Spaophold

Én af de bedste måder at slappe af på er med et spaophold, hvilket du kan finde flere af på denne side. Her tilbyder vi de bedste deals på spaophold, hvor du på udvalgte deals kan spare helt op til 70%. Vær hurtig og køb den her, inden dealen forsvinder igen - den er her ikke for evigt.
Én af de bedste måder at slappe af på er med et spaophold, hvilket du kan finde flere af på denne side. Her tilbyder vi de bedste deals på spaophold, hvor du på udvalgte deals kan spare helt op til 70%. Vær hurtig og køb den her, inden dealen forsvinder igen - den er her ikke for evigt.
 1. Spaophold på Marienlyst Strandhotel
  Spaophold på Marienlyst Strandhotel Nyd et romantisk ophold på Marienlyst inkl. 3-retters middag, late night spa, cocktail og morgenmad

  Fra

  1.250,-

Tilbud på spa ophold

Næste gang det er din tur til et afbræk fra hverdagen skal du selvfølgelig overveje, om det er tid til en stor omgang selvforkælelse. Der findes ingen bedre mulighed end dem du kan finde lige her på denne side. Vi har i samarbejde med vores partnere sammensat nogle af de bedste tilbud på spaophold, så du kan slappe af, når du er væk hjemmefra. Med vores deals har du mulighed for at spare helt op til 70% på nogle af de mest luksuriøse spaophold lige her.

Udover den fremragende rabat du har mulighed for at opnå, skal du naturligvis ikke snydes for de andre fordele, du får med vores deals. Når først dealen er købt, har du stor frihed i forhold til, hvornår du ønsker at anvende dealen. På størstedelen af vores deals vil det være specificeret, hvornår du kan anvende dealen, og du kan derfor nemt planlægge, hvornår du skal af sted. Vi håber, at du synes vores tilbud på spa ophold er attraktive, så du kunne finde på et forkæle dig selv.

Er du landet på denne side, uden at du virkelig har lyst til et spaophold, kan du overveje om du i stedet skal på kroophold, storbyferie eller camping. Her finder du i hvert fald nogle andre typer ophold, så du altid har mulighed for et finde en god pris på et ophold. Er du på udkig efter et spaophold, men finder ikke lige det, som du kunne tænke dig nu, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her lader vi dig vide, hver gang der kommer nye deals med skarpe priser, så du ikke skal gå glip af rabat på noget tidspunkt.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er perfekt til dig, der trænger til afslapning og forkælelse i smukke omgivelser. Her er alt fokus rettet mod dig, og både omgivelser og personale bestræber sig på at få dig til at komme helt ned i gear og slappe af både fysisk og mentalt.

Under et spaophold har du som regel adgang til en wellnessafdeling med forskellige faciliteter som f.eks. pool, spabade, dampbade og saunaer. Ofte kan du også tilkøbe lækre behandlinger som massage, ansigtsbehandlinger, saunagus og meget andet. Et spaophold kan desuden inkludere morgenmad og aftensmad samt et dejligt værelse, hvor du kan overnatte.

Hvad koster et spaophold?

Priserne på et spaophold varierer naturligvis alt efter, hvad du ønsker, at dit ophold skal inkludere. Hos mange af vores partnere kan du både købe spaophold med og uden overnatning. Vælger du et ophold uden overnatning, får du en spadag med adgang til spaafdelingens mange faciliteter. Her starter priserne fra 250 kr. Ønsker du derimod den fulde oplevelse, hvor du også får en overnatning, samt morgenmad og aftensmad, på et dejligt spahotel, starterne priserne fra 1.500 kr. for to personer.

Hos Sweetdeal bestræber vi os altid på at kunne tilbyde dig gode tilbud og priser. Derfor finder du her på siden vores bedste deals på spaophold.

Hvor gammel skal man være for at tage på spaophold?

På mange spahoteller er der ingen aldersgrænse for, hvem der må opholde sig på hotellet. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være aldersgrænse for benyttelse af hotellets spaafdeling. Det varierer fra hotel til hotel, hvor denne aldersgrænse ligger, men ofte er det omkring 14-18 år. Hvis du er under 18 år, eller skal have børn eller unge med som er under 18 år, er det altså en god idé at undersøge aldersgrænsen for det specifikke spahotel.

Hvad skal jeg pakke til mit spaophold?

På et spaophold får du ofte udleveret et sæt badetøfler og en badekåbe. Derudover kan der være håndklæder, sæber og cremer til rådighed. Det kan dog være en god idé at medbringe følgende:

 • Badetøj
 • Almindeligt tøj, som du kan have på til middagen
 • Træningstøj og sko, hvis du ønsker at benytte fitnessaktiviteter
 • Toilettaske

Gode deals på spaophold i Danmark

Hos Sweetdeal bestræber vi os på altid at kunne tilbyde gode spa deals i hele landet. Du finder blandt andet gode tilbud på ophold på populære spahoteller som Hotel Marina, Hotel Kommandørgården, Hotel Munkebjerg, Hotel Thinggaard, Marienlyst Strandhotel og Lübker Spa.

Nedenfor kan du se en liste over specifikke byer med deals på spaophold i Danmark. Klik på den by du ønsker at besøge, og læs mere om de mange forskellige tilbud vi har på spaophold.

 

Deals på spaophold i udlandet

Hvis du er interesseret i at tage på spaophold i udlandet har vi også en række deals, som med sikkerhed kan dække dine behov for en tur til udlandet hvor forkælelse er i højsædet. Hos Sweetdeal finder du blandt andet tilbud på spaophold på Centrovital og Hotel Palace i Berlin samt Falkenberg Strandbad i Sverige.

Tag på spaophold uden for landets grænser med deals fra Sweetdeal!