Eventyrlig rundrejse i historiske Jordan

Oplev det bedste af Jordan inkl. udflugter, 7 nt. på hoteller, morgenmad og fly t/r - afrejse fra CPH i 2022
Udløber om

Fra

9.995,-
Tilbage

Eventyrlig rundrejse i historiske Jordan

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Jordan: Afrejse fra CPH den 06-03-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 26-03-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 09-04-2022 (pris pr. person)
10.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 30-04-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 03-09-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 15-10-2022 (pris pr. person)
10.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 05-11-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Jordan: Afrejse fra CPH den 26-11-2022 (pris pr. person)
9.995,-
Udløber om

Se oldtidsbyen Petra, flyd rundt i Det Døde Hav, og tag på jeeptur i ørkenen - Jordan har det hele

Få minder for livet med en rundrejse i det gæstfrie Jordan, hvor I kan kombinere afslappende badedage med udflugter til spændende og spektakulære seværdigheder.

På denne rundrejse vil I komme til at se det bedste, Jordan har at byde på. I starter i Amman, hvor I vil opleve den spændende by med Citadellet og de gode museer. I skal selvfølgelig også besøge Jerash, der er en romersk by, der er så velbevaret, at man nærmest føler, man er rejst et par tusinde år tilbage i tiden.

I vil også komme til at opleve den imponerende oldtidsby, Petra, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I har måske allerede fået en smagsprøve på det spektakulære syn fra en af Indiana Jones filmene, hvori mesterværket optræder. For at komme frem til det fantastisk smukke skatkammer, skal I gennem en smal kløft - men det er helt sikkert alle anstrengelserne værd.

I skal selvfølgelig også ud at køre i Jeep og nyde solnedgangen i det bjergtagende ørkenlandskab, Wadi Rum. Efter alle disse spændende oplevelser, er der mulighed for at tage en terapeutisk svømmetur eller flydetur i Det Døde Hav og slappe af i en solstol.

Jordan har et subtropisk middelhavs-klima, hvilket betyder, at det er meget tørt, og at vinteren er kort og mild. Den koldeste måned i Jordan er Januar, hvor temperaturen ligger på mellem 5-10 grader. 

Rejsen er pr. voksen (ved køb til min. 2 voksne) og inkluderer følgende:

 • Flybillet København - Amman tur/retur inkl. stop over
 • Visum
 • Alle transfers
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Amman - Amman Geneva Hotel
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Petra - Petra Moon Hotel
 • 1 nat på hotel i Wadi Rum - Mazayen Luxury Camp
 • 2 nætter på 5-stjernet hotel ved Det Døde Hav - Dead Sea Holiday Inn
 • Morgenmad på hotellerne
 • Udflugter som nævnt i programmet
 • Privat engelsktalende chauffør
 • Entré til alle seværdigheder som nævnt i programmet.

2 rejseperioder har en højere pris, da rejsen falder i hhv. påskeferien og efterårsferien.

Program: 

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Ved ankomst i Amman lufthavn, bliver vi mødt af en lokal repræsentant, der hjælper med bagagen og sørger for, at vi kommer til hotellet i Amman.
Overnatning i Amman.

Dag 2:

Efter morgenmad på hotellet tager vi til en af de bedst bevarede romerske provinsbyer i verden, den gamle by Jerash der kan prale af en ubrudt kæde af menneskelig beboelse gennem mere end 6.500 år. Vi besøger de brolagte gader med søjlegange, templer, smukke teatre, rummelige offentlige pladser, springvand og bymure der er brudt af tårne og porte. Efter en kort køretur mod nord besøger vi Ajloun med sin fæstning og den storslåede udsigt til Jordan Valley formelt kendt som Qala'at al Rabadh; og Ajloun Slot. Slottet er et af de bedst bevarede og mest komplette eksempler på middelalderlig arabisk-islamisk militær arkitektur. Der er mulighed for at spise frokost undervejs (ikke inkl.)

Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Amman, hvor vi overnatter.

Dag 3

Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet i Amman og tager på bytur i Amman, der i 1200 f.Kr. var ammonitisk hovedstad og en dekapolis under den græsk-romerske periode. Byen var oprindeligt spredt over syv bakker som Rom, men nu dækker byen 19 bakker, hvor vi vil besøge de vigtigste ruiner fra det græsk-romerske imperium; Citadellet og det romerske amfiteater. Vi vil også besøge Jordans arkæologiske museum på Citadellet, Jordans Museum for folkelige traditioner og Jordans Folklore Museum ved det romerske amfiteater. 

Derefter går turen mod Jordans Røde Rose, byen Petra. Via Kings Road, en gammel handelsrute, der stadig har mærker tilbage fra handlende, hære og pilgrimme, der brugte den for hundrede år siden. Den første by vi støder på, er Madaba, "The City of Mosaik". Byen, bedst kendt for sine spektakulære byzantinske og umayyadiske mosaikker, er hjemsted for det sekshundrede årige berømte mosaik-kort over Jerusalem og Det Hellige Land. Med to millioner stykker farvet sten viser kortet bakker og dale, landsbyer og storbyer.

