Ferie

Vælg deals indenfor... 42
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
 1. All Inclusive sommerferie på Kreta inkl. fly t/r | Sweetdeal
  1 uges ferie på Kreta - inkl. fly tur/retur All inclusive badeferie for både børn og voksne på 4-stjernet hotel på Kreta

  Fra

   5.390,-
 2. Ophold for 2 på Kværs Kro i Sønderjylland
  Spar50%
  Ophold for 2 på Kværs Kro i Sønderjylland Glæd jer til et ophold inkl. 3-retters middag med fri vin og morgenmad

  Fra

   998,-
  + evt. tillæg Tillæg ved ophold henover fredage: 150 kr. pr. værelse pr. nat
  Tillæg ved ophold henover lørdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
  Højsæsontillæg i juni, juli og august: 100 kr. pr. værelse pr. nat - dog ikke, når der betales weekendtillæg
 3. 4-hotel i Alicante i Spanien | Sweetdeal
  1 uges ferie i solrige Alicante Bo på 4-stjernede Hotel Bonalba inkl. fly t/r fra CPH - Afrejse i aug.-nov.

  Fra

   3.299,-
 4. Storbyferie på 4-stjernet hotel i Budapest
  Spar38%
  Storbyferie på 4-stjernet hotel i Budapest Tag 2-4 nt. på lækkert hotel i Ungarns hovedstad inkl. morgenbuffet og adgang til jacuzzi og sauna

  Fra

   800,-
  + evt. tillæg Højsæsontillæg (29. marts - 10. oktober 2021) ved køb af 4 overnatninger: 30 euro pr. værdibevis. 
  Højsæsontillæg (29. marts - 10. oktober 2021) ved køb af 3 overnatninger: 25 euro pr. værdibevis. 
  Højsæsontillæg (29. marts - 10. oktober 2021) ved køb af 2 overnatninger: 20 euro pr. værdibevis.
 5. Ophold for 2 på hyggelige Abild Kro & Hotel
  Ophold for 2 på hyggelige Abild Kro & Hotel Sønderjylland byder på masser af charme, 1-2 nt., 2-retters menu og morgenbuffet

  Fra

   895,-
  + evt. tillæg Tillæg ved ankomst fredage: 100 kr. pr værelse pr. dag.
  Tillæg ved ankomst lørdage: 150 kr. pr værelse pr. dag.
  Højsæsontillæg i uge 28, 29, 30 og 31: 200 kr. pr. værelse pr. dag. 
 6. Ophold for 2 på Hotel Nørre Vinkel
  Spar44%
  Ophold for 2 på Hotel Nørre Vinkel Tag på et hyggeligt ophold ved Limfjorden inkl. gastronomimiddag, vinmenu og morgenmad

  Kun

   1.385,-
 7. Solferie på 4-stjernet hotel i Portugal
  Solferie på 4-stjernet hotel i Portugal Rejs til Algarve og bo på lækkert hotel inkl. morgenmad og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-dec.

  Fra

   2.800,-
 8. 4-stjernet voksenferie i Spanien inkl. fly t/r
  4-stjernet voksenferie i Spanien inkl. fly t/r Bo på hotel i Santa Susanna inkl. 4-7 overnatninger, morgenmad og direkte fly fra CPH - afrejse i aug.-okt.

  Fra

   2.375,-
 9. Ophold for 2 på Hotel Vamdrup
  Spar45%
  Ophold for 2 på Hotel Vamdrup Tag på en miniferie nær Kolding inkl. 1-2 nt., 4-retters menu, appetizer og morgenmad

  Fra

   1.055,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg ved ankomst fredag: 50 kr. pr. person.
  Weekendtillæg ved ankomst lørdag: 50 kr. pr. person.
 10. Storby- og afslapningsferie nær Barcelona | Sweetdeal | Rejser & Ferie
  Tilbring 5 nt. ved Cataloniens kyst 4★ hotel ved Costa Barcelona - Inkl. direkte fly fra CPH i august-december

  Fra

   2.399,-
 11. Ophold for 2 på Hotel 6400 i Sønderborg
  Spar40%
  Ophold for 2 på Hotel 6400 i Sønderborg Besøg idylliske Sønderjylland på et ophold inkl. bobler, snacks og morgenmad

  Kun

   895,-
 12. Ophold med guidet ørnetur og østersplukning
  Ophold med guidet ørnetur og østersplukning Oplev naturen helt tæt på med et ophold på Rømø inkl. 2 nt., fiskebuffet og 3-retters menu

  Fra

   1.595,-

Ferie

Uanset formålet med ens ferie, er vi sikre på, at du gør det for at få tid til dig selv. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af feriedestinationer, hvor du kan nyde dig selv, dit selskab og dine omgivelser. Hos Sweetdeal arbejder vi konstant for at kunne tilbyde dig forskellige typer af både rejser og ophold, så du finder noget, der er lige i din smag. Du vil dermed både kunne finde en god pris på den type, du ønsker, eller du kan måske blive inspireret i forhold til, hvilken type ferie du er på udkig efter.

Vores sikring for at udbyde noget, der falder i din smag, er at tilbyde mange forskellige typer af både ophold og rejser. Dette gøres ved at vi tilbyder alt fra skiferie og storbyferie til badeferie samt fra spaophold til kroophold. På denne måde sikrer vi i samarbejde med vores partnere, at vi kan tilbyde dig det brede udvalg til din ferie. Sweetdeal er din sikring mod at betale overpris. Vores hårde arbejde sikrer dig besparelse på nogle af de mest attraktive destinationer, uanset hvor i verden du ønsker at tage på ferie.

Ferie i udlandet

Blandt vores brede udvalg vil du finde en lang række deals med gode besparelser på ferie i udlandet. Her vil du finde alt fra skiferier til storbyferier, så du vil opleve stor variation blandt vores deals i dette segment. Variationen finder du både blandt typen af rejse ved vores deal, men du vil også opleve stor variation blandt destinationerne, hvortil du kan komme, når du køber en deal gennem Sweetdeal.

Gennem vores store variation på både typen af ferie og destination er vi sikrer på, at du i løbet af et år vil finde en attraktiv ferie-deal afhængigt af, hvornår du tjekker vores deals. Vi har mange samarbejdspartnere forskellige steder i verdenen, og vi forsøger derfor på bedst muligt vis at matche både sæsonen og eventuelle højtider. Vi er klar over, at nogle destinationer er ekstra attraktive på bestemte tidspunkter. Her forsøger vi at tilbyde disse til en bedre pris.

Ferie tæt på hjemmet

Hvis du ikke er så meget til de længere rejser for at komme på ferie, så tilbyder vi hos Sweetdeal også en ferie, der er tættere på dit hjem. Du kan finde alt fra spaophold med fokus på afslapning til storbyophold, hvor du kan opleve byen. Alle disse deals finder du under vores ophold, der er karakteriseret ved geografisk at være placeret i Danmark og vores nabolande, så rejsetiden er til den kortere side.

Kan du ikke finde den ferie, du ønsker lige nu, så hold dig opdateret på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev er du sikret aldrig at misse de nyeste dels med de bedste besparelser. Nyhedsbrevet er dermed din sikring mod at skulle betale fuld pris for attraktive services og ydelser.