Alle de bedste deals i København samlet ét sted. Her kan du nemt og hurtigt finde billigere priser på restaurant & café, oplevelser & underholdning, services & ydelser eller wellness. Find din næste deal i København her og spar helt op til 70%. Men skynd dig - de bedste tilbud varer ikke for evigt. 
Alle de bedste deals i København samlet ét sted. Her kan du nemt og hurtigt finde billigere priser på restaurant & café, oplevelser & underholdning, services & ydelser eller wellness. Find din næste deal i København her og spar helt op til 70%. Men skynd dig - de bedste tilbud varer ikke for evigt. 
 1. Eventfactory København
  Spar43%
  3 sjove aktiviteter hos Eventfactory i København Prøv enten sumobrydning, drifter go-kart eller lav din egen musikvideo

  Fra

  899,-
 2. Frokost hos Barbar Bar på Vesterbro
  Spar56%
  Pariserbøf eller smørrebrød på Vesterbro Torv Få en frokostoplevelse udover det sædvanlige hos hyggelige Cafe Barbar Bar

  Kun

  79,-
 3. Kønsscanning eller 3D scanning
  Spar38%
  3D-scanning eller kønsscanning i København Lad LilleLiv i Lyngby eller på Vesterbro tjekke, at den lille har det godt

  Fra

  245,-
 4. Ansigtsbehandling Aku Spa København
  Spar50%
  Rensende og opstrammende ansigtsbehandling på Østerbro Giv huden et boost med afslappende behandling hos Aku Spa på Østerbro

  Fra

  345,-
 5. Dameklip m/u striber København
  Spar44%
  Dameklip med eller uden striber på Vesterbro Få smukt nyklippet hår m/u striber hos CHAIR by Cecilie Høyer i København

  Fra

  250,-
 6. Restaurant Eros København
  Spar51%
  Valgfri 3-retters menu i København Smag en 3-retters menu hos Restaurant Eros ved Gråbrødretorv

  Kun

  179,-
 7. GoBoat København Odense
  Spar22%
  2 timers leje af båd i København eller Odense Sejl på eventyr i smukke København eller Odense med GoBoat

  Kun

  699,-
 8. Fish and Chips på Frederiksberg
  Spar32%
  Fish and Chips på Frederiksberg Nyd en omgang fristende Fish & Chips med tatarsauce på den hyggelige Bar 23 i København

  Kun

  85,-
 9. Deluxe Nordisk Buffet fra Madfolk Catering
  Spar57%
  Catering: Nordisk 8-retters deluxe-buffet Inviter dine gæster på en lækker gastronomisk cateringmenu fra eksklusive Madfolk Catering i Herlev

  Fra

  159,-
 10. Serviceeftersyn af bilen eller hjulskift
  Spar58%
  Komplet serviceeftersyn af bilen eller hjulskift Kør din firhjulede ven forbi professionelle Flex-A i Ballerup eller Birkerød

  Fra

  249,-
 11. Ideel Kaffe abonnement
  Spar50%
  Nyhed: Bæredygtige kaffekapsler på abonnement Få leveret bæredygtigt kaffe direkte til døren

  Kun

  115,-
 12. Bilrengøring Hvidovre
  Spar50%
  Sølvpakke-bilrengøring i Hvidovre Få en komplet rengjort bil med sølvpakke-bilrengøring hos Autoshine Hvidovre

  Fra

  249,-
Page

Deals i København

København er utvivlsomt den by, hvor vi har absolut flest deals. Hos Sweetdeal er vi derfor også sikre på, at du til enhver tid kan finde en deal i København, som du vil finde attraktiv. Det vil selvfølgelig ikke alene være på baggrund af dealens indhold, men også den lave pris, som du vil skulle betale for den. Du kan derfor næsten altid finde en deal i København, som du måske allerede er fan af og derfor ønsker at opleve igen. Ligesom du kan finde nye deals, der kan udvide din horisont, hvor du kan gøre brug af den uden at skulle betale overpris, da vi altid giver utrolig gode tilbud på deals.

