Weekendophold

Et weekendophold er intet mindre end den perfekte getaway fra en ellers meget travl hverdag. Vi har derfor samlet de bedste priser til dig lige her, så du kan få op mod 70% rabat på dit næste weekendophold. Husk at være hurtig til at foretag købet - du vil ikke miste chancen på at dealen forsvinder.
Et weekendophold er intet mindre end den perfekte getaway fra en ellers meget travl hverdag. Vi har derfor samlet de bedste priser til dig lige her, så du kan få op mod 70% rabat på dit næste weekendophold. Husk at være hurtig til at foretag købet - du vil ikke miste chancen på at dealen forsvinder.
 1. Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro
  Spar55%
  Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro Nyd Sydsjællands charme med 1 overnatning, 3-retters og morgenmad for 2 på Bisserup Strand Kro

  Fra

  999,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg fre-, lør-, søn- og helligdage: 299 kr. pr. værelse pr. nat.
  Højsæsonstillæg ved ankomst fra den 1. maj - 31. august: 180 kr. pr. værelse pr. nat.
 2. Glamping for 5 personer på Trelde Næs
  Spar76%
  Glamping for 5 personer på Trelde Næs Bo i et stort opvarmet Safaritelt ved smukke Vejle Fjord inkl. vildmarksbad og morgenmad

  Fra

  995,-
 3. 4-stjernet ophold og gourmet i Malmø
  4-stjernet ophold og gourmet i Malmø Få en 9-retters menu på asiatisk inspireret restaurant i Malmø inkl. 4-stjernet hotel & morgenmad

  Fra

  995,-
 4. 4 dages ferie ved Rhinen i Tyskland
  4 dages ferie ved Rhinen i Tyskland Hold miniferie ved Rhinens bredder inkl. hotel, sejltur, svævebanetur, morgenmad & middag

  Fra

  2.195,-
 5. Ophold på hyggelige Abild Kro & Hotel
  Spar50%
  Ophold på hyggelige Abild Kro & Hotel Nyd 1-3 nætter i charmerende Sønderjylland inkl. 4-retters middag, vinmenu & morgenbuffet

  Fra

  598,-
  + evt. tillæg Tillæg ved overnatning fredage til lørdage: 100 kr. pr værelse pr. dag.
  Tillæg ved overnatning lørdage til søndage: 150 kr. pr værelse pr. dag.
 6. Kør-selv shoppingtur for 2 til Tyskland
  Kør-selv shoppingtur for 2 til Tyskland Tag på shopping i Designer Outlet Neumünster inkl. overnatning, morgenmad & adgang til sauna

  Kun

  985,-
 7. Ophold på Hotel Hanstholm i Thy
  Ophold på Hotel Hanstholm i Thy Nyd 2 overnatninger på Hotel Hanstholm nær Cold Hawaii inkl. 3-retters middag og morgenmad

  Fra

  998,-
 8. Spaophold på Åhus Seaside i Sydsverige
  Spaophold på Åhus Seaside i Sydsverige Overnat på det eksklusive Åhus Seaside inkl. adgang til spa med havudsigt, 2-retters & morgenmad

  Fra

  998,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg for overnatning fredag: 250 SEK per person
  Weekendtillæg for overnatning lørdag: 350 SEK per person
 9. Ophold på Hotel Ry nær Aarhus
  Ophold på Hotel Ry nær Aarhus Nyd 1 eller 2 nætter i naturskønne omgivelser på Hotel Ry inkl. 3-retters middag og morgenmad

  Fra

  698,-
  + evt. tillæg Tillæg ved ophold fredag (bortset fra juli 2023): 300 kr. pr. værelse pr. nat.
  Tillæg ved ophold lørdag (bortset fra juli 2023): 425 kr. pr. værelse pr. nat.
 10. Ophold for 2 i HAVsuite ved Kattegat
  Ophold for 2 i HAVsuite ved Kattegat Overnat i eksklusiv feriebolig med udsigt til Kattegat inkl. privat spa, bobler, tapas & morgenmad

  Fra

  1.698,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg ved ankomst fredage og lørdage: 400 kr. pr. overnatning
 11. Ophold på 4-stjernet polsk slotshotel
  Ophold på 4-stjernet polsk slotshotel Oplev de smukke Sudeter Bjerge og nyd 2-6 nætter på Klicszków slot inkl. halvpension & wellness

  Fra

  745,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg ved overnatninger fredag og lørdag: 150 kr. pr. værelse pr. dag
 12. Ø-romantik og forkælelse på Rømø
  Spar34%
  Ø-romantik og forkælelse på Rømø Nyd 2 nætter på Kommandørgården inkl. kaffe & kage, velkomstdrinks, middage og massage eller ridning

  Fra

  1.695,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg: 200 kr. pr. person pr. dag
Page

Billige weekendophold

Et weekendophold giver plads til kvalitetstid, et velfortjent afbræk fra en travl hverdag og mindeværdige oplevelser, som du og din partner, ven eller familie kan se tilbage på. Et weekendophold er en fantastisk måde at finde roen på, og samtidig få set nye sider af Danmark - eller måske endda et helt andet land!

