Ferie

Vælg deals indenfor... 44
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
 1. 1-dags krondyrsafari i september
  1-dags krondyrsafari i september Tag med på en spændende dagstur i Danmarks eneste reservat inkl. bus t/r, naturvejleder og krondyrmiddag

  Kun

  975,-
 2. Ferie for 2 ved Hvide Sande
  Spar52%
  Ferie for 2 ved Hvide Sande Tag på en skøn ferie i moderne campinghytte v. den jyske vestkyst hos Dancamps Nordsø

  Kun

  699,-
 3. Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro
  Spar53%
  Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro Tag på et ophold på Sydsjælland inkl. 3-retters middag og morgenmad

  Fra

  1.098,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg fre-, lør-, søn- og helligdage: 299 kr. pr. værelse pr. nat.
  Højsæsonstillæg ved ankomst fra 1. maj - 31. august: 180 kr. pr. værelse pr. nat.
 4. Gourmetophold på Samsø Badehotel
  Spar36%
  Gourmetophold på Samsø Badehotel Nyd 2 eller 3 nætter på det idylliske Samsø Badehotel inkl. middage, frokost og morgenmad

  Fra

  1.798,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg ved ophold på fredage og lørdage: 250 kr. pr. person pr. nat.
  Tillæg for enkeltværelse: 350 kr. pr. person pr. nat.
 5. Julerejse til Italien med Best Travel
  Julerejse til Italien med Best Travel Tag på julemarked i Trento, nyd en tur i Dolomitterne og juleshop i Milano inkl. 3 nt. på hotel, fly & udflugter

  Fra

  4.745,-
 6. Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt
  Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt Hør om pigehjemmet, Valdemars Borg og Sprogøs historie på en spændende tur den 18. august 2022

  Kun

  795,-
 7. Tur til den tyske Vadehavsø Sild/Sylt
  Tur til den tyske Vadehavsø Sild Tag med på en unik endagstur til det populære ferieparadis Sild inkl. ø-rundtur med lokal guide

  Kun

  875,-

Ferie

Uanset formålet med ens ferie, er vi sikre på, at du gør det for at få tid til dig selv. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af feriedestinationer, hvor du kan nyde dig selv, dit selskab og dine omgivelser. Hos Sweetdeal arbejder vi konstant for at kunne tilbyde dig forskellige typer af både rejser og ophold, så du finder noget, der er lige i din smag. Du vil dermed både kunne finde en god pris på den type, du ønsker, eller du kan måske blive inspireret i forhold til, hvilken type ferie du er på udkig efter.

Vores sikring for at udbyde noget, der falder i din smag, er at tilbyde mange forskellige typer af både ophold og rejser. Dette gøres ved at vi tilbyder alt fra skiferie og storbyferie til badeferie samt fra spaophold til kroophold. På denne måde sikrer vi i samarbejde med vores partnere, at vi kan tilbyde dig det brede udvalg til din ferie. Sweetdeal er din sikring mod at betale overpris. Vores hårde arbejde sikrer dig besparelse på nogle af de mest attraktive destinationer, uanset hvor i verden du ønsker at tage på ferie.

Ferie i udlandet

Blandt vores brede udvalg vil du finde en lang række deals med gode besparelser på ferie i udlandet. Her vil du finde alt fra skiferier til storbyferier, så du vil opleve stor variation blandt vores deals i dette segment. Variationen finder du både blandt typen af rejse ved vores deal, men du vil også opleve stor variation blandt destinationerne, hvortil du kan komme, når du køber en deal gennem Sweetdeal.

Gennem vores store variation på både typen af ferie og destination er vi sikrer på, at du i løbet af et år vil finde en attraktiv ferie-deal afhængigt af, hvornår du tjekker vores deals. Vi har mange samarbejdspartnere forskellige steder i verdenen, og vi forsøger derfor på bedst muligt vis at matche både sæsonen og eventuelle højtider. Vi er klar over, at nogle destinationer er ekstra attraktive på bestemte tidspunkter. Her forsøger vi at tilbyde disse til en bedre pris.

Ferie tæt på hjemmet

Hvis du ikke er så meget til de længere rejser for at komme på ferie, så tilbyder vi hos Sweetdeal også en ferie, der er tættere på dit hjem. Du kan finde alt fra spaophold med fokus på afslapning til storbyophold, hvor du kan opleve byen. Alle disse deals finder du under vores ophold, der er karakteriseret ved geografisk at være placeret i Danmark og vores nabolande, så rejsetiden er til den kortere side.

Kan du ikke finde den ferie, du ønsker lige nu, så hold dig opdateret på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev er du sikret aldrig at misse de nyeste dels med de bedste besparelser. Nyhedsbrevet er dermed din sikring mod at skulle betale fuld pris for attraktive services og ydelser.