For os er det vigtige, at uanset hvem du er, så kan du finde en deal i København, som du kan se værdi i at købe. Vi arbejder derfor på højtryk for, at der er deals, som kan falde i alles smag. Det betyder også, at vores brede udvalg spredes ud over flere kategorier, så vi ikke kun tilbyder restaurantbesøg, men også;

Vi ved, at det kan være en svær balancegang med deals i København. Det er også derfor, vi bestræber os efter så bredt et udvalg som overhovedet muligt til yderst fordelagtige priser. Noget af det vigtigste for os er, at du ikke sidder inde med en følelse af, at du skal betale overpris for services og oplevelser i København. Kendetegnet for vores deals i København vil derfor til hver en tid være den lave pris forbundet med vores deals. Netop derfor føler vi os overbevist om, at du altid vil kunne finde en attraktiv deal i København, som du ønsker at gøre brug af.

Skulle du mod forventning ikke finde deals i København, som kan tilfredsstille dit behov, så kan du med fordel tjekke vores deals for hele landet. Det kan jo ske, at vi har en deal i en anden by, som du bare må eje.

Deals på mad i København

Hos Sweetdeal er vi utrolig stolte af, hvor mange forskellige deals på mad vi kan tilbyde dig i København. Du vil kunne finde mere eller mindre alle typer af tilbud på restaurant og cafebesøg på vores site i løbet af et år. Det er dermed blot et spørgsmål om, hvornår du kigger, for at du kan finde en god deal på lige netop den type af mad, som du ønsker.

Her indgår vi samarbejdsaftaler med alt fra take-away til hyggelige flerretters menuer, hvor menuen enten er bestemt på forhånd eller med mulighed for, at du selv kan sammensætte din menu på baggrund af restaurantens menukort. Sammensætter du selv din menu, skal du selvfølgelig blot tage stilling til dette, når du besøger restauranten. Det vil altid fremgå af dealen, hvilke muligheder du selv har for at sammensætte din menu, når du bestiller flerretters menuer. Dette er også årsagen til, at vi med sikkerhed kan sige, at vi hos Sweetdeal har en deal i København, som du vil finde særdeles attraktiv.

For at gøre det endnu nemmere for dig at finde en deal, som du synes lyder attraktiv, har vi inddelt deals på mad i København i kategorier. Du kan således hurtigt finde deals inden for de mest populære typer af mad. Vi har derfor inddelt vores restauranter og caféer i brunch, tapas, sushi, take away og 3-retters. Skulle du ikke være i humør til mad, der falder i nogle af disse kategorier, så har vi selvfølgelig også andre deals. I stedet for at have sin unikke kategori, kan du finde dem på vores kategoriside restauranter og café, hvor du vil kunne se hele vores udvalg.

Oplev din by med deals i København

Udover madoplevelser har København også en masse andet at byde på, og det vil vi hos Sweetdeal selvfølgelig være med til, at du får øjnene op for. Vi har derfor samarbejde med en lang række partnere, som giver de bedste tilbud, vi kan præsentere for dig. Det kan være alt fra en helikoptertur, så du kan se din smukke by fra luften, til en spa- og massagebehandling. Derudover har vi også deals, som kan spare dig penge på noget, som er helt praktisk. Det kan eksempelvis være tilbud på tandpleje eller mundbind.

Dermed er der også både deals i København for den, som blot ønsker at slappe af, og den mere eventyrlystne, som gerne bare vil opleve byen på en mere aktiv vis. Dette er netop årsagen til, at vi har valgt at opdele vores deal i København i kategorier. Det skal være nemt for dig at finde frem til den type af deal, du er på jagt efter. Det sker dog en gang imellem, at vi har en deal, som ikke 100% passer ind under en af vores fem kategorier. I dette særtilfælde vil du kunne finde sådan en deal lige her på kategorisiden. Ligesom du også kan se alle de resterende deals, der er aktive i København lige her. Kategorisiden er dermed siden for dig, som søger inspiration til aktiviteter i København.

Finder du i en af disse kategorier ikke den deal, du leder efter, kan du med fordel se, om den kan være i andre byer. Så får du både muligheden for at spare penge på noget du ønsker dig, samtidig med at du kan opleve en anden by.