Jul i Rom inkl. fly, julearrangement, 4-retters julemenu og byvandring

Tilbage

Jul i Rom inkl. fly, julearrangement, 4-retters julemenu og byvandring

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Jul i Rom - billet
 7.595,-

Udløber om

 7.595,-

Fejr julen i Rom! Glæd jer til at opleve Den Evige Stad, smukt indpakket i julepynt.

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

Under opholdet arrangeres byvandringer, hvor I vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på.

Og selve juleaften bydes på en god 4-retters italiensk julemenu på den hyggelige restaurant L'Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. 

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg.

Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Peterspladsen, Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante for blot at nævne nogle få.

Vi bor på et af de to skønne hoteller; Hotel Genio og Hotel Pace Helvezia, som begge har en perfekt beliggenhed midt i det historiske centrum af Rom i gå-afstand fra de fleste seværdigheder. På den skønne tagterrasse er der en fantastisk udsigt over byens tage.

Sweetdealpris 7.595 kr. pr. person i dobbeltværelse

Inkluderet i prisen:

 • Fly København-Rom t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfers
 • 5 nætter på centrale Hotel Genio eller Hotel Pace Helvezia
 • 5 x morgenmad på hotellet
 • 2 x frokost
 • Julearrangement inkl. 4-retters julemenu
 • Aftentur i Rom inkl. spisning i Trastevere
 • 3 byvandringer
 • Udflugt til Castelli Romani inkl. besøg i Nemi
 • Erfaren dansk rejseleder


Rejseplan – ved afrejse 21. dec. 

(Rækkefølgen i programmet varierer på de enkelte datoer)

Dag 1 - Ankomst til Rom
Afrejse fra København om formiddagen med rutefly til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn venter vores bus, som kører os ind til Den Evige Stad. Indkvartering på det dejlige Hotel Pace Helvezia, som ligger midt i Roms historiske centrum blot et stenkast fra Piazza Venezia med Vittorio Emanuele monumentet og i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2 – Byvandring i Rom
Om formiddagen arrangeres en spændende byvandring. Byvandringen afsluttes med frokost på et typisk romersk trattoria.

Dag 3 – Vatikanet - Trastevere
Efter morgenmaden spadserer vi op til Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Aftenarrangement i den gamle bydel Trastevere med aftensmad på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens smukke seværdigheder i aftenbelysning.

Dag 4 – Byvandring – Juleaften-arrangement
Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring i H.C. Andersens fodspor.

Juleaften bydes på en god 4-retters italiensk julemenu på den hyggelige restaurant L’Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vi indleder med en aperitif på hotellet og spadserer derefter til restauranten fra hotellet.

Efter julemiddagen er der mulighed for på egen hånd at besøge Peterskirken og overvære Pavens midnatsmesse. Alternativt kan man overvære julemessen i en af Roms mange hyggelige små kirker.

Dag 5 – Udflugt til Castelli Romani
Juledag arrangeres en skøn udflugt til Castelli Romani. Castelli Romani var oprindelig gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger først Castel Gandolfo, hvor paven har sin sommerresidens.

Derefter går turen til den lille fæstningsby Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen. I Nemi spiser vi julefrokost på bedste italienske manér på byens kendte restaurant Ramo d'Oro, hvor den danske forfatter og maler Ulla Kampmann har sat sit unikke præg med sin skønne naivistiske kunst.

Dag 6 - Afrejse fra Rom
Vi har lidt tid på egen hånd til at få de sidste indtryk i Den Evige Stad, inden vi hen på formiddagen siger Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse mod Danmark.

Hent printervenligt rejseprogram som PDF her


HOTEL

Hotel Pace Helvezia ★★★

Hotel Pace Helvezia har en fantastisk beliggenhed midt i Roms historiske centrum blot et stenkast fra Piazza Venezia med Vittorio Emanuele monumentet og i gåafstand fra de fleste seværdigheder. Hotellet er charmerende med sine traditionelt indrettede værelser og stemningsfulde opholdssaloner.

Hotellets helt store aktiv er tagterrassen, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over Den Evige Stad.

Faciliteter: Elevator, bar, morgenmadsrestaurant, 24 timers reception, safe i receptionen (mod betaling), trådløst internet (gratis), air-condition.

Værelser: I alt 77 værelser med eget bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, mini-bar, air-condition og trådløst internet (gratis).

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

 

Hotel Genio★★★

Det stemningsfulde Hotel Genio har en beliggenhed, der ikke findes bedre - blot et stenkast fra Roms "dagligstue" Piazza Navona og således i gåafstand fra de fleste seværdigheder. På taget er der en dejlig møbleret terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over Rom. 

Faciliteter: Hotellet har morgenmadsrestaurant, bar og reception, som har åbent 24 timer i døgnet. Der er elevator og mulighed for gratis trådløs internetadgang på hele hotellet.

Værelser: Bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks og aircondition. 

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Øvrige måltider
 • Obligatorisk turistskat på pt. €6 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet
 • Administrationsgebyr pr. bestilling kr. 95
 • Enkeltværelse: intet tillæg (begrænset antal værelser)
 • Dobbeltværelse som eneværelse kr. 1.500
 • Fast plads i bussen kr. 150-250

Midnatsmesse i Peterskirken på juleture til Rom 

Adgangskort er gratis, men kan KUN opnås ved forudgående bestilling og personlig afhentning af adgangskortene. 

Rejsebureauer kan ikke søge på gæsters vegne. 

Vi anbefaler, at man søger i så god tid som muligt, da der er et begrænset antal adgangskort til rådighed. 

Klik her for forespørgsel på adgangskort.

http://www.vatican.va/various/prefettura/en/biglietti_en.html

Aftalepart: 
Best Travel
Tlf. nr.: 70 20 98 99
E-mail: [email protected]
CVR: 32571522