MiniCruise for 2 til Oslo med DFDS

Tag på MiniCruise til Oslo m/u havudsigt, middag el. morgenmad - afgang fra København & Frederikshavn
Udløber om

Værdi

675,-

Spar

477,-

Fra

198,-
+ evt. tillæg Du har mulighed for at opgradere til weekendsafrejse eller afrejse i specificeret højsæson ved tillæg betalt direkte til DFDS.
Tilbage

MiniCruise for 2 til Oslo med DFDS

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Pakke 1 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en indvendig standard kahyt
Special Price 198,-
Værdi 675,-
Pakke 2 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en standard kahyt med havudsigt
Special Price 598,-
Værdi 1.675,-
Pakke 3 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en standard indvendig kahyt inkl. 2-retters menu
Special Price 898,-
Værdi 1.371,-
Pakke 4 (kun afrejse fra København) - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en Commodore Class kahyt med havudsigt, dobbbeltseng, WiFI & TV inkl. premium-morgenmad
Special Price 1.598,-
Værdi 2.675,-
Spar70%
Udløber om

Værdi

675,-

Spar

477,-

Tag på et getaway for 2 til smukke Oslo med op til 70% rabat - Årets julegaveidé!

Med denne Sweetdeal kan I glæde jer til et skønt MiniCruise på Oslobåden væk fra hverdagens travlhed og med den friske luft under åben himmel. Stig om bord fra enten København eller Frederikshavn og sæt sejl mod Norges charmerende hovedstad.

Vælg mellem:

Afrejse fra København eller Frederikshavn i perioden 2. november 2022 til og med den 22. december 2023

Pakke 1 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en indvendig standard kahyt
Førpris: 675 kr. // Sweetdealpris: 198 kr. + evt. tillæg

Pakke 2 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en standard kahyt med havudsigt
Førpris: 1.675 kr. // Sweetdealpris: 598 kr. + evt. tillæg

Pakke 3 (KUN med udsejling fra København) - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en standard indvendig kahyt inkl 2-retters menu i restaurant Explores ved udsejlingen fra København
Førpris: 1.371 kr. // Sweetdealpris: 898 kr. + evt. tillæg

Pakke 4 - MiniCruise til Oslo for 2 personer i en Commodore Class kahyt med havudsigt, dobbbeltseng, WiFI & TV inkl. premium-morgenmad
Førpris: 2.675 kr. // Sweetdealpris: 1.598 kr. + evt. tillæg - OBS! Kun afrejse fra København

Afrejse for alle kampagner er søndag, mandag, tirsdag eller onsdag.

Du har mulighed for at opgradere til weekendsafrejse eller afrejse i specificeret højsæson ved tillæg betalt direkte til DFDS.

Afrejse fra København: Skibet sejler ud fra København kl. 15.00, og straks herefter kan I se frem til et flydende eventyr langs de skandinaviske kyster. Efter en nat på havet, vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor i ankommer næste morgen kl. 10.00. 

Afrejse fra Frederikshavn: Skibet sejler ud fra Frederikshavn kl. 23.55, og efter en god nats søvn i jeres kahyt, vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod Frederikshavn, hvor i ankommer samme aften kl 23.55.

Forkælelse på Oslobåden

På et MiniCruise til Oslo er der lagt op til hygge og kvalitetstid med den, du holder af. Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i de skønne maritime omgivelser til søs. I Explorer Restaurant er de specialister i at sammensætte en menu med de bedste råvarer. Her tilberedes kød, lækre saucer og frisk garniture efter alle kokkekunstens regler, og du har mulighed for at få serveret en kold øl eller en perfekt afstemt vin - lige efter din smag.

Oplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve den norske hovedstad i de 5 timer, skibet ligger ved kaj – og der er masser at give sig til.

Oslo er en moderne by, der både indbyder til smukke naturoplevelser, shopping i verdensklasse, kulturelle oplevelser og små hyggelige byrum. 

Mange af Oslo populære attraktioner kan I nå til fods fra kajen, hvor skibet lægger til; snup en gåtur på havnen, besøg det spektakulære Operahus, Akerhus Fæstning, Slotsparken eller Oslos populære shopping-strøg, Karl Johan Gate. 

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt med afrejse søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden fra den 2. november 2022 til og med den 22. december 2023.
 • Det er ikke muligt at booke på følgende højsæsonsdatoer:
  • 2022: 23.-24. samt 30.-31. december 
  • 2023: 10.-26. februar, 6.-9. april, 18.-21. maj, 26.-29. maj, 16. juni-12. august, 29. september-8. oktober samt 13.-22. oktober.
 • Værdibeviset gælder for 2 personer med den valgte pakke.
 • Der er afrejse fra København eller Frederikshavn. Ved pakke 3 og pakke 4 er der kun mulighed for udsejling fra København. 

Booking:

 • Book dit MiniCruise her.
 • Sidste dag for booking af din Sweetdeal hos DFDS er den 31. januar 2023. Herefter er værdibeviset ugyldigt.
 • Bemærk, at der er reserveret et begrænset antal pladser pr. dag til Sweetdeals kunder, og der tages forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode. Hvis du ønsker at ankomme i weekender, på helligdage eller i højsæson, anbefaler vi, at du booker dit ophold i rigtig god tid. 

Tillæg:

 • Du har mulighed for at opgradere til weekendsafrejse eller afrejse i specificeret højsæson ved tillæg betalt direkte til DFDS.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • For spørgsmål kontakt DFDS på dkinfo@dfds.com eller tlf. 33 42 30 00.
 • Bemærk venligst, at min. én af de rejsende skal være over 18 år ved afrejse. 
 • Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der tages forbehold for udsolgte dage og kahytter. 
 • Dette køb er bindende og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. sejlads.
 • Salgsprisen samt rabatter er leveret af DFDS.
 • Der tages forbehold for eventuelle sæson- og kampagnetilbud.
 • Samarbejdspartneren er DFDS A/S. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud – aftalepart er DFDS A/S. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal her.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til partner via nedenstående: 

Aftalepart:
DFDS A/S
Tlf.: 33 42 30 00
E-mail: dkinfo@dfds.com
CVR: 14194711
Deal ID: 201843