Nyt: Padel tennis hos WePadel nær Aarhus

Tag et slag sjov padel tennis med vennerne hos WePadel nær Aarhus til en super god pris
Værdi

200,-

Spar

150,-

Kun

50,-
Tilbage

Nyt: Padel tennis hos WePadel nær Aarhus

Grouped product items
Produkt Navn Price
Klip til 1 times low banebooking hos WePadel
Special Price 50,-
Værdi 200,-
Spar75%
Værdi

200,-

Spar

150,-

1 times padel tennis hos WePadel til kun 50 kr. - køb så mange timer du vil

Det her er en Sweetdeal, du absolut ikke vil gå glip af, og har du aldrig prøvet padeltennis før, får du her en helt unik chance for at komme i gang til en ualmindelig billig pris. Vi kalder det Lilla Sweatdeal Pris.

WePadel er startet af Jesper Nøddesbo, som i sin 10 år i Barcelona stiftede bekendtskab med padel tennis - den næststørste sportsgren i Spanien efter fodbold. Danskerne er godt i gang, og lige nu er padel tennis den hurtigst voksende sport herhjemme.

Priserne er banket helt i bund, så du lige nu kan få Wepadel Lilla Priser på low banebookinger der ligger på alle hverdage fra 06.00- 16.00. Det betyder, at du kan købe et ubegrænset antal klip til kun 50 kr. pr. klip. - Svarende til 75% rabat!

WePadel ligger i rolige omgivelser en kort køretur fra Aarhus, med gode muligheder for parkering foran hallerne. Centeret skiller sig ud fra mængden med lilla baner, højt til loftet, masser af plads til afterplay – alt sammen rammer som byder op til et ordentligt slag padel tennis.

Padel tennis er en fantastisk sport som kan spilles af både øvede/uøvede og i det hele taget af folk i alle aldre. WePadel og holdet bag drømmer om at tage padelsporten ud til hele Danmark.

Køb lige så mange klip, du ønsker. Klippene er gyldige helt til marts 2022, så der er masser af tid til at invitere alle dine kammerater, dine kolleger og din familie med til en omgang padel. 

Du får:

Klip til 1 times low banebooking hos WePadel
Normalpris 200 kr. // Sweetdealpris 50 kr.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 5. oktober 2021 til og med den 31. marts 2022. 
  • Low banebooking hos WePadel gælder til hverdage fra kl. 6:00 til kl. 16:00.
  • OBS: Du skal oprette en profil hos WePadel, som dine købte klip kan blive overført til. Følg dette link for at oprette din profil: https://wepadel.halbooking.dk/newlook/proc_opretkonto.asp
  • Efter købet modtager du en mail fra Sweetdeal med dine værdibeviser. Denne mail samt dit medlemsnummer fra oprettelsen af profilen hos WePadel skal du videresende til WePadel på info@wepadel.dk.. Når du har videresendt mailen med dine værdibeviser og dit medlemsnummer, da vil dine købte klip blive overført til din profil på WePadels hjemmeside - og så er du klar til at booke bane.

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
  • Samarbejdspartneren er WePadel. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. 
  • Vær opmærksom på, at køb af værdibeviset falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
WePadel
Hørslevvej 151 C
8462 Harlev
CVR: 41354496
Tlf: +45 27 12 72 83
Website: www.wepadel.dk
Mail: info@wepadel.dk
Deal ID: 185538