til Dansk Arkitektur Center inkl. 1 glas vin og snacks
Normalpris: 215 kr. //Sweetdealpris: 149 kr.

Billetten fungerer både som en dagsbillet til DAC og som billet til udstillingen 'Kvinder skaber rum'. Du kan derfor blive hængende i hele åbningstiden og udforske Dansk Arkitektur Center på egen hånd. 

OBS: Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne. Bemærk, at der ikke er forplejning til børn indeholdt i dealen, men skal købes separat i Caféen.

Det skal du huske:  

 • Værdibeviset er gyldigt med indløsning til og med den 31. august 2022. 
 • Bemærk, at der er begrænset antal pladser til salg.
 • Værdibeviset gælder som entrébillet til DAC og som billet til udstillingen 'Kvinder skaber rum' hos Dansk Arkitektur Center inkl. 1 glas vin med grønne og sorte oliven samt saltede mandler.
 • Værdibeviset giver gratis adgang til DAC på hele dagen. Det betyder, at du er velkommen til at blive og udforske resten af DAC.
 • Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne. Bemærk, at der ikke er forplejning til børn indeholdt i dealen, men skal købes separat i Caféen. Dealen kan ikke kombineres med andre rabat-ordninger som f.eks. klubrabat.
 • Dit værdibevis skal medbringes fysisk eller fremvises på mobilen, inden turen begynder.
 • Værdibeviset skal fremvises i Welcome ved ankomst og i Caféen til vin/oliven/saltede mandler.
 • Hold dig orienteret om åbningstider og hvad du kan opleve på www.dac.dk.

Generel info:  

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.   
 • Samarbejdspartneren er Dansk Arkitektur Center. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.   
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb. 
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: 

Aftalepart: 
Dansk Arkitektur Center
Bryghusgade 10
1473 København
Website: www.dac.dk
VAT: 78805218
Deal ID: 195727