Black Friday

Hver dag er Black Friday hos Sweetdeal og alligevel har vi samlet de bedste Black Friday tilbud, hvor du opnår besparelser på helt op til 80%

 1. Ansigtsbehandling i København
  Spar50%
  Ansigtsbehandling i København Få smukkere hud med en ansigtsbehandling m. LED-lys hos HasselBeauty på Amager

  Kun

  199,-
 2. Ophold for 2 på 4-stjernet gods på Langeland
  Spar53%
  Ophold for 2 på 4-stjernet gods på Langeland Få 1-2 nætter på Skrøbelev Gods inkl. morgenmad, middag og rundvisning på godset - lang gyldighed

  Fra

  1.298,-
 3. 1 times valgfri fotografering hos Blitz Foto
  Spar90%
  1 times valgfri fotografering hos Blitz Foto Forevig vigtige øjeblikke med 1 times fotografering hos prisvindende fotograf i Bagsværd - Årets fotograf

  Kun

  99,-
 4. Propper, der holder vinen frisk
  Spar33%
  Propper, der holder vinen frisk Hold vin eller champagne frisk efter åbning med 2 eller 4 stk. propper - inkl. fragt

  Fra

  99,-
 5. Støttende kompressionsstrømper
  Spar70%
  Støttende kompressionsstrømper Forebyg hævede ben med 2 par kompressionsstrømper - Vælg ml. flere farver

  Kun

  99,-
  + evt. tillæg Fragt på 19 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 6. Magnetisk forrudedækken
  Spar40%
  Magnetisk forrudedækken Slip for at skrabe sne og beskyt bilen mod sne og slud med et effektivt dækken

  Kun

  119,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 7. Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur
  Spar28%
  Ultimativ gaveidé: Fantastisk helikoptertur Bliv flyvende med en fed helikoptertur fra HeliCompany - gælder i hele landet

  Fra

  499,-
  + evt. tillæg Tillæg på 200 kr. ved følgende byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og KBH/Taastrup.
 8. Prisvindende Profhilo-behandling
  Spar55%
  Prisvindende Profhilo-behandling Få en naturlig hudopstramning uden kirurgi med Profhilo hos Art of Wellness i Kgs. Lyngby

  Kun

  1.985,-
 9. Varm elefanthue - Spar 73%
  Spar73%
  Varm elefanthue - Spar 73% Hold hoved og hals varme i den bidende kulde med en hue - Vælg ml. flere farver

  Kun

  79,-
  + evt. tillæg Fragt på 19 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 10. Refleksvest til de mørke måneder
  Spar58%
  Refleksvest til de mørke måneder Bliv set i mørket med en smart refleksvest - kan ses fra op til 200 meters afstand

  Kun

  119,-
  + evt. tillæg Fragt på 19 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 11. Genopladelig pandelygte
  Spar74%
  Genopladelig pandelygte Bliv set i mørket med en praktisk pandelygte med smart aktiveringssensor

  Kun

  139,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 12. Effektiv rygstrækker
  Spar75%
  Effektiv rygstrækker Slip af med spændinger i ryggen og fiks holdningen med rygbræt - Vælg ml. flere modeller

  Kun

  99,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.

Black Friday tilbud hos Sweetdeal

Igen i år afholdes der Black Friday i Danmark. En mærkedag der siden sit indtog på det danske marked har oplevet stor succes, hvilket naturligvis er sket på baggrund af fantastiske Black Friday tilbud. Er der noget, som er svært at sige nej til, så er det et godt Black Friday tilbud til en særlig fordelagtig pris. Netop derfor gør vi også hos Sweetdeal en indsats for at samle de bedste Black Friday tilbud til dig, der ligeledes også består af et bredt udvalg.

Hvis du er på jagt efter de vildeste Black Friday tilbud, så er du landet det helt rigtige sted. Normalvis tilbyder vi også et væld af deals til lave priser, så vi næsten kalder hver dag for Black Friday hos os. Fredag den 26/11-2021 skruer vi dog endnu mere ned for priserne på vores deals. For vores Black Friday tilbud gælder der fuldstændig de samme betingelser, som der alle andre dage gælder for vores deals. Du skal derfor være hurtig på aftrækkeren, da dealsene kan blive enten udsolgt eller udløbe.

Hos Sweetdeal er vi næsten sikre på, at der i løbet af dagen kommer et Black Friday tilbud, som du bare må eje. Udover blot at tilbyde utrolig skarpe priser på vores deals, så foregår Black Friday hos Sweetdeal på ganske coronasikker vis. Alle tilbud købes online, og du slipper derfor for at begive dig uden for en dør for at gøre brug af vores Black Friday tilbud. Dette adskiller sig dog ikke fra alle andre dage hos os.

Gør et kup med vores Black Friday tilbud

Igen i år har vi sørget for, at der kommer Black Friday tilbud for enhver smag. Af samme årsag er vi også næsten sikre på, at der kommer en deal, som du bare må eje. Du skal blot huske at være hurtig, så den ikke bliver udsolgt, inden du når at købe den. Du kan på udvalgte Black Friday tilbud spare helt op til 84%, så det handler om at være opmærksom og hurtig på vores deals.

Nogle sidder klar med en plan for, hvilke typer af Black Friday tilbud, der stræbes efter at gøre brug af. Andre lader sig også inspirerer af de deals, vi har her hos Sweetdeal. Netop fordi vi har skruet så meget på priserne på vores deals, så kan du med god samvittighed lade dig inspirere af både det, du kender, og det du ikke kender. Vi har sørget for utrolig skarpe Black Friday tilbud inden for kategorierne elektronik, wellness, hus, tøj, sport, rejser, slik, corona og ting til ham eller hende. Udover blot produkter har vi også sørget for lokale tilbud, så du kan opleve din eller en anden by.

Ønsker du derfor at forsøde din hverdag uden risiko, så er Sweetdeal og vores deals den helt rigtige løsning for dig på Black Friday. Prisen er skruet så meget ned, at du ikke kan undgå at synes godt om de deals, vi har indhentet til dig.

Hold dig opdateret på Black Friday tilbud

Som altid anbefaler vi dig at holde dig opdateret på vores deals, så du hurtigt kan spotte de bedste og mest fordelagtige priser på vores brede udvalg af deals til Black Friday. Dette er dog en anbefaling vi altid giver, da vi løbende kommer med nye deals med gode priser.

Vi håber på, at du vil synes godt om vores Black Friday tilbud, ligesom vi gør. Vi har i hvert fald gjort vores ypperste for at finde de bedste deals og de bedste priser frem til en dag som denne. Derudover håber vi, at du med vores deals kan tage et afbræk fra hverdagen, hvor du først kan glæde dig over, at du har fået købt en af vores deals til en yderst fordelagtig pris på Black Friday. Dernæst glæde dig igen, når du modtager dit køb.

Har du derfor set dig varm på en af vores Black Friday tilbud, så slå til før det er væk. Tør du vente?

Spar penge hos Sweetdeal på Black Friday 2021 - Rigtig god fornøjelse!