Psst! Tilbud i byen. Vi tilbyder en masse lokale deals i bl.a. Aalborg, København, Odense, Aarhus og Esbjerg. Her finder du gode tilbud på cafébesøg, rejser, wellness, bilservice, produkter og spændende oplevelser i dit lokalområde. Du kan spare helt op til 70%. Slå til nu – tilbuddene gælder kun i en kort periode.
Psst! Tilbud i byen. Vi tilbyder en masse lokale deals i bl.a. Aalborg, København, Odense, Aarhus og Esbjerg. Her finder du gode tilbud på cafébesøg, rejser, wellness, bilservice, produkter og spændende oplevelser i dit lokalområde. Du kan spare helt op til 70%. Slå til nu – tilbuddene gælder kun i en kort periode.

Alle vores aktuelle lokale deals

 1. Familiebillet for 4 til Skandinavisk Dyrepark
  Spar31%
  Familiebillet for 4 til Skandinavisk Dyrepark Underholdning for hele familien: Få en familiebillet og burgermenu for 4 personer

  Kun

   799,-
 2. 3 stk. højtbelagt smørrebrød nær Amager Strand
  Spar52%
  3 stk. højtbelagt smørrebrød nær Amager Strand Prøv de smagfulde smørrebrød til under halv pris hos Restaurant One.four.eight i København

  Kun

   99,-
 3. 3-retters vietnamesisk menu på Vesterbro
  Spar50%
  3-retters vietnamesisk menu på Vesterbro Prisvindende Bonjour Vietnam i centrale København byder på en lækker valgfri menu

  Kun

   169,-
 4. Skøn og afslappende massage i København
  Spar50%
  Skøn og afslappende massage i København Nyd en omgang selvforkælelse hos Ny Liv Spas 4 afdelinger - Vælg mellem 30, 45 og 60 min.

  Fra

   199,-
 5. Algebehandling i Jylland og på Sjælland og Fyn
  Spar48%
  Algebehandling i Jylland og på Sjælland og Fyn Få pænt tag og flotte fliser med en algebehandling af Alge Krigeren

  Fra

   699,-
 6. Flise- og belægningsrens i Jylland og på Sjælland og Fyn
  Spar62%
  Flise- og belægningsrens i Jylland og på Sjælland og Fyn Få en (næsten) ny terrasse med en grundig flise- og belægningsrens af Alge Krigeren

  Kun

   750,-
 7. Komplet serviceeftersyn af bilen eller hjulskift
  Spar58%
  Komplet serviceeftersyn af bilen eller hjulskift Kør din firhjulede ven forbi professionelle Flex-A i Ballerup eller Birkerød

  Fra

   249,-
 8. Luksus sushi i Vanløse
  Spar39%
  Luksus sushi i Vanløse Spis dig mæt i sushi hos Yaki Yaki Sushi nær København - Vælg ml. 3 tilbud

  Fra

   229,-
 9. Effektiv fedtfrysning på Frederiksberg
  Spar62%
  Effektiv fedtfrysning på Frederiksberg Kom af med de ekstra kilo med professionel fedtfrysning hos Nanis Beauty Salon i København

  Fra

   749,-
 10. Nyhed: Fantastisk ekstra jomfru olivenolie hos Slagteren
  Spar36%
  Nyhed: Fantastisk ekstra jomfru olivenolie hos Slagteren Få fantastiske olier til madlavningen og spar samtidig 10% på dit samlede køb hos Slagteren ved Kultorvet

  Fra

   69,-
 11. Årets fest: Billet til We Love Friday i Rødovre
  Spar20%
  Årets fest: Billet til We Love Friday i Rødovre Kom og syng med på alle klassikerne sammen med Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Queen Machine

  Kun

   425,-
 12. Catering: Nordisk 8-retters sommerbuffet
  Spar59%
  Catering: Nordisk 8-retters sommerbuffet Inviter dine gæster på en lækker gastronomisk cateringmenu fra eksklusive Madfolk Catering i Herlev

  Fra

   149,-
 13. Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies
  Spar57%
  Shuffleboard og new zealandske pies fra Wild Kiwi Pies Vildt sommertilbud på 1 times shuffleboard og new zealandske pies på Urban Camper på Nørrebro

  Kun

   55,-
Page

Lokale deals

Leder du efter lokale deals i dit nærområde, så befinder du dig det helt rigtige sted. Hos Sweetdeal arbejder vi hårdt for, at vi kan tilbyde dig en bred vifte af forskellige lokale deals i hele landet. Du kan derfor finde lokale deals, uanset om du skulle være på udkig efter gode tilbud i København, Aarhus, Esbjerg eller en helt fjerde by. Ligegyldigt hvor i landet du finder en deal, så har de alle mindst ét fællestræk. Vi har sørget for at indhente utrolig attraktive og fordelagtige priser hjem til dig, så du altid opnår gode og store besparelser på dine lokale deals.

Hos Sweetdeal bestræber vi os altid på, at du som kunde skal opleve værdi for pengene. Kort sagt betyder det, at vi scanner alle potentielle partnere i dit område i et forsøg på at kunne præsentere dig for de bedste lokale deals til den bedste pris i dit nærområde. Udover de utrolig attraktive og fordelagtige priser bestræber vi os ligeledes efter at kunne præsentere dig for et mangfoldigt udbud, så du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker. Netop derfor er vores anbefaling til dig at holde øje med de nyeste lokale deals, som vi får ind til dig. Der er ingen grund til at betale for meget for et produkt, oplevelse eller service, når du kan købe det meget billigere gennem os.

