Vær med til at hylde The Beatles til Let It Rock-koncert i Horsens Ny Teater d. 15. oktober 2021

Tilbage

Vær med til at hylde The Beatles til Let It Rock-koncert i Horsens Ny Teater d. 15. oktober 2021

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
1 stk. billet til LET IT ROCK i Horsens Ny Teater den 15. oktober 2021
Special Price  189,-
Værdi  375,-

Udløber om

Værdi

 375,-

Spar

 186,-

Kun

 189,-
Spar
49%

Gå ikke glip af en forrygende hyldest til The Beatles

MusicalDanmark høstede stor succes i sidste forår med LET IT ROCK – En hyldest til The Beatles. Nu genopstår hyldestkoncerten til efteråret – i en opstrammet og mere tempofyldt og forrygende version.

Baggrunden for LET IT ROCK er The Beatles’ sidste og mest rockede album, Let It Be, som blev udgivet i 1970. Kun 14 dage før Let It Be kom på gaden blev The Beatles opløst som gruppe. LET IT ROCK er en hyldest med uimodståelige evergreens og klassiske hits fra den periode, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning og blev til fire storslåede solo kunstnere.

Oplev de største rocknumre fra både Beatles-tiden og højdepunkter fra de fire  solokarrierer, bl.a. Get Back, Hey Jude, Back In The USSR, Live And Let Die, Come Together, My Sweet Lord, Here Comes The Sun, Give Peace A Chance, Let It Be m.fl.

Så alle kan godt glæde sig til en stor aften, hvor guitarpedalen bliver trykket i bund men hvor der også er plads til latter, glæde og måske en tåre på kinden, når LET IT ROCK tager på en storslået tur ned ad Memory Lane. Med en række af de bedste sangere og musikere på scenen, bl.a. Morten Bytofte, Jonas Fjelsted, Lucas Hoang og Niels Rahbech.

Du får:

LET IT ROCK i Horsens Ny Teater fredag d. 15. oktober 2021 kl. 19.30
Normalpris: 375 kr. // Sweetdealpris: 189 kr. 

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er kun gyldigt til koncerten fredag d. 15. oktober 2021 kl. 19.30 i Horsens Ny Teater.
 • Bemærk, at der er et begrænset antal billetter til salg. 
 • Koncerten afholdes i Horsens Ny Teater, Teatertorvet 1 , 8700 Horsens.
 • Værdibeviserne ombyttes på følgende måde: Senest den 30. marts 2021 får du tilsendt dine billetter svarende til det antal værdibeviser, som du har købt. 
 • Du har ingen indflydelse på hvor du kommer til at sidde. Men har du købt flere værdibeviser i samme køb, får du naturligvis pladser ved siden af hinanden. 
 • Billetterne sendes af MusicalDanmark, hold derfor øje med dit spamfilter, hvis billetterne ikke dukker op i din indbakke.
 • Hvis du ønsker kørestolspladser henvises i stedet til Horsens Ny Teaters almindelige billetsalg. Værdibeviset gælder ikke til kørestolsplads. 
 • Har du nogle spørgsmål til koncerten eller Sweetdealen, så kontakt venligst MusicalDanmark og ikke Horsens Ny Teater.

Generel info:

 • Bemærk, at i tilfælde af at der er corona restriktioner med plads- og antalskrav til oktober 2021, så vil koncerten stadig kunne gennemføres.  
 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Musical Danmark. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Musical Danmark
Tlf. 22 30 73 18, hverdage 10 - 13
E-mail: [email protected]
CVR: DK30979435
Deal ID: 177756