Bor du i eller går turen til Aarhus, så er dette siden til dig. Vi har alle de lokale deals i Aarhus, så du kan finde spændende aktiviteter at lave, mens du er i byen. Vi har samlet alle de bedste deals lige her, hvor du kan spare op til 70%. Husk blot, at du skal skynde dig - disse deals er ikke aktive for evigt.
Bor du i eller går turen til Aarhus, så er dette siden til dig. Vi har alle de lokale deals i Aarhus, så du kan finde spændende aktiviteter at lave, mens du er i byen. Vi har samlet alle de bedste deals lige her, hvor du kan spare op til 70%. Husk blot, at du skal skynde dig - disse deals er ikke aktive for evigt.
 1. Indendørs minigolf i Aarhus til bare 89,-
  Spar52%
  Indendørs minigolf i Aarhus til bare 89,- Spil alt det Adventure Minigolf du vil i Golfskoven i Aarhus - inkl. stor Carlsberg fadøl eller sodavand

  Kun

  89,-
 2. 2 timers professionelt elektrikerarbejde Århus
  Spar50%
  2 timers professionelt elektrikerarbejde Århus Få halv pris på professionel hjælp til el-installationerne i Aarhus

  Kun

  685,-
 3. Spraytan af hele kroppen i Aarhus C
  Spar60%
  Spraytan af hele kroppen i Aarhus C Få en naturlig sommerbrun kulør og vis trygt de bare ben frem med en spraytan hos D'Age til under halv pris!

  Kun

  99,-
 4. Nyhed: Brow lift/lamination i Aarhus C
  Spar50%
  Nyhed: Brow lift/lamination i Aarhus C Få fyldige og smukke øjenbryn og vipper hos D'Age i hjertet af Aarhus - til halv pris!

  Fra

  149,-
 5. Smagfuld tapas og vin for 2 i Aarhus C
  Spar50%
  Smagfuld tapas og vin for 2 i Aarhus C Få en hyggelig aften med kæresten eller en god ven på Vincaféen og smag den lækre tapastallerken med vin

  Kun

  205,-
 6. Sushi fra Oyisi Running Sushi i Aarhus N
  Spar52%
  Sushi fra Oyisi Running Sushi i Aarhus N Hent en lækker sushimenu med 48 stykker sund og smagfuld sushi hos Oyisi Running Sushi i Skejby

  Kun

  279,-
 7. Bowling hos Bowl n' Fun
  Spar56%
  1 times bowling for op til 6 personer Eksklusivt på Sweetdeal: Bowling hos Bowl'n'Fun - vælg mellem 17 centre rundt om i hele landet

  Kun

  129,-
 8. Big Time Grillbuffet hos Bowl'n'Fun
  Spar40%
  Big Time Grillbuffet hos Bowl'n'Fun Få madoplevelser for enhver smag på The Grill hos Bowl'n'Fun - gælder i Jylland og på Fyn og Sjælland

  Kun

  149,-

Deals i Aarhus

Er du på udkig efter de bedste oplevelser i Aarhus, hvor du tilmed kan opnå store besparelser? I det tilfælde er du landet på den helt rigtige hjemmeside, hvor du kan se alle vores deals i Aarhus. Hos Sweetdeal arbejder vi hver eneste dag hårdt på at indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere, så vi kan præsentere de bedste priser for dig. Vi mener nemlig ikke, at prisen skal stoppe dig fra at opleve den smukke by Aarhus. Udover blot at sørge for utrolig skarpe og gode priser på oplevelser, så sørger vi også for at udbyde en bred skare af andre deals i Aarhus. Vores udbud af deals i Århus, har vi valgt at kategorisere, så du meget nemmere og hurtigt kan få et overblik over de forskellige tilbud, vi har på siden. De kategorier, vi har inddelt vores deals i, er:

Med ovenstående kategorier kan vi med selvsikkerhed sige, at du i løbet af et år kan finde deals i Aarhus, som du vil synes om. Her er fordelen ved at købe dealen gennem os uden tvivl, at du gør det næsten uden risiko. Du får en rigtig god oplevelse ud af vores deals, og så betaler du en god del mindre, end hvis du blot købte det uden tilbud.

Mad deals i Aarhus

Når du skal opleve byen, så er der selvfølgelig flere måder, det kan gøres på. Én af de mange måder at gøre det på er ved madoplevelser. Her gør vi hos Sweetdeal meget for, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af madoplevelser som deals i Aarhus. Udover at du kan nyde god mad, så kan du også nyde den særligt gode pris på maden, når du køber det som deal hos os. Vi sørger for at forhandle os frem til et godt tilbud med vores partner, som vi kan præsentere for dig.

Når du først har besluttet dig for en god madoplevelse i Aarhus, så skal du også beslutte dig for typen af mad, du ønsker at gøre en del af din oplevelse. Her har vi forsøgt at gøre det nemmere for dig, ved at samle alle vores deals på mad under kategorien Restaurant og Café. Her kan du se alle de deals vi har aktive i Aarhus netop nu. Så kan du hurtigt få dig et overblik over dine muligheder.

Andre deals i Aarhus

Du skal selvfølgelig ikke begrænses til, at du kun kan tage på restaurant og cafe i Aarhus. Vores udbud deler sig derfor også på andre kategorier, så du kan opleve byenpå flere måder. Vi forsøger derfor at indhente tilbud, som vi kan tilbyde deals, der gør at du har mange muligheder for at personliggøre din oplevelse.

Du kan med fordel tage et kig rundt i vores skønhed og wellness kategori, hvor fællesnævneren generelt er ren og skær afslapning i højsædet. Dette indebærer blandt andet massage, ansigtsbehandling, manicure eller pedicure. Alt sammen med dig i fokus, så du kan forlade stedet i godt humør og afslappet.

Er du i stedet på udkig efter et godt grin eller noget spændende, så har vi også deals inden for underholdning. I denne kategori sørger vi for at have et bredt udvalg af deals, hvor du kan blive underholdt på den ene eller anden vis. Det kan blandt andet være gokart, virtual reality, koncerter eller legeland. Således er der også noget for alle aldre.

Skulle du ikke finde den helt rigtige deal for dig lige nu, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så opdaterer vi dig på, hvilke nye interessante deals der bliver aktive.