Rundrejse på Cuba inkl. hotel, fly, udflugter og dansk rejseleder

Tilbage

Rundrejse på Cuba inkl. hotel, fly, udflugter og dansk rejseleder

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Cuba Libre
 24.998,-

Udløber om

Fra

 24.998,-

Cuba Libre

I Cuba er der fokus på sansefyldt livsglæde med salsarytmer i gaderne, prangende amerikanerbiler, tropiske badestrande, verdensberømte cigarer og rom fra egen hylde. Cuba er også lig med kommunistisk styre, revolutionshelte, grønne plantager med sukkerrør og historiske kolonibyer med en fantastisk stemning.

Legendariske byer som Havana og Trinidad er ovenikøbet erklæret for verdensarv af UNESCO. Kom på sporet af Cubas sjæl på denne rundrejse, der giver dig en fuldendt oplevelse af dette caribiske ferieparadis. 

Alt dette får du:

 • Flyrejse fra København via Amsterdam til Havana tur/retur.
 • Mad ombord på flyet.
 • Drikkevarer til maden på flyet.
 • Hotel i Havana med morgenmad.
 • Hotel i Santa Maria med All Inclusive.
 • Velkomstmiddag i Havana.
 • Afskedsmiddag.
 • Tur i amerikanerbil i Havana.
 • Rundvisning i Viñales Valley og Pinar del Rio.
 • Entré og båd i La Cueva del Indio.
 • Guidet byrundtur i Havana.
 • Rundvisning på Hemingway Museum.
 • Guidet byrundtur i Cienfuego.
 • Guidet tur gennem Trinidad.
 • Guidet tur gennem landskabet.
 • Rundvisning på Che Guevara monument.
 • Dansktalende rejseleder.

Afrejse fra København - 16 dage/14 nætter 
24. februar og 9. marts 2020
Pris pr. person kr. 24.998

Dette er ikke inkluderet:

 • Afbestillingsforsikring kr. 595.
 • Årsrejseforsikring kr. 675.
 • Drikkevarer til maden. 
 • Drikkepenge. 
 • Visum kr. 300.
 • Eneværelsestillæg.
 • Evt. olietillæg.

Praktisk information om Cuba og om visum til Cuba kan du finde her.


Program for rejsen

Dag 1 – Velkommen til Cuba, Havana

Flyet letter fra dansk grund, og vi flyver med KLM via Amsterdam til Cuba i det caribiske øhav. Sommerfuglene i maven er sikkert fulgt med hele luftvejen over Atlanterhavet. Allerede ved indflyvningen fornemmer du en fabelagtig ferieø, som du nu skal opleve i fulde drag i de følgende dage.

Flyet sætter landingshjulene på cubansk grund, og efter afhentning af bagagen bydes du velkommen af din dansktalende rejseleder, der følger med i transferbussen ind til Havana, hvor vi indlogeres på hotel. Så er det tid til at spise og bagefter gå til ro under de cubanske stjerner, så vi kan være friske til turens mange oplevelser.

Dag 2 – Byrundtur i Havana
Spis en god morgenmad på hotellet og gør klar til en oplevelsesrig dag. Fra morgenstunden skal vi på byrundtur i Cubas farverige hovedstad. Første stop gør vi ved Hemingways hus, hvor den verdensberømte forfatter boede i 20 år og skrev et utal af klassikere. I dag er huset et museum, hvor vi kan se, hvordan Hemingway boede på Cuba.

Vi fortsætter videre til den gamle bydel La Habana Vieja, der blev grundlagt i 1519 og erklæret verdensarv af UNESCO i 1982. Her i byens hjerte med smalle gader, yndefulde pladser og aristokratiske palæer skal vi blandt andet besøge Plaza de las Armas ("Våbenpladsen"), hvor den tidligere generalkaptajns palads er placeret. Vi ser også domkirken Catedral de La Habana og ser den grandiose præsident- og regeringsbygningen Capitolio.

Efter frokost cruiser vi gennem den moderne bydel i ægte amerikanerbiler, hvor vi blandt andet ser Revolutionspladsen, hvor Fidel Casto afholdt sin berømte marathon-taler. Efter en oplevelsesrig dag tager vi tilbage til hotellet, men om aftenen slutter vi vores første dag af på ægte, cubansk vis – vi nyder nemlig en drink på El Floridita, der var et af Ernest Hemingways favoritsteder.

Dag 3 – Pinar del Rio og Viñales-dalen 
Efter en god, cubansk morgenmad sætter bussen vejen vestpå, og vi begiver os til provinsen Pinar del Rio. Området er kendt for sine tobaksplantager og for at fremstille nogle af verdens bedste cigarer. Her besøger vi en tobaksplantage, hvor vi får et godt indblik i den ædle kunst at fremstille den perfekte cigar.

Vi fortsætter vores færd i den naturskønne Viñales-dal, der figurerer på UNESCOs verdensarvliste grundet sit kuperede landskab fyldt med flora og fauna. Vi oplever det store klippemaleri Mural de la Prehistória, som blev fremstillet i 1960'erne på foranledning af Fidel Castro, for at vise det socialistiske menneskes tilsynekomst fra urtiden.

Efter frokost lægger vi vejen forbi grotten Cueva del Indio ("Indianerhulen"), hvor indianere begravede deres døde og gemte sig for den spanske overmagt. Vi tager på en lille sejltur i grotten, der ifølge sagnet giver mulighed for at opnå evig lykke. Dagen bliver kun bedre med den fantastiske udsigt over hele Viñales-dalen, der bestemt indeholder noget af Cubas mest fortryllende natur.

