✈ Oplev storslåede Island: 3 nt. på hotel inkl. udflugter m. guide og fly t/r

Tilbage

✈ Oplev storslåede Island: 3 nt. på hotel inkl. udflugter m. guide og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Island: 03. - 06. april 2020 - pris pr. person
Special Price  4.990,-
Værdi  7.485,-
Island: 02. - 05. maj 2020 - pris pr. person
Special Price  5.090,-
Værdi  7.635,-

Udløber om

Værdi

 7.485,-

Spar

 2.495,-

Fra

 4.990,-
Spar
33%

Oplev Islands største attraktioner og Nordlys med lokal dansktalende guide

Til april og maj går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

Med denne Sweetdeal kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

Under rejsen bor I på det moderne og nybyggede 3* Hotel Cabin eller det 3* Klettur, der begge ligger ved Reykjavikbugten og tæt på Hallgrimskirkja og hovedgaden Laugavegur. 

Rejsen er med fuldt program og spændende udflugter og entreer er inkluderet. I oplever blandt andet the "Secret Lagoon", som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand, som holder en konstant temperatur på 40 grader, der indgår badning i denne rejsepakke.

Islands hovedattraktion ”Den Gyldne Cirkel” oplever I på en heldagsudflugt. Her besøger I Gullfoss - det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter. Vandfaldet ligger i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir, Strokkur og Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut. 

Oplev de smukke nordlys, Nordlysene, også kaldet Aurora Borealis, er et fantastisk naturfænomen, som der er særligt stor mulighed for at opleve netop på denne årstid. Det er eventyrligt at se nordlysene med de mange flotte farver, danse hen over den arktiske aften og nattehimmel i Island. Guiden vil fortælle om Nordlyset, og hvor og hvordan, I bedst kan opleve det.

I kommer til at opleve Reykjavik - verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse, Reykjavik-bugten og de sneklædte bjergtinder, som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk men også Nordamerika. 

Moderne arkitektur når det er bedst med bl.a.  den udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa” bygget af danske Henning Larsen, Nordisk hus af den finske arkitekt Alvar Aalto, det fantastiske kunstmuseum "Ásmundarsafn Museum" designet af den berømte islandske billedhugger Ásmundur Sveinsson, futuristiske kirker som "Hallgrimskirken" og meget mere.

Læs mere om turens program og hotellet nedenfor.

Rejsen er pr. voksen i delt dobbeltværelse (ved min. 2 voksne) eller tripleværelse (ved min. 3 voksne) og inkluderer følgende:

 • Direkte fly fra København (CPH) til Keflavik, Island (KEF) t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r 
 • 3 nætter på Hotel Klettur (03.-06. april 2020) eller 3 nætter på Hotel Cabin (02.-05. maj 2020)
 • Morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til "the Secret Lagoon" inklusive badning
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis Wi-Fi på hotellet
 • 10 kg håndbagage pr. person (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul) - ekstra bagage kan tilkøbes
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
NB: Der tages forbehold for ændring af rækkefølgen i programmet.


Vælg mellem:

03. - 06. april 2020
Førpris: 7.485kr. // Sweetdealpris: 4.990 kr. 

02. - 05. maj 2020
Førpris: 7.635 kr. // Sweetdealpris: 5.090 kr. 


Turens program 

Dag 1 - Ankomst til Keflavik

I bliver hentet i Keflavik lufthavn, som ligger på Reykjanes halvøen, som er et vulkansk eventyrsland. 

Der er sørget for transfer til hotellet, og allerede fra første færd får I en fornemmelse af Islands fantastiske natur. Velankomne til hotellet bliver I checket ind og har første dagen på egen hånd.

Dag 2 - Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide 09:00 - 12:00

Guidet tur i Reykjavik til fods eller bus (afhængig af antal deltagere), hvor I kommer forbi high-lights som Hallgrimskirken, Koncerthuset, tegnet af danske Henning Larsen, den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet og Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto og meget mere....

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel og badning i the Secret Lagoon 09:00 - 18:00

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

Vi besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur, der springer hvert 5-10 minut og den mægtige Geysir, der har lagt navn til området, men ligger i dvale for tiden.

I oplever Islands "hjerte", Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen.

Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir, som også er stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930, og stedet har derfor været på Unesco's liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

Om eftermiddagen besøger vi The Secret Lagoon, som er naturlige varme kilder placeret i den lille landsby kaldet Fludir i den gyldne cirkel.

I får her mulighed for at bade i et unik mineralholdigt og naturligt opvarmet bassin; poolens naturlige omgivelser og mineralholdig damp, som stiger op i luften, giver stedet en magisk og ægte islandsk følelse.

