Ferie

Vælg deals indenfor... 39
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
 1. Ophold for 2 på populære Bagenkop Kro
  Spar44%
  Ophold for 2 på populære Bagenkop Kro Tag på et ophold på hyggelige Langeland inkl. fiskebuffet, vin og morgenbuffet

  Fra

   1.098,-
  + evt. tillæg Ankomst på fredage og lørdage: 100 kr. pr. person.
 2. Romantisk ophold for 2 på 4-stjernet gods på Langeland
  Spar53%
  Romantisk ophold for 2 på 4-stjernet gods på Langeland Få 1-2 nt. på Skrøbelev Gods, der har åbent for deres gæster og står klar til at byde jer velkommen

  Fra

   1.298,-
  + evt. tillæg Ved overnatning fredage: 300 kr. pr. værelse pr. dag.
  Ved overnatning lørdage, mærkedage og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. dag.
  Sæsontillæg fra maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. overnatning. 
 3. 4-stjernet ophold for 2 ved havnefronten
  4-stjernet ophold for 2 ved havnefronten Hold storbyferie i København med et ophold inkl. morgenmad, valgfri 2-retters middag og vin

  Fra

   1.390,-
  + evt. tillæg Tillæg ved ophold fredag: 150 kr. pr. værelse pr. nat. 
  Tillæg ved ophold lørdag: 150 kr. pr. værelse pr. nat. 
 4. Weekendophold med intimkoncert
  Spar50%
  Weekendophold med intimkoncert Tag på et hyggeligt ophold på Dolphin Hotel i Herning inkl. 2 nt., koncert, middage og morgenmad

  Fra

   899,-
 5. Sort Sol-ophold for 2 på Hotel Ballumhus
  Spar43%
  Sort Sol-ophold for 2 på Hotel Ballumhus Oplev Sort Sol på et ophold på Hotel Ballumhus inkl. udflugt m. guide, aftenbuffet og morgenbuffet

  Kun

   1.698,-
 6. Storbyferie i Rom på 4-stjernet hotel
  Storbyferie i Rom på 4-stjernet hotel Tag på storbyferie i historiske Rom inkl. 3 nt. og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i sep.-jun.

  Fra

   1.595,-
 7. Ophold for 2 på Menstrup Kro
  Ophold for 2 på Menstrup Kro Tag på et hyggeligt ophold nær Næstved inkl. 2 nt., velkomstdrinks, middage og morgenmad

  Fra

   1.169,-
  + evt. tillæg Tillæg ved ophold fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat.
  Tillæg ved særarrangementer, revy o. lign.: 300 kr. pr. person pr. nat. 
  Tillæg i juli og august: 150 kr. pr. person pr. ophold. 
 8. Oplev magiske Færøerne med guide inkl. fly t/r
  Oplev magiske Færøerne med guide inkl. fly t/r Besøg øriget inkl. 3-4 nt. på 4-stjernet hotel m/morgenmad, frokost og udflugter

  Fra

   5.390,-
 9. Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt
  Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt Hør om pigehjemmet, Valdemars Borg og Sprogøs historie

  Kun

   795,-
 10. Ophold for 2 på Hotel Pinenhus
  Spar51%
  Ophold for 2 på Hotel Pinenhus Nyd 1-2 nt. ved Limfjorden inkl. 2-retters middag, vin og morgenbuffet

  Fra

   1.048,-
  + evt. tillæg Ankomst på fredage og lørdage: 125 kr. pr. person.
  Tillæg ved ankomst 01. juni - 01. september 2021 & 2022: 250 kr. pr. ophold. 
 11. Oplevelsesrig storbyferie for 2 i Rom
  Oplevelsesrig storbyferie for 2 i Rom Tag 3 eller 4 dage i den italienske kulturby og nyd et ophold inkl. morgenmad

  Fra

   896,-
 12. Ophold for 2 på Hotel Phønix
  Spar42%
  Ophold for 2 på Hotel Phønix Besøg skønne Nordjylland og nyd en 3-retters menu, velkomstdrink og morgenbuffet

  Fra

   849,-
  + evt. tillæg Ved ankomst fredag og lørdag: 150 kr. pr. værelse pr. nat.
Page

Ferie

Uanset formålet med ens ferie, er vi sikre på, at du gør det for at få tid til dig selv. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af feriedestinationer, hvor du kan nyde dig selv, dit selskab og dine omgivelser. Hos Sweetdeal arbejder vi konstant for at kunne tilbyde dig forskellige typer af både rejser og ophold, så du finder noget, der er lige i din smag. Du vil dermed både kunne finde en god pris på den type, du ønsker, eller du kan måske blive inspireret i forhold til, hvilken type ferie du er på udkig efter.

Vores sikring for at udbyde noget, der falder i din smag, er at tilbyde mange forskellige typer af både ophold og rejser. Dette gøres ved at vi tilbyder alt fra skiferie og storbyferie til badeferie samt fra spaophold til kroophold. På denne måde sikrer vi i samarbejde med vores partnere, at vi kan tilbyde dig det brede udvalg til din ferie. Sweetdeal er din sikring mod at betale overpris. Vores hårde arbejde sikrer dig besparelse på nogle af de mest attraktive destinationer, uanset hvor i verden du ønsker at tage på ferie.

Ferie i udlandet

Blandt vores brede udvalg vil du finde en lang række deals med gode besparelser på ferie i udlandet. Her vil du finde alt fra skiferier til storbyferier, så du vil opleve stor variation blandt vores deals i dette segment. Variationen finder du både blandt typen af rejse ved vores deal, men du vil også opleve stor variation blandt destinationerne, hvortil du kan komme, når du køber en deal gennem Sweetdeal.

Gennem vores store variation på både typen af ferie og destination er vi sikrer på, at du i løbet af et år vil finde en attraktiv ferie-deal afhængigt af, hvornår du tjekker vores deals. Vi har mange samarbejdspartnere forskellige steder i verdenen, og vi forsøger derfor på bedst muligt vis at matche både sæsonen og eventuelle højtider. Vi er klar over, at nogle destinationer er ekstra attraktive på bestemte tidspunkter. Her forsøger vi at tilbyde disse til en bedre pris.

Ferie tæt på hjemmet

Hvis du ikke er så meget til de længere rejser for at komme på ferie, så tilbyder vi hos Sweetdeal også en ferie, der er tættere på dit hjem. Du kan finde alt fra spaophold med fokus på afslapning til storbyophold, hvor du kan opleve byen. Alle disse deals finder du under vores ophold, der er karakteriseret ved geografisk at være placeret i Danmark og vores nabolande, så rejsetiden er til den kortere side.

Kan du ikke finde den ferie, du ønsker lige nu, så hold dig opdateret på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev er du sikret aldrig at misse de nyeste dels med de bedste besparelser. Nyhedsbrevet er dermed din sikring mod at skulle betale fuld pris for attraktive services og ydelser.