Juletur med familien i København

Tag familien med på en gådefuld og sjov juletur i København - maks. 6 personer pr. tur
Værdi

387,-

Spar

162,-

Kun

225,-
Tilbage

Juletur med familien i København

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 kasse med kort, historier, gåder, hemmelig pakke, blyant og hints fra Urbanaut til juletur i København
Special Price 225,-
Værdi 387,-
Spar41%
Værdi

387,-

Spar

162,-

Tag familien med på en spændende juletur i København

Kom med rundt i Københavns julegader, og skab jeres helt eget juleeventyr. Lad stemningen, gåderne og de mange historier sikre dette års mest magiske juleoplevelse sammen med dem I holder af.

Med denne deal får I en kasse, der indeholder alt, hvad I skal bruge for at få en unik juleoplevelse, der både indeholder historiefortællinger om julens traditioner, små magiske overraskelser og ikke mindst en masse sjove gåder, der skal løses.

Du får:

1 kasse med 1 kort, der guider jer igennem turen, 7 kuverter med historier & sjove gåder, 1 hemmelig pakke, 1 blyant og 1 ark med hints
Normalpris: 387 kr. // Sweetdealpris: 225 kr. inkl. fragt

Om Juleturen

Det gamle København er pyntet op til jul, granguirlander med lys hænger over gaderne, det store juletræ på Rådhuspladsen vidner om julens komme og byder alle velkommen ind i den gamle by. Butikkerne pyntes og duften af brændte mandler, gløgg og æbleskiver fylder luften ved alle de små julemarkeder rundt om i byen.

Det er tiden, hvor vi samles med venner og familie, hvor minderne fra barndommens jul gives videre og hvor nye traditioner og minder skabes. Så tag med på denne hyggelige, gådefulde og underholdende juletur, og få skabt jeres egen helt nye tradition.

Turen er ideel til familier med børn i alderen 4-14 år, men alle andre, der har lyst til at mærke julens magi på nye måder, er mere end velkomne.

Med "Et ægte juleeventyr" får I en anderledes julegave eller adventsgave, der med garanti vil skabe smil, latter og julestemning i december, og som vil bringe alle lidt tættere sammen i den hyggelige julemåned.

Kassen fremsendes via UPS umiddelbart efter udløb af dealen online: I forbindelse med check out noteres modtageradresse, og kassen modtages senest d. 1. december – så I er klar til jeres juleoplevelse. 

Start sted for turen: Rådhuspladsen - her må I åbne kassen.

Hvem & hvor mange: Oplevelsen er tilrettelagt til familier med børn maks. 6 personer pr. kasse.

Tid: 1½-2 timers gåde- og oplevelses-vandring i den stemningsfulde julepyntede by.

Det skal du huske: 

 • Værdibeviset gælder til 1 kasse med 1 kort, der guider jer igennem turen, 7 kuverter med historier & sjove gåder, 1 hemmelig pakke, 1 blyant og 1 ark med hints.
 • Kassen fremsendes via UPS umiddelbart efter udløb af dealen online: I forbindelse med check out noteres modtageradresse, og kassen modtages senest d. 1. december – så I er klar til jeres juleoplevelse. 
 • Fragt er inkluderet i prisen. 
 • Værdibeviset er gyldigt til og med den 31. december 2022. 
 • Er produktet leveret til en pakkeshop, og afhenter du ikke inden 14 dage, returneres dit produkt, og du skal selv betale for at få det tilsendt igen. 

Generel info: 

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. 
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. 
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. 
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for returfragten. Den oprindelige fragt du har betalt refunderes ved fortrydelse. 
 • Samarbejdspartneren er Urbanaut. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. 
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder.  
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående: 

Aftalepart: 
Urbanaut
Tlf: 22 56 36 22
E-mail: info@urbanaut.dk
CVR: 35907165
Deal ID: 202739