Står du og mangler et godt tilbud, som du kan anvende uanset hvor i landet, du befinder dig? Så er du på den helt rigtige side. Lige her har vi samlet alle vores deals i hele landet, så du nemt og hurtigt kan få et overblik. Finder du den helt rigtige deal til dig skal du være hurtig - vores deals har en udløbsdato.
Står du og mangler et godt tilbud, som du kan anvende uanset hvor i landet, du befinder dig? Så er du på den helt rigtige side. Lige her har vi samlet alle vores deals i hele landet, så du nemt og hurtigt kan få et overblik. Finder du den helt rigtige deal til dig skal du være hurtig - vores deals har en udløbsdato.
 1. 1 times bowling og buffet
  Spar46%
  1 times bowling og buffet Slå jer løs med bowling og grillbuffet på The Grill hos Bowl'n'Fun - gælder i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Fra

   159,-
 2. 60 min. i Escape Room hos Bowl'n'Fun
  Spar50%
  60 min. i Escape Room hos Bowl'n'Fun Teambuilding el. en (u)hyggelig aften med kollegaer og venner - gælder i centre i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Fra

   99,-
 3. Eksklusivt tilbud: Professionel tagvask
  Spar66%
  Eksklusivt tilbud: Professionel tagvask MASS Algerens ApS sørger for, at hustaget bliver helt fri for alger - gælder i hele landet

  Kun

   499,-
 4. Grillmenu m. helstegt pattegris, kartofler og tilbehør
  Spar39%
  Grillmenu m. helstegt pattegris, kartofler og tilbehør Hold årets sommerfest med den helt store menu (min. 40 kuverter - pris pr. person)

  Fra

   169,-
 5. Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur
  Spar28%
  Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur Bliv flyvende med en overvældende helikoptertur fra HeliCompany - gælder i hele landet

  Fra

   499,-
 6. Algebehandling i Jylland og på Sjælland og Fyn
  Spar48%
  Algebehandling i Jylland og på Sjælland og Fyn Få pænt tag og flotte fliser med en algebehandling af Alge Krigeren

  Fra

   699,-
 7. Flise- og belægningsrens i Jylland, Sjælland og på Fyn
  Spar62%
  Flise- og belægningsrens i Jylland, Sjælland og på Fyn Få en (næsten) ny terrasse med en grundig flise- og belægningsrens af Alge Krigeren

  Kun

   750,-

Deals hele landet

Alle vores gode priser på deals i hele landet er samlet lige her. Du finder deals med fordelagtige priser, der kan anvendes i flere byer. Vi har samarbejdspartnere, der er landsdækkende kæder, og netop derfor findes der deals, som du kan anvende i hele landet. Der er stor variation i de deals, der kan anvendes i hele landet, og du kan derfor med fordel holde dig opdateret på siden her. Ved at holde dig opdateret går du ikke glip af deals i hele landet, så du kan spare penge på at opleve dele af Danmark.

Vi tilbyder dermed flere muligheder for, at du kan opleve landet på nye måder, som du måske ikke før havde overvejet. Hvorledes du oplever landet til en billigere pris afhænger af, hvornår på året du tjekker vores hjemmeside for gode deals i hele landet. Uanset om det er gennem oplevelser, aktiviteter eller kulinariske oplevelser, så er vi hos Sweetdeal sikre på, at det er en ekstra motivation for at opleve landet, når prisen er billigere.

Kulinariske deals i hele landet

Vi er hos Sweetdeal stolte af at kunne præsentere samarbejdspartnere, der ejer restauranter og caféer i hele landet. Det gør, at vi kan indhente gode tilbud til dig, så du kan få en god pris på dit næste måltid uagtet af din geografiske placering i Danmark. Dealen gælder nemlig til at vores samarbejdspartners lokationer, og dermed er du sikret, at du kan opnå en god pris på en restaurant tæt på dig.

Dog vil vi ikke blot lokke dig med gode priser, men derimod vil vi lokke dig med gode kulinariske oplevelser, når du køber hos os. Vi har samarbejdspartnere, der kan levere forskellige typer af retter fra forskellige verdensdele. Hvorvidt retten passer lige til dig, og er hvad du lyster kommer altså an på, hvornår på året du undersøger vores deals i hele landet.

Andre deals i hele landet

Fra Sweetdeals side ønsker vi selvfølgelig ikke, at du skal lade dig begrænse. Vi har derfor også mange andre typer af deals i hele landet, som du kan gøre brug af, når du ønsker at opleve Danmark. Ved at købe en deal hos os, sikrer du dig retten til den billigere pris, på den service eller ydelse du køber. Dermed kan du både opleve Danmark gennem forskellige aktiviteter som gokart, klatring eller andet.

Hvis du ikke ønsker at misse chancen for en yderst god pris på en sjov aktivitet eller andre deals i hele landet, så skal du tilmelde dig Sweetdeals nyhedsbrev. Her bliver du regelmæssigt opdateret med de nyeste og bedste deals, vi kan præsentere for dig. Så er du sikret mod at misse fremtidige fantastiske deals.