Den perfekte adventsgave: Warwik Bryghus i Varde byder 2 personer på rundvisning og ølsmagning

Tilbage

Den perfekte adventsgave: Warwik Bryghus i Varde byder 2 personer på rundvisning og ølsmagning

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Foredrag, rundvisning og smagning af bryggeriets øl + ét gæstekort til bryggeriets Fredagsbar inkl. 1 fadøl pr. person hos Warwik Bryghus
Special Price  150,-
Værdi  300,-

Udløber om

Værdi

 300,-

Spar

 150,-

Kun

 150,-
Spar
50%

Mangler du også den perfekte adventsgave til manden?

Sweetdeal vil vove at påstå, at det er svært at blive andet end begejstret, når man får en ølsmagning i gave. Især når det er en ølsmagning bestående af vidunderlige øl - den ene bedre end den anden. 

Sammen med Warwik Bryghus i Varde har vi sammensat en deal, hvor du kan give din mand, din far eller din bedste 'beer-buddy' en dag med ølsmagning og rundvisning på Warwik Bryghus for to personer.

Udover smagning og rundvisning fås der et gæstekort til Warwik Bryghus’ Fredagsbar, hvor man kan nyde en gratis fadøl.

Det lille lokale mikrobryggeri tilbyder rundvisning og ølsmagning på lørdage mellem kl. 13.00 og 15.30, hvor man kan få smag for bryggeriets egne produkter, og det er her, man kan komme med og forkæle smagsløgene med lækre gourmetøl. Få et par rigtig hyggelige timer i godt selskab, hvor der gives en underholdende gennemgang af, hvordan øllet produceres.

Du får:

Foredrag, rundvisning og smagning af bryggeriets øl + ét gæstekort til bryggeriets Fredagsbar inkl. 1 fadøl pr. person
Normalpris: 300 kr. // Sweetdealpris: 150 kr.

Det skal du huske: 

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 27. november 2019 til og med den 31. december 2020. Ønsker du at bruge værdibeviset udover denne periode, skal du kontakte Warwik Bryghus på tlf: 60 29 70 36.
  • Værdibeviset gælder til foredrag, rundvisning og smagning af bryggeriets øl samt ét gæstekort til bryggeriets Fredagsbar inkl. 1 fadøl pr. person.
  • Arrangementet foregår på lørdage mellem kl. 13.00 - 15.00 med rundvisning og smagning. Du skal booke din rundvisning på hjemmesiden: www.warwik.dk.
  • Dealen gælder for 2 personer.

Generel info: 

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
  • Aftaleparten er Warwik Bryghus. Tjenesteydelsen leveres af aftaleparten. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor at du booker umiddelbart efter dit køb
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Warwik Bryghus ApS
Vestervold 18 B
6800 Varde
Tlf.: 60 29 70 36
E-mail: [email protected]
Website: www.warwik.dk
CVR: 28152264 
Deal ID: 160191