1 times shuffleboard og new zealandske pies

Endelig! Tid til sjov med shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies på Urban Camper
Værdi

 130,-

Spar

 55,-

Kun

 75,-
Tilbage

1 times shuffleboard og new zealandske pies

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 times shuffleboard, 1 tærte fra Wild Kiwi Pies og 1 pose chips hos Urban Camper Hostel & Bar
Special Price  75,-
Værdi  130,-
Spar42%
Værdi

 130,-

Spar

 55,-

Shuffleboard og lækre, lune new zealandske dinner pies er den perfekte kombi til at fejre Danmarks genåbning med familie og venner

Endelig er det tid til igen at slå sig løs med venner, familie, kolleger eller naboen, så book en omgang shuffleboard på Nordvests hyggelige, grønne oase og slut af med en lækker, lun dinner pie fra Wild Kiwi Pies.

Det ultra populære barspil, shuffleboard, er simplet og socialt og genialt for legebørn i alle aldre. Spillet sætter en perfekt ramme for enten en hyggelig aften ude med et par venner eller en hyggelig stund med familien. Spillet kan spilles fra 2 til op til 8 spillere samtidigt og sammenlignes bedst med bordcurling - uden kost. 

Urban Camper Hostel & Bar glæder sig til at byde jer velkommen til en sjov aften med spil og hygge i et international og charmerende miljø. I de 400 kmv er der masser af plads og mulighed for god corona-afstand.

Uden mad og drikke duer helten ikke, så når I er færdige med shuffleboard venter den lækreste smagsoplevelse, som kommer hele vejen fra New Zealand.

Wild Kiwi Pies laver, hvad der på bedst vis på dansk kan beskrives som tartelet–agtige tærter med lækkert, lunt fyld i sprød butterdej fyldt med oksekød, kylling eller grøntsager. Pies er næsten New Zealands nationalret, og takket være Wild Kiwi Pies er de nu også nået hele vejen til København og har allerede vundet en plads i mange københavneres hjerte. Vælg mellem oksekød-, kylling- eller vegetartærte.

Baren byder på et stort og ambitiøst udvalg af craft beers fra hele verdenen, vin, drinks og økologiske cocktails på fad samt forskelige arkadespil, pool og et stort udvalg af brætspil.

Urban Camper Hostel & Bar er Nordvests nyeste skud på stammen, og stilen er afslappet, uhøjtidelig og inspireret af en kombination af Nørrebros urbane rustik og den sydamerikanske jungle.

Det er meget vigtigt, at I ved booking oplyser, der er tale om en Sweetdeal, og hvilke tærter I ønsker: oksekød, kylling eller vegetar.

Du får: 

1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips
Normalpris: 130 kr. // Sweetdealpris: 75 kr.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 23. april 2021 til og med den 01. august 2021. 
  • Værdibeviset gælder til 1 times shuffleboard, tærte fra Wild Kiwi Pies og en pose chips for 1 person.
  • Du booker tid her. Husk at oplyse i kommentarfeltet, at der er tale om en Sweetdeal, og om hvilke tærter I ønsker. Vælg mellem oksekød, kylling eller veganer. Er dette ikke oplyst ved booking, kan udvalget af tærter ikke garanteres.

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
  • Samarbejdspartneren er Urban Camper Hostel & Bar. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Urban Camper Hostel & Bar 
Lygten 2C
2400 København nv
Website: www.urbancamper.dk
CVR: 40441123
Deal ID: 179752