- CÁ NƯỚNG SẢ ỚT CÀRI - Torskefilet grillet i bananblad - karrysauce med ingefær og citrongræs - Chilisalsa med ananas
- CƠM DỪA HẤP HÀNH - Kokkens kokosris – forårsløg – sort sesam
Smagen af Paradis:
KEM DỪA MÍT SỢI -
- Panna Cotta med kokoscremeskum og jackfruit
Om tasting-menuen
Det er kokken Duc Huy Do, der står bag menuen, som er inspireret af kulinariske vietnamesiske teknikker og kærligheden til hjemlandet. Antallet af serveringer er valgt på baggrund af tallets betydning, da tallet 8 repræsenterer potentiale, og at dette er særligt tiltrængt i denne tid.
Teknik, kultur og personlige historier danner således rammerne om menuen, der med en kombination af de fem grundlæggende smage - surt, bittert, sødt, stærkt og salt - inviterer på en smagsrejse ind i det vietnamesiske køkken. Menuen er en sand smagseksplosion, som aktiverer sanserne, mundfuld for mundfuld.
Fantastiske anmeldelser
Både gæster og madanmeldere er enige om, at The Vietnamese er en af landets absolut bedste vietnamesiske restauranter. "Om det er baggrunden som filosoffer [...] eller tiden som franciskanermunk, der gør det, ved jeg ikke, men der er en ro og enkelthed over Do-brødrenes mad, som er særdeles velgørende. Læg dertil at Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed, der [...] fortjener fire stjerner" skriver Berlingskes anmelder og kvitterer med en fremragende omtale af både mad, service og stemning.
Læs hele anmeldelsen her.