Storslåede Island inkl. guide og direkte fly t/r

Oplev Island med 3 nt. på hotel, udflugter m. lokal guide, morgenbuffet og transfer
Udløber om

Fra

 5.390,-
Tilbage

Storslåede Island inkl. guide og direkte fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Island d. 26.-29. juni 2021 - Afrejse fra Kastrup (pris pr. person)
 5.390,-
Island d. 27.-30. august 2021 - Afrejse fra Kastrup (pris pr. person)
 5.390,-
Island d. 27.-30. august 2021 - Afrejse fra Billund (pris pr. person)
 5.490,-
Udløber om

Oplev Islands største attraktioner med lokal dansktalende guide

Til juni eller august 2021 går turen mod Island, hvis natur er imponerende og voldsom med sine bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejser og vulkaner, hvaler og et myldrende fugleliv.

Man kan nu rejse til Island helt uden restriktioner, hvis man er færdigvaccineret.  Og fra juni forventes det også, at man kan rejse ind blot ved negativ test. Island er et af de få lande, der har så lav smitte, så der heller ikke er krav om karantæne, når I kommer retur til Danmark. 

Med denne deal kan I opleve verdens nordligste hovedstad Reykjavik på en fantastisk rejse med lokal dansktalende guide.

Under rejsen bor I på det moderne og nybyggede 3* Hotel Cabin ved Reykjavikbugten.

Rejsen er med fuldt program og spændende udflugter og entreer er inkluderet. I oplever blandt andet the "Secret Lagoon", som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand, som holder en konstant temperatur på 40 grader, der indgår badning i denne rejsepakke.

Islands hovedattraktion ”Den Gyldne Cirkel” oplever I på en heldagsudflugt. Her besøger I Gullfoss - det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter. Vandfaldet ligger i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir, Strokkur og Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut. 

Oplev de smukke nordlys, Nordlysene, også kaldet Aurora Borealis, er et fantastisk naturfænomen, som der er særligt stor mulighed for at opleve netop på denne årstid. Det er eventyrligt at se nordlysene med de mange flotte farver, danse hen over den arktiske aften og nattehimmel i Island. Guiden vil fortælle om Nordlyset, og hvor og hvordan, I bedst kan opleve det.

I kommer til at opleve Reykjavik - verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse, Reykjavikbugten og de sneklædte bjergtinder, som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk men også Nordamerika. 

Moderne arkitektur når det er bedst med bl.a.  den udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa” bygget af danske Henning Larsen, Nordisk hus af den finske arkitekt Alvar Aalto, det fantastiske kunstmuseum "Ásmundarsafn Museum" designet af den berømte islandske billedhugger Ásmundur Sveinsson, futuristiske kirker som "Hallgrimskirken" og meget mere.

Rejsen er pr. voksen i delt dobbeltværelse (ved min. 2 voksne) eller tripleværelse (ved min. 3 voksne) og inkluderer følgende:

 • Direkte fly fra København (CPH) til Keflavik, Island (KEF) t/r samt Bll - Reykjavik ud med kort mellemlanding og retur direkte (kun august afgangen)
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r 
 • 3 nætter på  Hotel Cabin Reykjavik Fjord
 • Morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til "the Secret Lagoon" inklusive badning
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis Wi-Fi på hotellet
 • 10 kg håndbagage pr. person (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul) - ekstra bagage kan tilkøbes
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Vælg mellem:

12.-15. maj 2021 - Afrejse fra Kastrup - LUKKET
Sweetdealpris: 5.190 kr. 

26.-29. juni 2021 - Afrejse fra Kastrup
Sweetdealpris: 5.390 kr.

27.-30. august 2021 - Afrejse fra Kastrup
Sweetdealpris: 5.390 kr. 

27.-30. august 2021 - Afrejse fra Billund
Sweetdealpris: 5.490 kr. 

Særligt om Corona ved rejse til Island

Island har noget af den laveste smitte i Europa og verden

Alle rejsende som er færdigvaccineret eller har antistoffer kan rejse frit på Island uden restriktioner og Island et af de få lande hvor der ikke er krav om karantæne når man kommer retur til Danmark.

I Danmark forventer vi at alle er færdigvaccineret inden udgangen af august og alle borgere over 50 år er færdigvaccineret inden udgangen af juni.

Fra 26. juni måned indføres det europæiske coronapas som bliver garant for indrejse uden restriktioner inden for EU. Her er planen, at det også bliver muligt at rejse ind i alle gule og orange zoner med coronapas, hvor negativ Coronatest ligeledes giver adgang. uden hverken ud eller indrejse karantæne.

Skulle reglerne mod forventning ændres eller smittetrykket i vil rejsen flyttes til senere på året eller det fulde beløb for rejsen vil tilbagebetales.

Turens program 

NB: Der tages forbehold for ændring af rækkefølgen i programmet.

Dag 1 - Ankomst til Keflavik lufthavn, Reykjavik

I bliver hentet i Keflavik lufthavn, som ligger på Reykjanes halvøen, som er et vulkansk eventyrsland. 

Der er sørget for transfer til hotel Cabin, og allerede fra første færd får I en fornemmelse af Islands fantastiske natur. Velankomne til hotellet bliver I checket ind og har første dagen på egen hånd.

