Nyd en lækker, hjemmelavet is-sandwich dyppet i chokolade eller et flødebollekys med softice og toppings.
Foråret er endelig over os, og vi har allerede kunnet nyde flere skønne solskinsdage. Men hvad kan gøre en dag med solskin endnu bedre? Det kan en isdessert fra Frederiksberg Chokolade selvfølgelig!
For kun 39 kroner får du valget mellem 2 helt uimodståelige af slagsen.
Det lækre flødebollekys med is består af en hjemmelavet lakrids-, mocca-, hindbær- eller klassisk flødebolle, der er slået i stykker, fyldt op med softice og husets toppings. Du kan også smage den knasende is-sandwich, hvor 2 hjemmebagte cookies med chokoladestykker omfavner en portion vaniljesoftice. Sandwichen dyppes i hjemmelavet chokolade og toppes med hjemmekogt karamel, hindbærcoulis eller drys.
Er det for svært at vælge? Så køb bare et værdibevis til den anden hånd. Du kan nemlig hente din isdessert helt til 3. august, og mon ikke du får lyst til is igen til sommer. Nyd isdesserten ved bordene foran butikken, mens du betragter det rolige byliv på Frederiksberg Allé, eller mens du er på gåtur til Frederiksberg Have.
Du får:
- 1 stk. flødebollekys med is ELLER 1 stk. is-sandwich
Sweetdealpris 39 kr. Normalpris 68 kr. Spar 43 %
Flødebollekys med is:
En hjemmelavet flødebolle slået i stykker, fyldt med softice og Frederiksberg Chokolades toppings
- Valgfri flødebolle - variationer kan være: lakrids, hindbær, classic, mocca
- Valgfri softice - vanilje eller dagens softice, fx jordbær, pistacie, nougat, chokolade
- Valgfri topping - hjemmekogt karamel, hjemmekogt hindbærcoulis, lakridssauce eller husets hjemmelavede drys
Is-sandwich:
Hjemmebagt cookies, klemt sammen om softice - dyppet i chokolade og valgfri topping
- 2 hjemmebagte cookies med chokoladestykker
- Vaniljesoftice
- Dyppet i hjemmelavet chokolade
- Valgfri topping - hjemmekogt karamel, hjemmekogt hindbærcoulis eller husets hjemmelavede drys
Om Frederiksberg Chokolade
I over 100 år har butikken på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser såsom usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, der er plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.
Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har bl.a. modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
Mange af de opskrifter, som Tina i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, hvor kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i æsken, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.