Lokalt

Psst! Tilbud i byen. Vi tilbyder en masse lokale deals i bl.a. Aalborg, København, Odense, Aarhus og Esbjerg. Her finder du gode tilbud på cafébesøg, rejser, wellness, bilservice, produkter og spændende oplevelser i dit lokalområde. Du kan spare helt op til 70%. Slå til nu – tilbuddene gælder kun i en kort periode.

Vi er ved at finde nogle gode deals til dig

Alle vores aktuelle lokale deals

 1. Viborg Bryghus: Få hele 15 forskellige øl (0,5 liter) leveret til døren i en fantastisk smagekasse
  38%
  Viborg Bryghus: Få hele 15 forskellige øl (0,5 liter) leveret til døren i en fantastisk smageka...

  Kun

   349,-
  + evt. tillæg Der bliver pålagt et gebyr på 115 kr. for fragt og pant i betalingsmodulet.
  Spar
  38%
Page

Lokale deals

Leder du efter deals i København, Aarhus, Aalborg eller måske en helt tredje by? Hos Sweetdeal tilbyder vi en bred vifte af forskellige lokale deals fra hele landet. Du finder deals i både det centrale København i øst og hyggelige Esbjerg i vest. Fælles for dem alle er, at vi har hentet nogle utroligt attraktive priser hjem, så du opnår gode besparelser på dine deals.

Hvorfor betale for meget for sushi, når du kan få det meget billigere gennem os? Netop derfor har vi en fast følgerskare, der kontinuerligt holder øje med, hvad vi hele tiden får ind af nye restaurantdeals. Ud over et stort udvalg af lokale deals får du også et mangfoldigt udvalg, således at der er masser at vælge mellem. Både til dig der søger en ekstraordinær, kulinarisk oplevelse, og til dig der bare gerne vil spare nogle penge på for eksempel en takeaway-deal. Kort sagt finder du alt det, du skal bruge, for at få mere for pengene i din by, uanset om du vil spise på Michelin-restauranter eller leder efter et slagtilbud på en billig massage. 

En brunchdeal og generelt en frokostdeal er utroligt populære deals i København og de andre storbyer. Men også vinsmagningsdeal og ølsmagningsdeal er populære hos både mænd og kvinder, der gerne vil udforske ukendte territorier inden for vin og øl, der virkelig er blevet to spændende markeder gennem de senere år. Vi forsøger at hente deals ind, der er stor efterspørgsel på, så vi rammer manges behov, men også så vi har deals, der er attraktive, hvad angår prisen. Vi kan selvfølgelig meget mere end mad og drikke. Vi har også deals i København og andre byer, der tilbyder wellness og skønhed til lave priser, underholdning, ophold, personlig service og meget andet. Det kan være, at du måske søger et godt tilbud på en vinduespudser, hvorfor vi her har en solid deal på vinduespudsning.

Deals i København, Aarhus og alle storbyerne

Der er stor forskel på, hvilke deals vi tilbyder i lokalområderne. Når vi taler lokale deals, er det for eksempel deal til mad, buffet, café eller andre former for mad ud af huset. Skal du til storbyen, og er du interesseret i deals i København, Odense eller måske Aalborg, kan du stille appetitten med en god tapasdeal, vi tilbyder hos adskillige restauranter og caféer.

Men er sulten ikke stor, er der også andre deals, der kan anvendes til husholdningen eller som ren og skær afslapning. Det kan være kroophold eller spa og wellness i form af et weekendophold. Tag konen, manden eller kæresten med på tur, og nyd den rendyrkede fornøjelse, det er at være på sådan et ophold.

Grunden til at vi naturligvis har et stort udvalg af deals i navnlig hovedstaden og Aarhus, skyldes, at mange af vores samarbejdspartnere befinder sig her. Men vi favner bredt og er bestemt også til stede i mindre byer, hvorfor du altid kan finde et godt tilbud på mad i mange byer i hele landet. Søger du deals til brunch i den kommende weekend, er det bare om at tage et kig på vores side, hvor der ofte er gode rabatter på deals at finde, ligesom du naturligvis også finder et væld af wellnesstilbud i Aarhus og de større byer. 

Er lysten til et lækkert cafébesøg, faciliterer vi mulighederne her på vores side. Om du er til den klassiske brunch, tapas en aften eller et godt glas vin på en vinbar er helt op til dig. Mulighederne er næsten uendelige, eftersom vi bogstavelig talt har noget for enhver smag og ethvert behag.

Delikate sushideals og andre deals til lave priser

Sushi er uden tvivl en populær spise, uanset hvor du befinder dig i landet. Der er poppet mange gode sushirestauranter op, og konkurrencen er blevet skærpet betragteligt, siden de første af slagsen kom til for mange år siden. I og med at der er kommet flere steder til, er der også blevet krig om priserne og kunderne. Her kommer vi med på vognen og har fået nogle særdeles fordelagtige sushideals og andre slags restaurantdeals til dig, så du ikke skal betale fuld pris. 

Når du er træt af cafébesøg og er udmattet efter en dag med shopping, kan du passende kaste dig over vores indbydende deals, der henvender sig til par eller blot dig selv, hvis du trænger til forkælelse. Her finder du deals på massage, ansigtsbehandling og pedicure til fornuftige priser, hvor vi selvfølgelig har fået det til en endnu skarpere pris til fordel for dig og den, du skal have med.

Er du igen til mad og drikke, kan en deal på gourmetophold måske friste i stedet? Eller var det noget med en bowlingdeal til en god aften med vennerne? Måske på udkig efter deals til en billig efterårsferie? Vi kan give dig en god deal på stort set alt, du overhovedet kan tænke dig til og forestille dig. Søg aktivt på vores side, hvis du målrettet ved, hvad det er, du søger.