Få renset din terrasse med en professionel fliserens fra RensFyn i Jylland og på Fyn

Tilbage

Få renset din terrasse med en professionel fliserens fra RensFyn i Jylland og på Fyn

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Fliserens (50 m2) fra RensFyn
Special Price  875,-
Værdi  1.750,-

Udløber om

Værdi

 1.750,-

Spar

 875,-

Kun

 875,-
Spar
50%

Har I fået ny terrasse? Nej, vi har fået terrassen renset af RensFyn

Med dagens Sweetdeal får du grundrenset op til 50 m2 belægning af beton, fiberbeton eller træ.

En RensFyn grundrens udføres alene med rent vand, som gennem roterende dysser rengør alle faste belægninger helt i bund. Grundrensen fjerner alle alger, også flisepest, mos og snavs. Ikke alene bliver dine belægninger rene, de er heller ikke glatte efter en grundrens!

Et grundrenset areal er lige så rent, som den dag det blev lagt og trænger oftest til efterfyldning af fuger, som er renset for mos og snavs. RensFyn tilbyder at udlægge egnet Danfast Fugesand umiddelbart efter grundrensen, dette kan tilkøbes sammen med denne deal.

Du kan nyde de rene belægninger, fra dag ét og resten af året. Tilbuddet gælder på Fyn og i Jylland (ikke sydligere end Kolding og ikke nordligere end Aarhus). Det er en Sweet service!

Imprænering og Danfast Fugesand kan tilkøbes separat. 

Du får:

Fliserens (50 m2)
Normalpris: 1.750 kr. // Sweetdealpris: 875 kr.

Danfast Fugesand:

Fugematerialet er ovntørret og har optimal kornfordeling i forhold til mekanisk funktion, hvilket giver en god og nem fugefyldning. Fugematerialets indhold af et mineralsk additiv sikrer, at porevæsken i fugesandet altid har høj pH-værdi. Dette giver yderst dårlige vækstvilkår. Mineralets virkning holder 10 års regn, da det kun opløses langsomt.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 20. juli 2020 til og med den 30. november 2020.
 • Maks. 1 værdibevis pr. husstand. 
 • Vær opmærksom på, at der bruges større mængder vand. Hvor vandet ikke naturligt kan løbe bort fra belægningen, og der samles en sø, vil der efterfølgende kunne ligge noget slam, som bør fejes bort. En ydelse der ikke er indeholdt i denne deal. Olie, fedt og tyggegummi fjernes ikke ved denne grundrens.
 • Tilbuddet gælder på Fyn og i Jylland (ikke sydligere end Kolding og ikke nordligere end Aarhus).
 • Vigtigt: Du skal ved køb sikre dig, at din adresse også er adressen, hvor behandlingen skal foretages. Hvis ikke så kontakt RensFyn med eksakt adresse.
 • Bemærk: Behandlingen er afhængig af vejret, men RensFyn har behandlingsgaranti 8 uger efter Sweetdealens udløb (hvis vejret tillader det). RensFyn bestræber sig på at sende en mail dagen før ankomst, så du har mulighed for at dække planter og andet af.
 • Bemærk: RensFyn skal have adgang til en udendørs vandhane.
 • Har du spørgsmål i forhold til algebehandlingen, er du velkommen til at ringe eller sende en sms til RensFyn på tlf. 27 849 449 eller blot sende en mail på [email protected]

Tilkøb (alle tilkøb bestilles og afregnes direkte hos RensFyn): 

 • Har du mere end 50 m2, sikrer du dig ved at købe denne Sweetdeal, at RensFyn renser alle dine m2 fra bare kr. 35,- pr. m2.
 • Areal over 50 m2 faktureres særskilt og direkte af RensFyn. 

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes på mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Samarbejdspartneren er RensFyn. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. 
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: 

Aftalepart:
RensFyn
Birkum Bygade 5
5220 Odense
Tlf.: 27 84 94 49
E-mail: [email protected]
Website: www.rensfyn.dk
CVR: 40149902
Deal ID: 170955