Kom på en hyggelig 4-dages bustur inkl. 4★ hotel centralt i Berlin

Tilbage

Kom på en hyggelig 4-dages bustur inkl. 4★ hotel centralt i Berlin

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Julemarked i berlin med bus - billet
 3.295,-

Udløber om

 3.295,-

Berlin er smukt pyntet med tusindvis af juletræer og er man ikke allerede i julestemning, så kommer man det med garanti

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 70 20 98 99. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

At besøge Berlin op til jul er en ganske særlig oplevelse. Byen er smukt pyntet med tusindvis af juletræer og er man ikke allerede i julestemning, så kommer man det med garanti når man besøger de stemningsfulde og traditionsrige julemarkeder, som Berlin er berømt for. Glæd jer til de mange hyggelige boder med lækre specialiteter, pølser, kager og glühwein samt alt fra julepynt til legetøj og andre gaveartikler. Her finder du uden tvivl lidt nyt til træet derhjemme. 

Best Travel har igennem mange år kørt med fyldte busser på juleturene til Berlin, og vi glæder os til endnu engang at kunne byde velkommen til såvel nye gæster som de mange stamgæster, der mener, at det først er rigtig jul efter en tur til julemarkederne i Berlin.

Turen byder desuden på sightseeing i den spændende storby med vores danske rejseleder. Der er også mulighed for at deltage i et hyggeligt arrangement med middag på restaurant efterfulgt af en panoramatur med bus om aftenen, når Berlins imponerende juleudsmykning rigtig kommer til sin ret. (Tillæg kr. 295)   

Alt dette får du på busrejser med Best Travel:

 • Enkel busopsamling - med gode muligheder for parkering!
 • Direkte bus til rejsemålet - ingen busskifte!
 • Gratis kaffe i bussen undervejs
 • Gratis WiFi i bussen undervejs
 • Komfortable sæder med god benplads, fodstøtte og armlæn
 • Dansk rejseleder
 • Erfarne chauffører

Ydermere er følgende Inkluderet i prisen:

 • Transport i moderne langtursbus fra Jylland via grænsen og fra Sjælland via Scandlines Gedser-Rostock t/r
 • Gratis kaffe på ud- og hjemrejse samt adgang til wi-fi og strømstik i bussen
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel
 • 3 x morgenmad
 • 1 x aftensmad på hotellet (dag 1)
 • Byrundtur i Berlin
 • Besøg i Rigsdalskuplen med kaffe og lagkage i kuppelrestauranten Käfer
 • Besøg på julemarkeder
 • Dansk rejseleder
Sweetdealpris fra: 3.295 kr. pr. person delt i dobbeltværelse Rejseplan

Dag 1 - Ankomst - Julemarked
Vi tager afsted tidligt om morgenen i moderne 4-stjernet bus med alle faciliteter, behagelige sæder og god benplads. I bussen er der gratis kaffe samt adgang til trådløst internet og strømstik til opladning. Ud på eftermiddagen ankommer vi til Berlin og checker ind på 4-stjernede Best Western Plus Amedia, der ligger i hjertet af den tyske hovedstad på Kurfürstendamm. Vi spiser aftensmad i hotellets restaurant. Efter aftensmaden går vi en tur og besøger et nærliggende julemarked. 

Dag 2 - Sightseeing i Berlin - Besøg i Rigsdalskuplen
Efter morgenmad på hotellet tager vi på sightseeingtur i Berlins centrum. Med vores danske rejseleder i spidsen skal vi opleve de vigtigste af Berlins mange spændende seværdigheder, ligesom der også vil være tid på egen hånd til at besøge de hyggelige julemarkeder. 

Om eftermiddagen kl. 15.30 venter der os en helt særlig oplevelse, et besøg i Rigsdagsbygningens kuppelrestaurant Käfer, hvor vi skal have kaffe og lagkage. I forbindelse hermed er der mulighed for at besøge selve Rigsdagskuplen, hvilket vi gør både før og efter kaffen. Således kan vi nemlig opleve udsigten både i dagslys og i aftenbelysning.

Aftensmad på egen hånd – der er mange restauranter nær hotellet, og desuden frister julemarkederne med lækre delikatesser. Rejselederen hjælper gerne med tips. 

Dag 3 - Berlin på egen hånd - Aftenarrangement
Da vi bor centralt i Berlin har vi et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser i Berlin. Besøg de mange stemningsfulde julemarkeder og f.eks. det berømte stormagasin KaDeWe. Der mulighed for at deltage i et hyggeligt aftenarrangement (tillæg kr. 295) hvor vi bliver hentet i bus på hotellet og kører til det hyggelige julemarked ved Charlottenburg, hvor der vil være lidt tid til at se på de mange fine boder. Herefter spiser vi tre-retters middag på en restaurant, hvorefter vi kører ud på en fantastisk panoramatur med bus, hvor vi kan nyde synet af byens flotte bygninger og den imponerende juleudsmykning.

Dag 4  – Hjemrejse
Efter morgenmaden kører vi atter mod Danmark. Der bliver mulighed for at gøre de sidste indkøb ved grænsen/under overfarten inden vi fortsætter turen tilbage til opsamlingsbyerne.

OBS! Rækkefølgen på dagsprogrammet kan variere på de enkelte datoer.


Hotel

Best Western Plus Amedia Kurfürstendamm★★★★

Dette gode 4-stjernede hotel ligger centralt i Berlin på den kendte boulevard Kurfürstendamm. Komfortable værelser værelser med gode faciliteter. I hotellets morgenmadsrestaurant kan man begynde dagen med et godt morgenmåltid og der er mulighed for at afslutte dagen med en drink i hotellets bar.

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks, faciliteter til at lave kaffe/te og mulighed for gratis trådløs internetforbindelse.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant og lobbybar.

Se flere billeder fra hotellet og rejsen her.


Tillæg pr. person

 • Enkeltværelse 750 kr.
 • Fast plads i bussen 150-250 kr. 
 • Aftenarrangement: Middag og byrundtur i bus by night 295 kr. 
 • Administrationsgebyr pr. bestilling 95 kr. 

Aftalepart: 
Best Travel
Tlf. nr.: 70 20 98 99
E-mail: [email protected]
CVR: 32571522