Deals i andre byer

Søger du en deal i andre byer end de ti vi har listet som kategorier kan du være heldig at finde den lige her. Ligesom altid vil du kunne finde deals, hvor du kan spare helt op til 70%, uanset hvad dealen omhandler. Du skal blot være hurtig til at slå til - vores deals er kun tilgængelige i en begrænset periode.
Søger du en deal i andre byer end de ti vi har listet som kategorier kan du være heldig at finde den lige her. Ligesom altid vil du kunne finde deals, hvor du kan spare helt op til 70%, uanset hvad dealen omhandler. Du skal blot være hurtig til at slå til - vores deals er kun tilgængelige i en begrænset periode.
 1. 1 times bowling og buffet
  Spar46%
  1 times bowling og buffet Slå jer løs med bowling og grillbuffet på The Grill hos Bowl'n'Fun - gælder i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Fra

   159,-
 2. 60 min. i Escape Room hos Bowl'n'Fun
  Spar50%
  60 min. i Escape Room hos Bowl'n'Fun Teambuilding el. en (u)hyggelig aften med kollegaer og venner - gælder i centre i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Fra

   99,-
 3. Entré til Happie's Legeland
  Spar50%
  Entré til Happie's Legeland Få timevis af underholdning for børnene i forskellige Bowl'n'Fun centre i Jylland og på Fyn

  Kun

   49,-
 4. Åbningstilbud: Valgfri is med 2 kugler
  Spar60%
  Åbningstilbud: Valgfri is med 2 kugler Smag is i vaffel el. bæger eller den berømte bubble waffle med 2 kugler is hos Selmas Is i Helsingør

  Kun

   25,-
 5. Grillmenu m. helstegt pattegris, kartofler og tilbehør
  Spar39%
  Grillmenu m. helstegt pattegris, kartofler og tilbehør Hold årets sommerfest med den helt store menu (min. 40 kuverter - pris pr. person)

  Fra

   169,-
 6. Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur
  Spar28%
  Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur Bliv flyvende med en overvældende helikoptertur fra HeliCompany - gælder i hele landet

  Fra

   499,-
 7. Laser Hero hos Bowl'n'Fun
  Spar51%
  Laser Hero hos Bowl'n'Fun Udfordr venner i en omgang nervepirrende Laser Hero i Bowl'n'Fun centre i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Fra

   29,-

Deals i andre byer

De fleste af vores deals hører som regel til blandt de ti største byer i Danmark, men det sker nogle gange, at vi har deals som ikke falder inden for en af disse. I de tilfælde vil du i stedet kunne se deals i andre byer lige her. Vi samler alle vores deals i andre byer her, så du kan få overblik over gode priser på særlige aktiviteter i nogle af Danmarks mindre byer. Her gælder dog stadig samme principper for vores deals, som dem du kan finde til de større byer. Uanset aktiviteten så vil der altid være tale om en særlig reduceret pris.

Når du ser deals i denne kategori, er det vores forsøg på at brede mere af Danmark ud til alle jer. Hos Sweetdeal ønsker vi blot, at alle har mulighed for at opleve forskellige dele af vores smukke land. Vi arbejder derfor hårdt på at indhente og præsentere deals i andre byer end de ti største. Dog stadig med det fokuspunkt, at du skal kunne opleve Danmark til en reduceret pris.

Kulinariske deals i andre byer

Noget af det gode ved deals i andre byer er, at du ofte vil opleve nogle restauranter og caféer, som du ellers ikke ville have overvejet at besøge. Disse deals kan dermed være med til at udvide din horisont i forhold til mad. Når du skal med transportmidler længere væk fra din bopæl, er vi klar over, at der skal være en særlig årsag til, at du vælger at gøre det. Vores argument er, at du opnår en usædvanlig god pris på vores deals, når du skal opleve andre typer af restauranter.

Når du er på udkig efter de gode deals, har vi valgt at gøre det nemt for dig at skabe et overblik. Under vores restauranter og caféer i andre byer, vil du blive præsenteret for de fem mest populære typer af spise i form af underkategorier. Er du i stedet på udkig efter inspiration, kan du blot se alle aktive deals direkte på kategorisiden.

Andre typer deals i andre byer

Det unikke ved de andre typer af deals i andre byer er, at du kan opleve kulturelle ting, som du ikke kan opleve i byen. Hos Sweetdeal arbejder vi hele tiden for, at vi kan tilbyde nye og spændende aktiviteter til reducerede priser. Vi tror på, at det bliver mere attraktivt med aktiviteter uden for de store byer, når prisen også reduceres lidt. Her vil du kunne finde alt fra praktiske tilbud til ansigtsbehandlinger og alt derimellem.

I tilfælde af at du ikke ønsker at gå glip af særligt gode deals i andre byer, så skal du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så vil du i stedet modtage en mail hver gang, der udbydes nye deals, som kunne være lige noget for dig. Vores nyhedsbrev er din sikring for, at du ikke glipper en god pris på en attraktiv aktivitet.