✈ Tag på kulturrejse i Kroatien: 8-dages krydstogt inkl. dansk turguide, halvpension og fly t/r

Tilbage

✈ Tag på kulturrejse i Kroatien: 8-dages krydstogt inkl. dansk turguide, halvpension og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
2-sengs kahyt under dæk - Rejseperiode: 25. maj - 01. juni 2019 - pris pr. person
7.998,00 kr
2-sengs kahyt på hoveddæk - Rejseperiode: 25. maj - 01. juni 2019 - pris pr. person
8.498,00 kr
2-sengs kahyt på øvre dæk - Rejseperiode: 25. maj - 01. juni 2019 - pris pr. person
8.998,00 kr
2 solgt

Time left

Fra

7.998,00 kr

Tag på 8-dages krydstogt og øhop i Dalmatien

Med denne Sweetdeal kommer du med på 8-dages krydstogt i det sydlige Kroatien, hvor du besøger alle højdepunkterne i det skønne Dalmatiske Øhav. Sweetdealen inkluderer desuden fly fra København og dansk turguide. Tag med M/S Lopar rundt til øerne i det turkisblå hav, hvor kultur og nydelse er i højdsædet. 

Der venter jer fantastiske oplevelser såsom sørøverbyen Omis, Hvars gamle borg, Nationalparken Mljet med skøn natur og benediktinerklostret, Sv. Marija, fra det 12. århundrede. Fra middelalderbyernes små kringlede gyder og stræder er der utallige udsigter over grønne landskaber med olivenlunde, frugtplantager, urtehaver, lavendel, rosmarin og ikke mindst skønne lokale haver med bougainvilleaer og nerier så store som træer.

Undervejs er der naturligvis badestop i bugter og laguner samt mulighed for ture i land, inden der bliver lagt til kaj for natten. 

M/S Lopar er en rigtig flot motorsejler, der er rig på atmosfære og charme. Skibet har et 60 m2 soldæk med liggestole, som inviterer til ren afslapning. 

Kahytterne er mellem 5,5-6 m2, bortset fra kahytten på underdækket, som er den største, og den er omkring 8 m2. Kahytterne ombord på denne motorsejler må ikke forveksles med de store havgående krydstogtskibe. Her er det sparsomt med pladsen, og vi anbefaler derfor at pakke i bløde kufferter/tasker, der bedre kan pakkes af vejen. 

Se dagsprogrammet for turen nedenfor.

Rejsen er pr. voksen (ved min. 2 voksne i delt kahyt) og inkluderer følgende:
(Rejseperiode: 25. maj - 01. juni 2019)

 • Direkte fly fra København (CPH) til Split (SPU) t/r 
 • 1 stk. håndbagage (8 kg) og 1 stk. indchecket bagage (20-23 kg)
 • Bustransfer fra Split lufthavn til og fra skibet
 • 7-nætters ophold i delt dobbeltkahyt med eget bad/toilet
 • Halvpension (dvs. morgenmad og enten frokost eller aftensmad afhængigt af programmet for dagen)
 • Dansk turguide

Vælg mellem:

2-sengs kahyt under dæk
Sweetdealpris: 7.998 kr.

2-sengs kahyt på hoveddæk
Sweetdealpris: 8.498 kr. 

2-sengs kahyt på øvre dæk
Sweetdealpris: 8.998 kr.


Dagsprogram

Dag 1: København – Split – Makarska

Fly fra København til Split. Ankomst og check-in på båden, der ligger i havnen ved Split.

Efter indtjekning og infomøde er der afgang til Makarska på Markarska-rivieraen. Her er det de hvide sandstrande der sammen med de klippefyldte vige inviterer til afslapning og daseliv. Byen er smuk, og med havnepromenaden liggende ud for vores kajplads og den øvrige bydel på terrasser ovenover er der herlige muligheder for sightseeing.

Dag 2: Den smukke ø Korcula

Morgensejlads til Korcula, der af mange betragtes som den smukkeste af øerne, og her lægger vi til i byen af samme navn. Korcula kaldes den grønne ø, og hvor skov ikke er dominerende, finder vi olivenlunde og spændende vinmarker. Ved Lumbarda-stranden finder vi den sjældne Grk-drue, og vi har mulighed for at prøvesmage den.

Korcula er en meget smuk by med en gammel middelalderfæstning. Middelalderbyen er interessant og meget seværdig med sine små kringlede gyder og stræder, og cafeerne og restauranterne ligger indbydende rundt om fæstningsbyen. Katedralen er smuk og velholdt, og det er muligt at komme op i tårnet og få forrygende udsigter over øen og over mod halvøen Peljesac, der er kendt for sin vinproduktion.

Også om aftenen er her spændende med liv i de små gader og på havnen. Arkitekturen er typisk veneziansk, og det hævdes at være eventyreren Marco Polos fødeø. Korcula skal opleves – også den gamle bydel uden for fæstningsbyen, der er bygget af gyldne sten brudt på øer ud for Korcula.

