Candle In The Wind i Galaksen i Værløse

Oplev showet fredag den 13. oktober 2023 – En brændende hyldest til 70’erne
Værdi

365,-

Spar

166,-

Kun

199,-
Tilbage

Candle In The Wind i Galaksen i Værløse

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.
Spar45%
Værdi

365,-

Spar

166,-

Vil du med til en forrygende 70’er disco-rock aften i Galaksen

Så er det nu, at du skal slå til! Et af de bedste shows fra sidste forår får nemlig repremiere i dette efterår. Publikum kaldte CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne for MusicalDanmarks hidtil bedste show. Og pressen skrev begejstret: ”Publikum blev virkelig revet med. Teatersalen kogte, og det var en fest.”.

Så glæd dig til en forrygende aften i Galaksen, og sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen ud for fredag den 13. oktober 2023.

Du får:

Billet til Candle In The Wind fredag den 13. oktober 2023 kl. 19.30
Normalpris: 365 kr. // Sweetdealpris: 199 kr. 

Bemærk, der er begrænset antal billetter til salg.

Om Candle in the Wind showet

Som titlen antyder, er det en rødglødende hyldest til alle de fedeste numre fra 1970'erne. En hyldest til dengang folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper, alt imens alle skulle lære at danse disco. Til dengang der jævnligt blev sendt mennesker til månen, hvor vi havde oliekrise og bilfrie søndage, og hvor USA var involveret i en krig i Vietnam.

Showet indeholder indslag fra både Bee Gees og ABBA samt ikoniske rocknumre som Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og selvfølgelig Elton John. Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind?

På scenen kan du se frem til et sprudlende gensyn med sangere og musikere fra MusicalDanmarks tidligere succeser: In The Air Tonight og Let It Rock. Sammen vil de medvirkende sætte ild til alle de klassiske 70’er hits, så du kan få en forrygende disco-rock aften, som bliver alt andet end uhyggelig (fredag den 13….).

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er kun gyldigt til koncerten fredag den 13. oktober 2023 kl. 19.30 i Galaksen, Værløse.
 • Bemærk, at der er et begrænset antal billetter til salg. 
 • Dine værdibeviser ombyttes til pladsbilletter på følgende måde: medio februar får du tilsendt dine pladsbilletter direkte fra MusicalDanmark til din mailadresse. Tjek dit spamfilter hvis du ikke modtager billetterne.
 • Bemærk, at du ikke har indflydelse på, hvor du kommer til at sidde, men har du købt flere værdibeviser i samme køb, får du naturligvis pladser ved siden af hinanden. 
 • Værdibeviset gælder ikke til kørestolsplads. Her henvises i stedet til Kulturhus Galaksen.
 • Har du nogle spørgsmål til koncerten eller Sweetdealen, så kontakt venligst MusicalDanmark og ikke Kulturhus Galaksen.
 • Forestillingen afholdes i Kulturhus Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse. 

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Musical Danmark. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Musical Danmark
Tlf. 22 30 73 18, hverdage 10 - 12
E-mail: firserne@live.dk
CVR: DK30979435
Deal ID: 205081