Alle de bedste deals i København samlet ét sted. Her kan du nemt og hurtigt finde billigere priser på restaurant & café, oplevelser & underholdning, services & ydelser eller wellness. Find din næste deal i København her og spar helt op til 70%. Men skynd dig - de bedste tilbud varer ikke for evigt. 
Alle de bedste deals i København samlet ét sted. Her kan du nemt og hurtigt finde billigere priser på restaurant & café, oplevelser & underholdning, services & ydelser eller wellness. Find din næste deal i København her og spar helt op til 70%. Men skynd dig - de bedste tilbud varer ikke for evigt. 
 1. Smørrebrød, sandwich eller cheesecake Bertels
  Spar35%
  Nyhed: Frokost med cheesecake hos Bertels Café Nyd smørrebrød el. sandwich og cheesecake med rabat hos Bertels Café på Falkoner Allé

  Kun

  89,-
 2. Luksus sushi menu til 2 personer i Kbh
  Spar52%
  Luksus sushi menu til 2 personer i Kbh Få hele 40 stk. luksus sushi hos flotte, nyrenoverede Sushi One på Østerbro i København - til under halv pris!

  Kun

  239,-
 3. Ind- & udvendig bilrengøring 5 steder i Kbh
  Spar46%
  Ind- & udvendig bilrengøring 5 steder i Kbh Få en fuld pakke eller en salgsklargøring hos Nano Dry Wash på 5 steder centralt i København

  Fra

  399,-
 4. Dagsbillet til DAC inkl. vin & snacks
  Spar30%
  Dagsbillet til DAC inkl. vin & snacks Lær om kvinders rolle i arkitekturen i Dansk Arkitektur Center inkl. vin & snacks på Kbh's fedeste tagterrasser

  Kun

  149,-
 5. Kutteren Nyhavn
  Spar32%
  Fish'n'chips el. burger i Nyhavn for 85 kr. Hop ombord og smag fantastisk fish'n'chips eller burger med pommes frites på Kutteren i København

  Kun

  85,-
 6. Bronuts Donuts
  Spar39%
  2 valgfrie donuts fra Bronuts KUN 29 kr. Kæmpe nyhed: Vælg frit mellem Bronuts lækre donuts på Vesterbrogade og i Valby

  Kun

  29,-
  + evt.
 7. Hoodie & T-shirt fra Hard Rock Copenhagen
  Spar35%
  Hoodie & T-shirt fra Hard Rock Copenhagen Spar 225,- på en bundle med den ikoniske hoodie og t-shirt fra Hard Rock's Rock Shop i hjertet af København

  Kun

  415,-
 8. Frokosttallerken Turesen
  Spar63%
  Kun 95,- for populær frokostplatte Stort frokosttilbud: Under halv pris på en lækker frokost fra Turesen i København K

  Kun

  95,-
 9. Forrygende frokostplatte nær Kgs. Nytorv
  Spar40%
  Forrygende frokostplatte nær Kgs. Nytorv Nyd den perfekte frokost hos anerkendte og historiske Restaurant Vita i hjertet af København

  Kun

  149,-
 10. Stick it Cheesecake
  Spar40%
  Nyhed: Kun 29 kr. for cheesecake fra Stick It Vælg frit mellem de spændende cheesecakes på Frederiksberg

  Kun

  29,-
 11. Ansigtsbehandling med bryn- og vippepleje
  Spar50%
  Ansigtsbehandling med bryn- og vippepleje Få en sund hud samt smukke bryn & vipper med en 70 minutters ansigtsbehandling til halv pris i København K

  Kun

  599,-
 12. Manicure og Shellac
  Spar37%
  Manicure og Shellac hos Clinique Colette Få de perfekte sommernegle med langtidsholdbar Shellac i Charlottenlund

  Kun

  299,-
 13. Ballerup Gokart
  Spar40%
  30 minutters underholdende gokartkørsel Kør om kap på Danmarks måske bedste bane hos Ballerup Gokart Center

  Kun

  198,-
  + evt.
 14. Byg-selv brunch med 6 retter Café Mango
  Spar34%
  Smagfuld byg-selv brunch i Taastrup Smag en lækker brunchtallerken med 6 retter hos Café Mango på hovedgaden i Taastrup

  Kun

  75,-
 15. Akupunktur
  Spar49%
  Akupunkturbehandling i eget hjem - på Sjælland Slip af med smerterne i eget hjem med akupunkturbehandling fra SBN AKU

  Kun

  249,-
Page

Deals i København

København er utvivlsomt den by, hvor vi har absolut flest deals. Hos Sweetdeal er vi derfor også sikre på, at du til enhver tid kan finde en deal i København, som du vil finde attraktiv. Det vil selvfølgelig ikke alene være på baggrund af dealens indhold, men også den lave pris, som du vil skulle betale for den. Du kan derfor næsten altid finde en deal i København, som du måske allerede er fan af og derfor ønsker at opleve igen. Ligesom du kan finde nye deals, der kan udvide din horisont, hvor du kan gøre brug af den uden at skulle betale overpris, da vi altid giver utrolig gode tilbud på deals.