Kun 7 km fra Madaba ligger Nebo bjerget, hvor vi finder et indtagende kloster bygget af franciskanske præster som et fristed til bøn og til minde om Moses, der her tog det sidste kig ud over det forjættede land.

Efter at have taget et kig på den hellige land fra Nebo bjerget, og hvis vejret er klart måske endda på Jerusalem, tager vi videre sydpå gennem Wadi Mujib, en dyb dal der byder på en af Jordans mest betagende udsigt for at nå Kerak og Kerak Slot, der er et fascinerende eksempel på arkitektoniske og militære traditioner. Der er mulighed for at spise frokost undervejs (ikke inkl.) Til slut kører vi til byen Petra for overnatning på hotel.

Dag 4

Vi starter tidlig morgenen efter morgenmad, besøget på det mest spektakulære sted i den sydlige del af Jordan, den rosen-røde by Petra. Indgangen til Petra kommer vi til efter at have gået gennem den 400m lang snoede kløft; Siq. Kløften er 80 til 100 meter dyb.

I 560 f.Kr. flyttede Nabateanerne ind i Petra og 332 f.Kr. med den græske ankomst, assimilerede Nabateanerne deres kultur til den hellenistisk med buede templer og grave i græsk design. Nabateanerne kontrollerede karavanernes handel med røgelse, fra det sydlige Arabien til Petra, Damaskus, Gaza og Egypten. Når man går gennem "SIQ", bliver man mødt af den storstående udsigt til "the treasure", skatkammeret, der er den mest berømte seværdighed i Jordan. Vi vil bruge flere timer på at udforske kløften og se templer, grave og andre steder af interesse.

Der er mulighed for at spise frokost undervejs (ikke inkl.) Vi overnatter på hotel i Petra.

Dag 5

Efter morgenmaden forlader vi Petra og kører mod syd til et unikt tidløst sted. Wadi Rum er en farverig ørken omgivet af stejle klippesider. Bjergene er 1000 meter høje og toppet med kupler, slidt af ørkenvind.

Vi tager en tur i 4WD jeep til det sted, hvor historien blev startet. Fødested for den store arabiske oprør, der var ledet af Sharif Hussein Bin Al Lawrence - også kendt som Lawrence of Arabia.

Herfra kører vi til vores camp i den smukke røde ørken. Der er mulighed for at spise frokost undervejs (ikke inkl.). Vi spiser middag (inkl.), kigger på stjerner hvis det er klart og overnatter i campen.

Dag 6

Efter morgenmaden kører vi fra Wadi Rum til et andet unikt sted; Det Døde Hav, der på det laveste punkt er 370 meter under havets overflade, og er det mest saltholdige vand i verden. Der er mulighed for at spise frokost på hotelelt, mens vi venter på at få vores værelser (ikke inkl.). Vi overnatter på hotel ved Det Døde Hav

Dag 7

Fri til at slappe af og nyde det terapeutiske vand i Det Døde Hav. I har værelset på hotellet indtil kl. ca. 01., hvorefter vi kører til lufthavnen i Amman for at tage flyveren hjem til Danmark

Dag 8: Hjemrejse og ankomst til Danmark

Det skal du huske:

 • Værdibeviset gælder pr. voksen ved min. 2 voksne i delt værelse.
 • Værdibeviset er kun gydldigt til den valgte reseperiode, som vælges i betalingsdelen.
 • Der er kun et begrænset antal pladser pr. afrejsedato.
 • På rejsen vil I komme til at flyve med enten Egypt Air, Turkish Airlines eller Austrian Airlines, som er behageligt indrettet til den lange tur. Alle flyruter er med stop over.
 • Er der 5 eller flere rejsende på afrejsedatoen, vil der være engelsktalende guide med på hele rejsen. Dog også dansk rejseleder i påske- og efterårsferien.

Sådan booker du din rejse: 

 • Efter dit køb på Sweetdeal skal rejsen viderebookes ved at sende en e-mail til [email protected]
 • Oplys den på Sweetdeal købte afrejsedato, kopi af pas, adresse og telefonnummer.
 • Herefter modtager du al nødvendig rejseinformation direkte fra Younes Rejser.
 • Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Younes Rejser på telefon 36 99 05 27.

Tilkøb, som bestilles og betales direkte til Younes Rejser:

 • I kan tilkøbe middag i 6 dage: 800 kr. pr. person.
Om Coronavirus/COVID-19 restriktioner på rejser til Jordan:

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Dette køb er bindende og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Teknisk arrangør er Younes Rejser ApS. Når rejsen er indløst hos Younes Rejser ApS, er det Younes Rejser ApS rejsebetingelser, der er gældende. Som ansvarlig rejsearrangør er Younes Rejser ApS fuldgyldigt medlem af Rejsegarantifonden med registreringsnummer 2118.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud – aftalepart er Younes Rejser ApS. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal her. 
 • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til partner via nedenstående: 

Aftalepart:
Younes Rejser ApS
A.P. Møllers Alle 17
2791 Dragør
E-mail: [email protected]
CVR: 32062342
Deal ID: 185482