Savner du at komme ud at rejse, men er kontoen ikke helt, hvad den har været, så skal du se med her. Vi har samlet alle vores deals på rejser lige her, så du kan opleve verdenen til en billigere pris. Du kan være så heldig at spare helt op til 70%. Det gælder kun i en begrænset periode, så du skal derfor skynde dig at slå til.
Savner du at komme ud at rejse, men er kontoen ikke helt, hvad den har været, så skal du se med her. Vi har samlet alle vores deals på rejser lige her, så du kan opleve verdenen til en billigere pris. Du kan være så heldig at spare helt op til 70%. Det gælder kun i en begrænset periode, så du skal derfor skynde dig at slå til.
 1. Storbyferie i Rom på 4-stjernet hotel
  Storbyferie i Rom på 4-stjernet hotel Tag på storbyferie i historiske Rom inkl. 3 nt. og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i sep.-jun.

  Fra

   1.595,-
 2. Oplev magiske Færøerne med guide inkl. fly t/r
  Oplev magiske Færøerne med guide inkl. fly t/r Besøg øriget inkl. 3-4 nt. på 4-stjernet hotel m/morgenmad, frokost og udflugter

  Fra

   5.390,-
 3. Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt
  Unik oplevelse på Sprogø i Storebælt Hør om pigehjemmet, Valdemars Borg og Sprogøs historie

  Kun

   795,-
 4. Oplevelsesrig storbyferie for 2 i Rom
  Oplevelsesrig storbyferie for 2 i Rom Tag 3 eller 4 dage i den italienske kulturby og nyd et ophold inkl. morgenmad

  Fra

   896,-
 5. 4 skønne dage ved Rhinen
  4 skønne dage ved Rhinen Tag på en dejlig 4 dages ferie inkl. hotel, middage, tur i vinmarken og sejltur på Rhinen

  Fra

   1.995,-
 6. 1 uges ferie på Tenerife | Sweetdeal | Rejser og Ophold
  1 uge på Tenerife inkl. fly t/r fra CPH Besøg solrige Puerto de La Cruz på Tenerife inkl. 3 udflugter og halvpension

  Fra

   5.995,-
 7. Storbyferie i Hamborg for 2 voksne og op til 2 børn
  Storbyferie i Hamborg for 2 voksne og op til 2 børn Besøg den skønne storby og få en fantastisk rejseoplevelse - Tag afsted helt frem til juli 2023

  Fra

   367,-
 8. Storbyferie i Budapest på 4-stjernet hotel
  Storbyferie i Budapest på 4-stjernet hotel Tag på storbyferie i historiske Budapest inkl. 3 nt. og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-mar.

  Fra

   1.399,-
 9. Sort sol over Tøndermarsken
  Sort sol over Tøndermarsken Få en uforglemmelig oplevelse på en spændende tur til Tøndermarsken i Sønderjylland

  Fra

   598,-
 10. Storbyferie i Milano på 4-stjernet hotel
  Storbyferie i Milano på 4-stjernet hotel Udforsk den italienske storby med en rejse inkl. direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-mar.

  Fra

   1.499,-
 11. Solferie i Kreta tæt på stranden | Sweetdeal
  All inclusive solferie til Kreta 7 el. 8 nætter med smuk udsigt og nær strand - inkl. fly tur/retur fra KBH

  Fra

   3.299,-
 12. Afslappende solferie på Mallorca
  Afslappende solferie på Mallorca Tag på ferie og på bo 4-stjernet hotel inkl. 4-7 nt. og direkte fly t/r fra CPH - afrejse i aug,-okt.

  Fra

   1.749,-
Page

Deals på rejser

Er det efterhånden ved at være tid til, at du igen skal ud af landet, så har vi med stor sandsynlighed en løsning til dig lige her. Vi har samlet alle vores deals på rejser, så du kan komme på ferie, hvor du har mulighed for mange forskellige typer af rejser med store besparelser. Med en deal fra Sweetdeal har du muligheden for at komme ud af landet til en lavere pris, hvor besparelsen kan være helt op til 70%. Hvis du har svært ved at bestemme dig for din næste feriedestination eller type af ferie, så kan vi måske hjælpe dig, når vi har flere forskellige kategorier.

Finder du ikke dealen lige for dig blandt vores rejser, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er din måde at sikre, du altid bliver opdateret på de nyeste deals inden for både ferier, produkter og lokale deals, så du kan opleve aktiviteter både tæt på hjemmet og langt fra hjemmet. Vores nyhedsbrev bliver dermed både din sikring og mulighed for gode besparelser, hver gang du skal foretage nye køb, hvad end det er på rejser eller noget andet.