Badeferie & Solferie

Står du og mangler en ferie, hvor du blot skal ligge ved poolen eller strand, så se nærmere her. Alle vores deals til både badeferie og solferie er samlet lige her. Du har endda mulighed for at spare helt op til 70%, hvis du er hurtig. Slå til nu - ellers kan det være det bliver for sent.
Står du og mangler en ferie, hvor du blot skal ligge ved poolen eller strand, så se nærmere her. Alle vores deals til både badeferie og solferie er samlet lige her. Du har endda mulighed for at spare helt op til 70%, hvis du er hurtig. Slå til nu - ellers kan det være det bliver for sent.
 1. 1 uges ferie på Tenerife | Sweetdeal | Rejser og Ophold
  1 uge på Tenerife inkl. fly t/r fra CPH Besøg solrige Puerto de La Cruz på Tenerife inkl. 3 udflugter og halvpension

  Fra

   5.995,-
 2. Solferie i Kreta tæt på stranden | Sweetdeal
  All inclusive solferie til Kreta 7 el. 8 nætter med smuk udsigt og nær strand - inkl. fly tur/retur fra KBH

  Fra

   3.299,-
 3. Afslappende solferie på Mallorca
  Afslappende solferie på Mallorca Tag på ferie og på bo 4-stjernet hotel inkl. 4-7 nt. og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug,-okt.

  Fra

   1.749,-
 4. All Inclusive ferie på Mallorca
  All Inclusive ferie på Mallorca Tag på solferie på Hotel BLUESEA Gran Playa i Sa Coma inkl. direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-okt.

  Fra

   2.899,-
 5. 1 uges solferie på Malta
  1 uges solferie på Malta Besøg Middelhavets perle på ferie inkl. morgenmad og direkte fly t/r fra BLL - afrejse i aug.-nov.

  Fra

   1.999,-
 6. All Inclusive ferie i Grækenland
  All Inclusive ferie i Grækenland Tag 4-7 nt. på 4-stjernet hotel på Korfu og direkte fly t/r fra København - afrejse i aug.-okt.

  Fra

   2.299,-
 7. 1 uges All Inclusive ferie i Malaga
  1 uges All Inclusive ferie i Malaga Bo på 4-stjernet hotel i Costa del Sol i Spanien inkl. 7 nt. og fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-dec.

  Fra

   3.449,-
 8. 4-hotel i Alicante i Spanien | Sweetdeal
  1 uges ferie i solrige Alicante Bo på 4-stjernede Hotel Bonalba inkl. fly t/r fra CPH - Afrejse i aug.-nov.

  Fra

   3.299,-

Badeferie og solferie

Savner du sol og varme, så er vi helt sikre på, at vi har en kategori, der er lige i din smag. Lige her har vi samlet både badeferie og solferie til dig, som ønsker at tage turen sydpå til varmere himmelstrøg, hvor du kan slappe fuldstændig af i idylliske omgivelser. Selvfølgelig skal der så også være mulighed for, at du kan køle lidt af i en pool eller ved stranden, når det er ved at blive for varmt. Det er lige nétop, hvad vi sørger for i denne kategori, så du ikke skal lede flere steder efter den perfekte ferie til afslapning og varme.

Uanset om du vil af sted alene, med en partner, med venner eller med familie, så finder du deals på badeferie og solferie til det hele lige her. Frem for at begrænse nogle deals til antal af personer eller familier, så kan du i stedet købe hver deal, så det er per person. Dermed har du muligheden for at rejse med lige så mange du vil, så længe der købes en deal til vedkommende.

Er du mere til en anden type badeferie eller solferie end dem, vi har aktive som deals lige nu, kommer det helt sikkert meget snart nye deals, som er lige noget for dig. Hvis du ikke vil opdaterer hjemmesiden hver dag, så kan det være en fordel for dig, hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Så sørger vi for, at du bliver opdateret på de nyeste deals på badeferier. Derudover vil du også kunne finde andre skarpe deals på andre ferier, produkter eller deals nær dig.