Dag 2 - Guidet tur med islandsk/ dansktalende guide 09:00 - 12:00

Guidet tur i Reykjavik til fods eller bus (afhængig af antal deltagere), hvor I kommer forbi high-lights som Hallgrimskirken, Koncerthuset, tegnet af danske Henning Larsen, den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet og Nordens hus, tegnet af den kendte finske arkitekt Alvar Aalto og meget mere....

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel og badning i the Secret Lagoon 09:00 - 18:00

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

Vi besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur, der springer hvert 5-10 minut og den mægtige Geysir, der har lagt navn til området, men ligger i dvale for tiden.

I oplever Islands "hjerte", Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen.

Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava af sted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir, som også er stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930, og stedet har derfor været på Unesco's liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

Om eftermiddagen besøger vi The Secret Lagoon, som er naturlige varme kilder placeret i den lille landsby kaldet Fludir i den gyldne cirkel.

I får her mulighed for at bade i et unik mineralholdigt og naturligt opvarmet bassin; poolens naturlige omgivelser og mineralholdig damp, som stiger op i luften, giver stedet en magisk og ægte islandsk følelse.

Det varme vand forbliver på 38-40 Celsius hele året. Hele området er dækket af mindre geotermiske små bassiner samt en lille Geysir, der springer hver 5. minut. Både om vinteren og om foråret er der stor sandsynlighed for at se nordlys, som giver et fantastisk lysshow over The Secret Lagoon.

Dag 4 - Morgenmad /tid på egen hånd transfer til Keflavik lufthavn 

Bussen henter jer sent på formiddagen og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København og til Billund august afgangen.

Info om Hotel Cabin Reykjavik Fjord

Dette moderne nybyggede hotel ligger ved Reykjavikfjorden, tæt på Höfdi Hus, Hallgrimskirkja og Laugavegur. Perlan og Reykjaviks Rådhus er også i nærheden. Hotellet har 252 moderne rum med flere som har udsigt over Reykjavik fjorden.

Hotellet har 7 etager og flere elevatorer.

Faciliteter og tjenester på hotellet

Foruden en restaurant har Hotel Cabin en bar/lounge, tilbyder gratis aviser. Andre faciliteter omfatter trådløs internetadgang normalt mod tillægsgebyr, men gratis wi-fi indgår i denne pakke. Der indgår morgenmad under hele opholdet i hotellets morgenmad restaurant.

Faciliteter på værelset

Værelserne er velindrettede værelser og komfortable, Alle værelser har skrivebord og privat badeværelse, TV med satellitkanaler m.m.

Det skal du huske:

 • Der er kun et begrænset antal pladser. 
 • Værdibeviset gælder pr. voksen ved min. 2 voksne i delt dobbeltværelse eller ved min. 3 personer i delt triple værelse. 
 • Den ønskede rejseperiode vælges i betalingsdelen.

Sådan booker du din rejse:

 • SENEST 48 timer efter dit køb skal du booke din rejse her.
 • I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:
  • Fulde navne på alle rejsende som det står i passet
  • Fødselsdato på alle rejsende
  • Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen
  • Eventuelle tilkøb.
 • Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Tilkøb bestilles og betales direkte til GG Tours, når du registrerer din rejse, herunder:

 • Enkeltværelse maj måned kr. 450 pr dag og juni kr. 550 pr. dag
 • Bagage 20 kg. kuffert t/r: 490 kr. fra Kastrup og 590 kr. fra Billund. 
 • Afbestillingsforsikring ca. kr. 390 kr. pr. person.
 • Børnepriser: 590 kr. for baby og 30% rabat ved børn under 12 år, hvis barnet ledsages af to fuldt betalende. 
 • Hvalsafari (udgår fra Reykjavik Havn): 750 kr. pr. person.
 • Værelsesupgrade til superior-værelse (større værelse på øvre etager med bedste udsigt):
  • 750 kr. pr. person. 

Flyinfo:

 • Du flyver direkte med Icelandair på både ud- og hjemrejsen.
 • Alle tider er lokal tider, og der tages forbehold for, at flyselskab og flytider kan ændres. 
 • Der er to timers tidsforskel. Island er to timer bagud i forhold til Danmark.

Flytider:

 • Afrejse den 12. maj 2021 kl. 14.10-15.25. Hjemrejse den 15. maj 2021 kl. 07.45-13.00.
 • Afrejse fra Kastrup den 26. juni 2021 kl. 14.10-15.25. Hjemrejse den 29. juni 2021 kl. 14.05-19.05. 
 • Afrejse fra Kastrup den 27. august 2021 kl. 14.10-14.25. Hjemfrejse den 30. august 2021 kl. 16.10-21.35. 
 • Afrejse fra Billund den 27. august 2021 kl. 06.40-11.00 (over Oslo). Hjemfrejse den 30. august 2021 kl. 16.40-21.35.

Generel info: 

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Dette køb er bindende, og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Førprisen er baseret på listpriser (rack rates). Der tages forbehold for eventuelle sæson- og kampagnetilbud. Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Samarbejdspartneren er GG Tours. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Teknisk arrangør er GG Tours. Når rejsen er indløst hos GG Tours, er det GG Tours rejsebetingelser, der er gældende. Som ansvarlig rejsearrangør er GG Tours medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 2453. 
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud – aftalepart er GG Tours. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal her.
 • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til partner via nedenstående:

Aftalepart:
GG Tours
E-mail: info@ggtours.dk
Tlf.: +45 26 24 49 35
CVR: DK35031340
Deal ID: 179383