Kroophold

Med et kroophold kan du opleve nogle af de mest hyggelige steder i både Danmark og udland. Dertil vil du få mere unikke oplevelser, når du besøger en kro. Alle vores deals på kroophold finder du lige her. Du kan endda få op til 70% rabat, men du skal være hurtig, inden de udløber.
Med et kroophold kan du opleve nogle af de mest hyggelige steder i både Danmark og udland. Dertil vil du få mere unikke oplevelser, når du besøger en kro. Alle vores deals på kroophold finder du lige her. Du kan endda få op til 70% rabat, men du skal være hurtig, inden de udløber.
 1. Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro
  Spar55%
  Ophold for 2 på Bisserup Strand Kro Nyd Sydsjællands charme med 1 overnatning, 3-retters og morgenmad for 2 på Bisserup Strand Kro

  Fra

  999,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg fre-, lør-, søn- og helligdage: 299 kr. pr. værelse pr. nat.
  Højsæsonstillæg ved ankomst fra den 1. maj - 31. august: 180 kr. pr. værelse pr. nat.
 2. Ophold på hyggelige Abild Kro & Hotel
  Spar50%
  Ophold på hyggelige Abild Kro & Hotel Nyd 1-3 nætter i charmerende Sønderjylland inkl. 4-retters middag, vinmenu & morgenbuffet

  Fra

  598,-
  + evt. tillæg Tillæg ved overnatning fredage til lørdage: 100 kr. pr værelse pr. dag.
  Tillæg ved overnatning lørdage til søndage: 150 kr. pr værelse pr. dag.

Kroophold

Lige her finder du hele vores brede udvalg af deals på kroophold, når du ønsker at slippe væk fra den travle hverdag. Kroopholdet kan give dig en bid af den danske idyl væk fra hjemmet, hvor du vil få tiden til at slappe fuldstændig af uden at tænke på alle de praktiske ting, du har på din to-do liste. Samtidig kan du også invitere en du holder med på opholdet, så du har godt selskab under hele turen. Her kan du selvfølgelig også overveje om et romantisk ophold er valget for dig, hvis det er sammen med din partner, du skal af sted.

Når vi sammensætter deals i samarbejde med vores partnere er det altid med dig i fokus. Når vi tilbyder deals på kroophold forsøger vi derfor altid at gøre dem ekstra attraktive. Du vil derfor ofte se, at der kan følge forskellige måltider med, som typisk vil være henholdsvis morgenmad, brunch eller aftensmad. Alt dette vil der dog stå meget mere om på hver enkelt deal, når du forsøger at finde dit næste kroophold med rabat lige her.

Vi har også udformet en række guides, så du kan blive klogere på, hvad du har lyst til for et slags kroophold, samt hvor i landet, du måske vil hen. Vores guides omhandler blandt andet kroophold i Jylland, kroophold på Fyn, kroophold på Sjælland, kroophold i Nordjylland, kroophold på Nordsjælland og sidst men ikke mindst kroophold i Sønderjylland.

Skulle du være så uheldig, at der ikke er det perfekte kroophold for dig netop nu, så kan ud i stedet tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her gør vi dig jævnligt opmærksom på de nyeste og hotteste deals, så du altid har muligheden for at spare mange procenter. Dette gør sig gældende, uanset om du er på udkig produkter, ophold, rejser eller deals i dit nærområde. Så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev, sørger vi for, at du aldrig skal betale overpris.