Julemarkeder i Italien inkl. fly, hotel, byvandring og vingårdsbesøg

Tilbage

Julemarkeder i Italien inkl. fly, hotel, byvandring og vingårdsbesøg

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Julemarkeder i Italien - billet
 3.995,-

Udløber om

 3.995,-

Julestemning i Dolomitterne og Sydtyrol

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

En perlerække af oplevelser venter i det smukke Norditalien. Julemarked i den skønne by Trento. Naturoplevelser på en tur til Dolomitterne med besøg i Sydtyrols hovedstad Bolzano. Glühwein - Dolomitternes svar på vores glögg - og juleshopping i dejlige Milano.

Og sidst men ikke mindst byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på spændende og karakteristiske norditalienske og sydtyrolske specialiteter.

Under opholdet bor vi i den herlige by Riva del Garda, som ligger direkte ud til Gardasøen omgivet af høje sneklædte bjerge. Skibene i byens lille havn er pyntet med lys i anledning af julen, og byen byder på maleriske pladser, hyggelige og spændende gader og stræder.   

Inkluderet i prisen

 • Fly København - Milano t/r med SAS inkl. bagage
 • Transfer fra lufthavn til hotellet t/r
 • 3 nætter på Hotel Centrale★★★ inkl. morgenmad
 • Frokost på ankomstdagen
 • Udflugt til Dolomitterne og Bolzano inkl. frokost
 • Julemarked i Trento
 • Glühwein på hotellet på dag 3
 • Vingårdsbesøg med vinsmagning og frokost på hjemrejsedagen
 • Byrundtur i Milano
 • Erfaren dansk rejseleder

Kr. 3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

julemarked i italien


Rejseplan

Dag 1 - Frokost i Valpolicella vinområdet og ankomst til hotellet i Riva del Garda
Afgang om morgenen fra København med SAS rutefly til Milano. Ankomst til Milano Malpensa lufthavn allerede midt på formiddagen.

Uden for lufthavnen venter vores bus, som bringer os frem til det berømte Valpolicella vinområde, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis med en god frokost bestående af lokale specialiteter på en hyggelig restaurant indrettet i gammel fæstning bygget af Habsburgerne som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige.

Sidst på eftermiddagen kører vi en smuk tur langs Gardasøens østbred op til den hyggelige by Riva, hvor vi indkvarteres på det dejlige Hotel Centrale med skøn beliggenhed på byens hovedplads med udsigt over søen og de sneklædte bjerge.

Dag 2 - Udflugt til Dolomitterne og Bolzano
Skønne naturoplevelser venter, når vi begiver os nordover i retning af Dolomitterne og Sydtyrols hovedstad Bolzano.

Fra Bolzano går turen op i bjergene med svævebane. Herefter skal vi på en fascinerende tur gennem sneklædte landskaber med den legendariske Renon-togbane i herlige gamle togvogne. Frokost med sydtyrolske specialiteter på en hyggelig restaurant.

Inden vi returnerer til Riva, arrangeres et besøg på julemarkedet i Bolzano.

Dag 3 - Trento - byrundtur og julemarked
Efter morgenmaden er der afgang mod Trento. Byen Trento er den nordlige port til Italien med et delvist italiensk og østrigsk præg. Byen havde sin storhedstid omkring 1100-tallet da fyrste-biskopperne herskede over Adige-dalen og handelsvejen til Nordeuropa. Byens domkirkeplads hører til blandt de smukkeste italienske pladser. Efter en byrundtur er der tid til på egen hånd at besøge byens berømte julemarked. 

Sidste aften på hotellet hygger vi med glühwein.

Dag 4 - Vingårdsbesøg, shopping i Milano og hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet i Riva. Også på afrejsedagen skal vi have dejlige oplevelser. Først kører vi langs Gardasøens vestbred frem til vingården Borgo alla Quercia, hvor der bydes på vinsmagning og en let frokost.

Efter vingårdsbesøget sætter vi kurs mod Milano. Under vores ophold i Milano arrangeres en kort byvandring, hvor vi naturligvis skal se byens berømte domkirke. Endvidere bliver der tid til juleshopping på egen hånd, inden vi fortsætter mod lufthavnen for hjemrejse mod København.


Hotel

Hotel Centrale★★★

Hotel Centrale er indrettet i en flot gammel bygning midt i Riva del Garda ved Gardasøens nordlige ende. Hotellet er bygget omkring 1375 i veneziansk stil og ligger smukt ved byens hyggelige torv og den maleriske lille havn. Komfort og service står i højsædet på hotellet.

Faciliteter: Hotellet har spisesal, bar og restaurant med flot udsigt over Gardasøen. Køkkenet serverer både velsmagende lokale retter af egnens gode råvarer og internationalt inspirerede måltider. Aftensmaden er en fast 3 retters menu med salatbar. Hotellet har elevator og der er gratis WI-FI i lobby og i restauranten.

Værelser: Værelserne er enkelt indrettede i lyse, indbydende farver og har alle eget toilet og bad, telefon, tv og safe. Aircondition i de varme måneder - juni, juli og august. Fra værelserne er der udsigt mod bjergene eller mod gaden. Hvis tilgængeligt, kan der mod tillæg tilkøbes værelse med udsigt over Gardasøen. På visse afgange er det endvidere muligt mod tillæg at tilkøbe værelse med søudsigt og en mindre balkon. Balkonerne er af varierende størrelse.

Se flere billeder fra hotellet og rejsen her

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Turistskat i Riva del Garda pt. €2 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 300
 • Enkeltværelse med udsigt over søen kr. 450
 • Værelse med udsigt over torvet og søen kr. 150
 • Værelse med balkon og udsigt over torvet og søen kr. 250
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Administrationsgebyr pr. bestilling kr. 95

Flytider SAS rutefly (med forbehold for ændringer)

 • København kl. 08.25 – Milano kl. 10.30
 • Milano kl. 20.00 – København kl. 22.00

Aftalepart: 
Best Travel 
Tlf. nr.: 70 20 98 99
E-mail: [email protected]
CVR: 32571522