Dag 4 – Havana på egen hånd
I dag venter en af rundrejsens højdepunkter, når vi starter dagen med at besøge et af verdens vidundere, nemlig Petra. Dette besøg er en oplevelse for livet. I århundrede levede byen sit eget liv uden omverdens kendskab, og først i 1812 opdagede den schweiziske opdagelsesrejsende Jean Louis.

I dag kan du nyde Cubas fortryllende hovedstad, lige som du ønsker det. Byen har et utal af spændende muséer. Du kan også slentre en tur i de hyggelige gader, for på Cuba er stemningen en oplevelse i sig selv. Nyd også en aften på en af de mange gode salsa- eller jazzklubber – se, det er det ægte Cuba.

Dag 5 – Cienfuegos og videre til Trinidad
I dag sætter vi kursen mod en af Cubas mest berømte byer, Trinidad, men inden vi kommer dertil, gør vi selvfølgelig et stop i Cienfuegos. Byen er kendt for at være den mest moderne by i Cuba, men også den reneste. Med den flotte gågade, 1800-tals teateret Tomas Terry og det flotte rådhus fremstår byen virkelig smuk.

Vi går en tur på byens boulevard og spiser en god frokost, inden vi fortsætter til det næste højdepunkt, Trinidad. Byen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste – og de næste dage finder vi let ud af hvorfor, når vi ser nærmere på byen. Vi checker ind på hotellet – måske nogle har lyst til en dukkert i det krystalklare vand inden middag?

Dag 6 – Trinidads mange oplevelser
Trinidad er som et levende museum. Byen blev grundlagt i 1514 af den spanske opdagelsesrejsende Diego Velázquez for at hædre den hellige treenighed – og byen lå godt her tæt ved Det Caribiske Hav og udmundingen af floden Río Arimao. Velázquez gjorde indianerne til slaver, men de døde hurtigt, hvorfor importen af sorte slaver fra Afrika begyndte.

Vi tager på rundtur i byen i det historiske centrum, hvor de karakteristiske pastelfarvede huse ligger side om side. I gaderne møder vi med garanti også mange af de store amerikaner-biler. Vi besøger byens museum, men vi skal selvfølgelig også på bar – nemlig ”La Canchanchara”. Her mødtes frihedskæmpere, da Cuba var i uafhængighedskrig med Spanien. De hyggede sig og drak ”Canchanchara”, der består af rom, lime, vand og honning. Vi smager på et stykke af historien.  

Dag 7 – Nationalparken Topes de Collantes
I dag forlader vi bylivet og kigger i stedet nærmere på Cubas’ fortryllende natur. Vi rejser gennem bjergene og når den ubeskriveligt smukke nationalpark ”Topes de Collantes”. Vi vandrer en tur i regnskoven, kommer tæt på de flotte omgivelser, og til sidst ankommer vi til vandfaldet ”El Rocio”. Det syn, der pludselig åbner sig for os, glemmer man ikke igen!

Undervejs hører vi selvfølgelig mere om de mange planter og fugle i området. Måske bliver der også tid til at svømme en tur i en af områdets naturlige pools. Vi nyder en god frokost, inden vi tager tilbage til hotellet.

Dag 8 – Santa Clara og det ægte Cuba
I dag fortsætter vi vores rundrejse til Remedios, men inden gør vi et interessant historisk stop i Santa Clara, hvor vi overnattede. Byen er mest er kendt for den berømte oprørsleder Ernesto ”Che” Guevara. Det var nemlig i Santa Clara, han var med til at fæstne sejren for Fidel Castros revolution i 1958. I dag ligger Che Guevara begravet i et stemningsfuldt mausoleum i Santa Clara, hvor vi også finder både hans museum og monument.

Senere på dagen ankommer vi til Remedios, der af mange betegnes som ”det ægte Cuba”. Byen er ikke ret stor, og her er sjældent mange turister. En af byens stoltheder er kirken, der har intet mindre end 13 altre af guld. Vi nyder byens stemning, tjekker ind på vores hotel og nyder en god middag. Vi overnatter i Remedios.

Dag 9 – Sukkerplantage og ren afslapning
Vi nyder en god morgenmad, inden vi starter dagens mange oplevelser. I dag besøger vi en sukkerplantage, hvor vi hører mere om produktionen. Samtidig er stedet også en levende historiebog.

Her nyder vi en god frokost, inden vi kører til kysten, hvor vi ankommer vi til Cayo Santa Maria – et ubetinget stykke af paradis. Her har vi næsten stranden for os selv, men det gør ikke oplevelsen mindre fantastisk. Sandet er kridhvidt, havet azurblåt og poolen svalende. Glæd dig – det bliver et par forrygende og afslappende dage i Cayo Santa Maria.

Dag 10-14 – Nyd livet i Cayo Santa Maria 
Det er svært ikke at nyde livet i Cayo Santa Maria, så lad os gøre det fuldt ud! Strandene er forblindende, og det cubanske liv går sin stille gang. Vi nyder de næste dage med All Inclusive på et skønt hotel – minimum kat. 4. Der bliver tid til både at gå ture, men også bare fordøje de sidste dages mange spændende oplevelser.

Dag 15-16 – Hjemrejse
Efter en ferie fyldt med oplevelser, indtryk, historie og afslapning, sætter vi igen kursen hjem mod Danmark. Vi kører til lufthavnen i Havana, hvorfra vi letter, og efter en behagelig flyvetur lander vi næste dag (dag 16) i Danmark.