For os er det vigtige, at uanset hvem du er, så kan du finde en deal i København, som du kan se værdi i at købe. Vi arbejder derfor på højtryk for, at der er deals, som kan falde i alles smag. Det betyder også, at vores brede udvalg spredes ud over flere kategorier, så vi ikke kun tilbyder restaurantbesøg, men også;

Vi ved, at det kan være en svær balancegang med deals i København. Det er også derfor, vi bestræber os efter så bredt et udvalg som overhovedet muligt til yderst fordelagtige priser. Noget af det vigtigste for os er, at du ikke sidder inde med en følelse af, at du skal betale overpris for services og oplevelser i København. Kendetegnet for vores deals i København vil derfor til hver en tid være den lave pris forbundet med vores deals. Netop derfor føler vi os overbevist om, at du altid vil kunne finde en attraktiv deal i København, som du ønsker at gøre brug af.

Skulle du mod forventning ikke finde deals i København, som kan tilfredsstille dit behov, så kan du med fordel tjekke vores deals for hele landet. Det kan jo ske, at vi har en deal i en anden by, som du bare må eje.

Deals på mad i København

Hos Sweetdeal er vi utrolig stolte af, hvor mange forskellige deals på mad vi kan tilbyde dig i København. Du vil kunne finde mere eller mindre alle typer af tilbud på restaurant og cafebesøg på vores site i løbet af et år. Det er dermed blot et spørgsmål om, hvornår du kigger, for at du kan finde en god deal på lige netop den type af mad, som du ønsker.

Her indgår vi samarbejdsaftaler med alt fra take-away til hyggelige flerretters menuer, hvor menuen enten er bestemt på forhånd eller med mulighed for, at du selv kan sammensætte din menu på baggrund af restaurantens menukort. Sammensætter du selv din menu, skal du selvfølgelig blot tage stilling til dette, når du besøger restauranten. Det vil altid fremgå af dealen, hvilke muligheder du selv har for at sammensætte din menu, når du bestiller flerretters menuer. Dette er også årsagen til, at vi med sikkerhed kan sige, at vi hos Sweetdeal har en deal i København, som du vil finde særdeles attraktiv.

For at gøre det endnu nemmere for dig at finde en deal, som du synes lyder attraktiv, har vi inddelt deals på mad i København i kategorier. Du kan således hurtigt finde deals inden for de mest populære typer af mad. Vi har derfor inddelt vores restauranter og caféer i brunch, tapas, sushi, take away og 3-retters. Skulle du ikke være i humør til mad, der falder i nogle af disse kategorier, så har vi selvfølgelig også andre deals. I stedet for at have sin unikke kategori, kan du finde dem på vores kategoriside restauranter og café, hvor du vil kunne se hele vores udvalg.

Oplev din by med deals i København

Udover madoplevelser har København også en masse andet at byde på, og det vil vi hos Sweetdeal selvfølgelig være med til, at du får øjnene op for. Vi har derfor samarbejde med en lang række partnere, som giver de bedste tilbud, vi kan præsentere for dig. Det kan være alt fra en helikoptertur, så du kan se din smukke by fra luften, til en spa- og massagebehandling. Derudover har vi også deals, som kan spare dig penge på noget, som er helt praktisk. Det kan eksempelvis være tilbud på tandpleje eller mundbind.

Dermed er der også både deals i København for den, som blot ønsker at slappe af, og den mere eventyrlystne, som gerne bare vil opleve byen på en mere aktiv vis. Dette er netop årsagen til, at vi har valgt at opdele vores deal i København i kategorier. Det skal være nemt for dig at finde frem til den type af deal, du er på jagt efter. Det sker dog en gang imellem, at vi har en deal, som ikke 100% passer ind under en af vores fem kategorier. I dette særtilfælde vil du kunne finde sådan en deal lige her på kategorisiden. Ligesom du også kan se alle de resterende deals, der er aktive i København lige her. Kategorisiden er dermed siden for dig, som søger inspiration til aktiviteter i København.

Finder du i en af disse kategorier ikke den deal, du leder efter, kan du med fordel se, om den kan være i andre byer. Så får du både muligheden for at spare penge på noget du ønsker dig, samtidig med at du kan opleve en anden by.