Dag 3: Dubrovnik

Vi sejler videre sydpå mod Dubrovnik, som er beliggende ved Adriaterhavet. Især den gamle bydel i Dubrovnik, der er omgivet af de massive bymure, er spændende. Byen har fået tilnavnet ”verdens smukkeste kystby”. Dubrovnik skal opleves, og vi skal høre om den spændende omskiftelige tilværelse der har fundet sted. Dubrovnik er i dag en by under beskyttelse af UNESCO og bestemt seværdig.

Dag 4: Nationalparken Mljet

I dag går turen til øen og nationalparken Mljet, også kaldet honningøen, hvor vi går i land i Pomena på øens vestside. På Mljet byggede Benediktinermunkene et kloster smukt omkranset af pinje- og egeskov. Klostret og skovene omkring er en af turens højdepunkter. Øens pinjeskove er regionens smukkeste, og det siges at Odysseus fandt skønheden så overvældende at han tilbragte 7 år her.

Vi fortsætter turen ned til saltvandssøen, hvor der er endnu en ø, som vi sejler ud til. Her besøger vi benediktinerklosteret, Sv. Marija, fra det 12. århundrede, som ligger omgivet af saltvandssøerne Lille Jezero og Store Jezero. Søerne er forbundet med en dæmning, hvorfra der er et yndet badested.
Der er skønt på havnen i Pomena. Her kan bades og soles fra kajen, der er små gode restauranter lige ud til vandet, og byen er dejlig overskuelig.

Dag 5: Hvar

Hvar er den længste ø i Adriaterhavet, og det er den ø der nyder flest solskinstimer. Øen er kendt som ”lavendeløen”, og her er fuld af farver og en duft af både lavendel og rosmarin. De charmerende stenhuse i de små byer bader sig i det skarpe lys i flot kontrast til det dybblå hav, og middelalderbyerne er tydeligt påvirket af venezianernes arkitektur.

Hvar er en historisk by med katedral og gotiske paladser, og middelalderbyen er også er blandt de smukkeste i Kroatien med sine hvide stenbygninger og dybblå vand. Vi overnatter i Hvar, så her er god tid til at besøge seværdighederne. Aftenstemningen indbyder til en cappuccino eller drink, som ofte nydes i en af de dybe, bløde sofaer på cafeerne ved marinaen.

Dag 6: Omis

Vi sejler til den lille by Omis, som er beliggende ved udmundingen af Cetina-floden. Byen er dramatisk beliggende under de stejle bjerge, og i det 12. århundrede da byen var domineret af sørøvere, gjorde beliggenheden med bjergene i baggrunden byen uindtagelig for udefrakommende. Gå ikke glip af den meget seværdige gamle, historiske bydel, som blev bygget af venezianerne.

Dag 7: Split

Vi sejler retur til Split, og her er der mulighed for at opleve byens puls, gå en eftermiddagstur i det gamle Diocletians Palads, indsnuse atmosfæren og måske nyde en kop kaffe i det smukke historiske område eller på byens promenade, Rivieraen, der er beliggende ned til kajen, hvor vores båd ligger. Vi går en tur og oplever hvordan Diocletians Palads har forandret sig gennem årene.

Dag 8: Hjemrejse

Tidlig morgen er der afgang mod lufthavnen.

Forbehold: Det anførte dagsprogram er vejledende. Hvis vejrforhold el.lign. gør det nødvendigt at ændre sejlplaner, er det kaptajnen, der træffer afgørelsen.

Læs mere
Læs mindre
 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Der er kun et begrænset antal pladser pr. kahyttype.
 • Værdibeviset gælder pr. voksen ved min. 2 voksne i delt kahyt.
 • Den ønskede kahyttype vælges i betalingsdelen.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Ved booking af rejsen bedes du skrive til e-mailen: [email protected]
 • I mailen bedes du nævn følgende: Navn (som det står i passet), fødselsdato, mobil nr., e-mail samt adresse på den person, der bestiller. 
Tilkøb:
 • Enkeltrejsende - Kontrakt Strobel Travel for pris. 
 • Ved ønske om 3-sengs kahyt - Kontakt Strobel Travel for pris.

Flyinfo:

 • Der flyves med Norwegian på både ud- og hjemrejsen.
 • Flytider - Udrejse: kl. 06:10-08:25
 • Flytider - Hjemrejse: kl. 09:10-11:25
 • Alle tider er lokaltider, og der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne. 

Generel info:

 • Følgende er IKKE inkluderet i dealen: 
  • Havnepenge og turistskat (40 euro pr. person - betales ombord)
  • Drikkevarer samt måltider ud over halvpension
  • Drikkepenge til besætning (normalt 30-40 euro pr. person)
  • Evt. entré til Nationalpark Mljet (125 kuna)
  • Afbestillings- og rejseforsikring.
 • Husk at medbringe gyldigt pas til alle personer. Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomsten.
 • Dette køb er bindende og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Når rejsen er købt og endeligt booket via Strobel Travel, er det arrangørens rejsevilkår der er gældende.
 • Strobel Travel er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 0206.
 • Ring til Stobel Travel på telefon nr.: 86 76 17 22, hvis du har spørgsmål til eventuelle tilkøb og valg af kahyttype.

Aftalepart:
Strobel Travel
Tlf. nr. 86 76 17 22
CVR nr. 18422298

Læs mere
Læs mindre