Badeferie & Solferie

Står du og mangler en ferie, hvor du blot skal ligge ved poolen eller strand, så se nærmere her. Alle vores deals til både badeferie og solferie er samlet lige her. Du har endda mulighed for at spare helt op til 70%, hvis du er hurtig. Slå til nu - ellers kan det være det bliver for sent.
Står du og mangler en ferie, hvor du blot skal ligge ved poolen eller strand, så se nærmere her. Alle vores deals til både badeferie og solferie er samlet lige her. Du har endda mulighed for at spare helt op til 70%, hvis du er hurtig. Slå til nu - ellers kan det være det bliver for sent.
 1. All Inclusive efterårsferie på Mallorca
  All Inclusive efterårsferie på Mallorca Nyd en afslappende ferie på hotel på Mallorca inkl. direkte fly t/r - afgange fra CPH i okt.

  Fra

  2.499,-
 2. All Inclusive efterårsferie på Mallorca
  All Inclusive efterårsferie på Mallorca Nyd 1 uges efterårsferie i varmen på Mallorca inkl. direkte fly t/r - afgange fra BLL i okt.

  Fra

  2.499,-
 3. Rundrejse på Madeira i Portugal
  Rundrejse på Madeira i Portugal Besøg frodige Madeira inkl. hotel, billeje og fly t/r - afrejse fra CPH i nov. 2021-mar. 2022

  Fra

  4.399,-
 4. 1 uges solferie på naturskønne Madeira
  1 uges solferie på naturskønne Madeira Nyd 7 nt. på hotel inkl. morgenmad og fly t/r fra CPH - afrejse nov. & dec. 2021

  Fra

  3.299,-
 5. 5-stjernet efterårsferie i Kroatien
  5-stjernet efterårsferie i Kroatien Nyd efterårsferien på Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel inkl. fly t/r - afrejse i oktober

  Fra

  4.299,-
 6. Ophold på 4-stjernet hotel i Nordtyskland
  Ophold på 4-stjernet hotel i Nordtyskland Nyd 2 nt. på 4-stjernet Country Hotel Timmendorfer Strand inkl. 4-retters middag og morgenmad

  Fra

  810,-
 7. Solferie på 4-stjernet hotel på Malta
  Solferie på 4-stjernet hotel på Malta Nyd 1 uges ferie inkl. morgenmad og direkte fly t/r fra Billund - afrejse i sep. 2021-jan. 2022

  Fra

  1.899,-

Badeferie og solferie

Savner du sol og varme, så er vi helt sikre på, at vi har en kategori, der er lige i din smag. Lige her har vi samlet både badeferie og solferie til dig, som ønsker at tage turen sydpå til varmere himmelstrøg, hvor du kan slappe fuldstændig af i idylliske omgivelser. Selvfølgelig skal der så også være mulighed for, at du kan køle lidt af i en pool eller ved stranden, når det er ved at blive for varmt. Det er lige nétop, hvad vi sørger for i denne kategori, så du ikke skal lede flere steder efter den perfekte ferie til afslapning og varme.

Uanset om du vil af sted alene, med en partner, med venner eller med familie, så finder du deals på badeferie og solferie til det hele lige her. Frem for at begrænse nogle deals til antal af personer eller familier, så kan du i stedet købe hver deal, så det er per person. Dermed har du muligheden for at rejse med lige så mange du vil, så længe der købes en deal til vedkommende.

Er du mere til en anden type badeferie eller solferie end dem, vi har aktive som deals lige nu, kommer det helt sikkert meget snart nye deals, som er lige noget for dig. Hvis du ikke vil opdaterer hjemmesiden hver dag, så kan det være en fordel for dig, hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Så sørger vi for, at du bliver opdateret på de nyeste deals på badeferier. Derudover vil du også kunne finde andre skarpe deals på andre ferier, produkter eller deals nær dig.