Det varme vand forbliver på 38-40 Celsius hele året. Hele området er dækket af mindre geotermiske små bassiner samt en lille Geysir, der springer hver 5. minut. Både om vinteren og om foråret er der stor sandsynlighed for at se nordlys, som giver et fantastisk lysshow over The Secret Lagoon.

Dag 4 - Morgenmad /tid på egen hånd transfer til Keflavik lufthavn 

På egen hånd inden bussen henter jer morgenen eller tidlig eftermiddag og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København.


Info om Hotel Cabin

Dette moderne nybyggede hotel ligger ved Reykjavikfjorden, tæt på Höfdi Hus, Hallgrimskirkja og Laugavegur. Perlan og Reykjaviks Rådhus er også i nærheden. Hotellet har 252 moderne rum med flere som har udsigt over Reykjavik fjorden. Hotellet har 7 etager og flere elevatorer.

Faciliteter og tjenester på hotellet
Foruden en restaurant har Hotel Cabin en bar/lounge, tilbyder gratis aviser. Andre faciliteter omfatter trådløs internetadgang normalt mod tillægsgebyr, men gratis wi-fi indgår i denne pakke. Der indgår morgenmad under hele opholdet i hotellets morgenmad restaurant.

Faciliteter på værelset
Værelserne er velindrettede værelser og komfortable, Alle værelser har skrivebord og privat badeværelse, TV med satellitkanaler m.m.

Info om Hotel Klettur 

Bo i hjertet af Reykjavík. 500 m til det største shoppingområde på Laugavegur street. Hotellet  tilbyder moderne værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv med satellitkanaler.

Alle de lyse indrettede og rummlige værelser på Klettur Hotel har eget badeværelse. Det er muligt at upgrade til værelse med udsigt over Reykjavik eller Fjorden.

Der serveres en kontinental morgenmad hver morgen i spisestuen. Hotellbaren er et ideelt sted at slappe af med en drink.

Der findes en souvenirbutik og en udflugt personalet kan hjælpe med at arrangere aktiviteter som hvalsafari og sightseeingture i Reykjavik. Flere butikker, restauranter og caféer ligger inden for få minutters gang. Hallgrímskirkja kirke ligger 10 minutters gang fra hotellet.

Det skal du huske:

 • Der er kun et begrænset antal pladser. 
 • Værdibeviset gælder pr. voksen ved min. 2 voksne i delt dobbeltværelse eller ved min. 3 personer i delt triple værelse. 
 • Den ønskede rejseperiode vælges i betalingsdelen.

Sådan booker du din rejse:

 • SENEST 48 timer efter dit køb skal du booke din rejse her.
 • I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:
  • Fulde navne på alle rejsende som det står i passet
  • Fødselsdato på alle rejsende
  • Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen
  • Eventuelle tilkøb.
 • Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Tilkøb bestilles og betales direkte til GG Tours, når du registrerer din rejse, herunder:

 • Enkeltværelse: 475 kr. pr. dag. 
 • Indchecket bagage fra 20 kg.: 490 kr.
 • Afbestillingsforsikring: 390 kr. pr. person.
 • Børnepriser: 590 kr. for baby og 30% rabat ved børn under 12 år, hvis barnet ledsages af to fuldt betalende. 
 • Ekstra overnatning: fra 1.000 kr. pr. værelse - hør nærmere hos GG Tours.
 • Værelsesupgrade til superiorværelse (større værelse på øvre etager med bedste udsigt): 500 kr. pr. person.
 • Hvalsafari (udgår fra Reykjavik Havn): 750 kr. pr. person.

    Flyinfo:

    • Du fluver med Icelandair på både ud- og hjemrejsen.
    • Flytider - Afrejse den 03. april 2020: Udrejse kl. 14.25-15.40. Hjemrejse kl. 16.10-21.20
    • Flytider - Afrejse den 02. maj 2020: Udrejse kl. 10.02-11.25. Hjemrejse kl. 07.45-13.00.
    • Alle tider er lokal tider, og der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne.

    Generel info: 

    • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
    • Dette køb er bindende, og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
    • Sweetdeal Travel er udelukkende formidler af dette tilbud.
    • Når rejsen er købt og endeligt booket via GG Tours, er det arrangørens rejsevilkår der er gældende.
    • Der tages forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode.
    • Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
    • Teknisk arrangør er GG Tours.
    • GG Tours er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 2453.
    • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
    • Ved eventuelle spørgsmål kontakt da Sweetdeal på [email protected]

    Aftalepart:
    GG Tours
    E-mail: [email protected]
    Tlf.: +45 26 24 49 35
    CVR: DK35031340
    Deal ID: 162094

    Adresse

    Hotel Cabin, Borgartún 32, 105 Reykjavík, Island