Hos Sweetdeal har vi samlet et væld af deals på weekendophold for enhver smag: Oplev en luksuriøs følelse på et 4 stjernet hotel, nyd charmen på smukke herregårde og slotte eller få glæde af skønne omgivelser med weekendophold tæt ved strand, nationalparker og skove. Uanset hvordan du bedst slapper af fra hverdagen, vil der helt sikkert være et passende weekendophold tilbud til dig.

Vi har samlet de allerbedste deals til dig her, så du kan få op til 70 % rabat på dit næste ophold. Så kan du være sikker på at finde et billigt weekendophold, der passer perfekt til dig og dem, du rejser med.

Så gå på opdagelse i de mange deals hos os i dag - men husk at slå til hurtigt! Der er et begrænset antal af tilbud.

Tag på et romantisk weekendophold for 2 i Danmark

Romantiske weekendophold er den perfekte måde at genoptage kontakten med din partner på og slippe for hverdagens stress. Hvad kan være mere romantisk end at tilbringe kvalitetstid med din elskede i smukke omgivelser, omgivet af malerisk natur og fred og ro? Danmark er det perfekte rejsemål for et romantisk weekendophold med sine mange charmerende byer og landsbyer, fantastiske kyststrækninger og hyggelige caféer og restauranter.

Hos Sweetdeal tilbyder vi et udvalg af romantiske weekendophold, der vil få dit hjerte til at banke på ny. Fra luksuriøse kurbade til rustikke landhuse har vi et weekendophold tilbud for enhver smag og ethvert budget. 

Så hvorfor ikke forkæle din elskede med et romantisk ophold, de sent vil glemme? Book en romantisk weekend billigt med Sweetdeal i dag!

Forkæl krop og smagsløg med gastronomi og spa

Tag tid til afslapning med et luksuriøst spaweekendophold. Foryng dit sind, din krop og din sjæl på et af de mange smukke luksushoteller med wellness, der findes i hele Danmark. Fra traditionelle skandinaviske saunaer til afslappende massage er der noget for alle.

Eller er forkælelse for dig en 3 retters middag med sæsonens bedste råvarer, tilberedt af landets dygtigste kokke? Oplev de lækreste smagsoplevelser, som Danmark har at byde på med en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Spar stort på et uforglemmeligt, billigt weekendophold i charmerende omgivelser, uanset om det er kroppen, sindet eller smagsløgene, der trænger til forkælelse!

Dejlige weekendophold herhjemme eller i udlandet

Udover at billige weekendophold er en skøn måde at afkoble fra hverdagen uden at skulle bruge et væld af sine hårdt optjente feriedage, er det også en glimrende mulighed for, at udforske nye steder og få glæde af unikke oplevelser.

Et skønt weekendophold i Danmark giver dig nemlig den perfekte mulighed for at udforske nogle af landets naturskønne omgivelser eller kulturelle perler. Tag for eksempel til København eller Århus for et dejligt hotelophold blandt storbyens mange attraktioner. Eller oplev de smukkeste naturomgivelser med bølgende bakker, sandstrande og hyggelige landsbyer på en af Danmarks mange øer. Der er altid gode deals i forskellige dele af landet, så du kan være sikker på at kunne se noget nyt på dit weekendophold - hver gang.

Hvis du derimod savner at komme ud af landets grænser, kan dette sagtens lade sig gøre med et weekendophold tilbud i en smuk storby. Der er for eksempel ofte deals i forskellige byer i Tyskland, som er en perfekt destination, når det drejer sig om et par overnatninger, da det er hurtigt og nemt at komme dertil. Så får du allermest ud af dit weekendophold, uanset om du er på udkig efter at bo-og opleve et af deres mange luksushoteller, eller gerne vil bruge en forlænget weekend på at udforske smukke Hamburg eller historien i Berlin.

Find de bedste weekendophold tilbud hos Sweetdeal

Uagtet om du ønsker et romantisk weekendophold for to eller gerne vil planlægge en forlænget weekend med vennerne, finder du Danmarks mest billige weekendophold her. Spar op til 70 % på overnatninger rundt i landets skønne omgivelser, hvor du kan vælge alt fra luksuriøse weekendophold med spa og wellness til en aktiv weekend væk fra storbyen - tæt på strand og naturpark.

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for konstant at kunne tilbyde dig et varierende og interessante udvalg af billige weekendophold. Så hvad venter du på? Find en spændende deal der passer lige til dine præferencer; der er penge at spare, uanset hvilket tilbud, der er det bedste weekendophold for dig.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du ligeledes altid opdateret på de nyeste deals i denne-og vores mange andre kategorier. Så er du altid informeret om, hvor-og hvornår der er mulighed for at spare store penge. 

Med Sweetdeal er du altid sikret de største besparelser. Køb en weekendophold deal i dag og forkæl dig selv eller en du holder af med wellness, romantik, gastronomi eller noget helt fjerde. Valget er dit!