Et hurtigt kig igennem vores lokale deals her på siden, giver en indikation af, at majoriteten af vores deals udbydes i især København og Aarhus. Dette skyldes, at de fleste af vores samarbejdspartnere befinder sig i disse to storbyer. Hertil skal det dog pointeres, at vi hos Sweetdeal favner bredt, så vi bestemt også er til stede i mindre byer. Blot fordi man bor i en mindre by, skal man ikke snydes for fordelagtige priser på lokale oplevelser, produkter og services. Ligeledes indgår vi også tit samarbejde med landsdækkende kæder. Du skal derfor blot holde dig opdateret på vores lokale deals, så er vi helt sikre på, at der kommer noget i dit lokalområde, du vil synes om inden for kort tid.

På samme måde som geografi ikke skal være en begrænsning for, at du kan opleve gode tilbud i dit nærområde. Så skal deals ej heller begrænses til en bestemt branche. Hos Sweetdeal forsøger vi derfor også at give dig så bredt et udvalg som muligt, så du altid kan finde noget, der falder i din smag. Vores udbud fordeler sig derfor inden for både restaurant og cafe, skønhed og wellness, hus og bil, personlig service og underholdning.

En brunchdeal og generelt en frokostdeal er utroligt populære deals i København og de andre storbyer. Men også vinsmagningsdeal og ølsmagningsdeal er populære hos både mænd og kvinder, der gerne vil udforske ukendte territorier inden for vin og øl, der virkelig er blevet to spændende markeder gennem de senere år. Vi forsøger at hente deals ind, der er stor efterspørgsel på, så vi rammer de flestes behov. Samtidig sørger vi for at have deals, der er attraktive, hvad angår prisen. Vi kan selvfølgelig meget mere end mad og drikke. Vi har også deals i København og andre byer, der tilbyder wellness og skønhed til lave priser, underholdning, ophold, personlig service og meget andet. Det kan være, at du måske søger et godt tilbud på en vinduespudser, hvorfor vi her har en solid deal på vinduespudsning.

Lokale deals du kan nyde

Der kan være stor forskel på, hvilke deals vi tilbyder fra by til by. Dette gør sig naturligvis gældende, da der kan være stor forskel på, hvilke partnere vi kan indgå samarbejde med i de forskellige byer. Ligesom der også er stor forskel på, hvad der befinder sig i de forskellige byer, hvilket sætter begrænsninger for, at vi ikke bare kan tilbyde alt i forhold til lokale deals. Med det sagt så tillader vi selvfølgelig ikke, at det skal stoppe os fra at tilbyde dig en bred skare af lokale deals, som du kan benytte dig af.

Lokale deals du kan nyde strækker sig fra, ting der kan anvendes i husholdningen til underholdning og wellness, hvor du blot skal slappe af og føle dig tilpas i dine omgivelser. Du kan med fordel tage konen, manden, kæresten, flirten eller en god ven under armen, hvor i sammen kan udforske og nyde de mange tilbud, som vi tilbyder i din by.

Skulle vi være i den uheldige situation, at vi lige nu ikke har en aktiv deal, for det du ønsker at opleve i dit nærområde, så hold da øje med vores hjemmeside. Vi opdaterer og udskifter hyppigt vores deals, så hvis du ikke kan finde noget, der falder i din smag lige nu, så er vi sikre på, at det snart kommer.

Ønsker du måske at gå lidt uden for dit lokalområde, så tilbyder vi deals i mange byer rundt omkring i Danmark. Mange af vores deals er i København eller Århus. Du kan dog også finde deals i Esbjerg, Odense eller Randers. Hvis du ikke helt har bestemt dig for, hvad eller hvor du kunne tænke dig en oplevelse, så kan du også se vores deals for hele landet.

Delikate lokale deals

Uanset hvornår du er sulten, så er vi sikre på, at vi har en deal, der kan hjælpe med at stille dette behov. Ligeledes ved vi også, at der kan være stor forskel på, hvad der er præference for.

Netop derfor forsøger vi hos Sweetdeal at indhente tilbud, så der er noget for enhver smag. Vores udbud inden for restaurant og cafe afspejles derfor i flere underkategorier.

Vi føler os derfor overbeviste om, at vi med lokale deals inden for ovenstående kategorier, altid vil være i stand til at have en deal, som du vil finde attraktiv. Dette er selvfølgelig ikke blot grundet typen af mad, der tilbydes, men også på baggrund af den attraktive og fordelagtige pris på enhver deal.

Hvis der er en type spise, vi fra Sweetdeals side gerne vil fremhæve er det Sushi. Det er en type mad, som utvivlsomt er blevet utrolig populær, hvilket afspejles i antallet af sushirestauranter, der er poppet op. Konkurrencen er dermed også blevet skærpet utrolig meget, siden de første sushirestauranter dukkede op for mange år siden. Denne konkurrence betyder, at der er krig på både priserne og om kunderne. Her kommer Sweetdeals lokale deals ind i billedet, da vi hyppigt indgår samarbejde med sushirestauranter, så du kan få gode tilbud på sushi. Hvem kan ikke lide sushi til en billig pris?

Skulle du ikke være til sushi, har vi selvfølgelig også en række andre gode tilbud på mad. Her er det kun vores partners menukort, der sætter begrænsningerne, så du får dermed et stort udvalg. Vi indgår samarbejde med alt fra mexicanske til danske restauranter, så vi kan afdække ethvert behov.

Med vores brede udvalg af lokale deals, kan vi give dig en god pris på stort set alt, hvad du overhovedet kunne tænke dig til og forestille dig. Hvis du allerede målrettet ved, hvad du kunne tænke dig, kan du også aktivt søge efter den blandt vores lokale deals.