Få ekstra komfort med gelesåler

Aflast fødder, knæ og hofter med trykaflastende såler med gel
Udløber om

Værdi

199,-

Spar

130,-

Kun

69,-
+ evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
Tilbage

Få ekstra komfort med gelesåler

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
1 par Ergonomiske gelésåler, str. 35-39
Special Price 69,-
Værdi 199,-
2 par Ergonomiske gelésåler, str. 35-39
Special Price 119,-
Værdi 398,-
1 par Ergonomiske gelésåler, str. 40-47
Special Price 69,-
Værdi 199,-
2 par Ergonomiske gelésåler, str. 40-47
Special Price 119,-
Værdi 398,-
Spar65%
Udløber om

Værdi

199,-

Spar

130,-

Forkæl ben- og fodtøjet med gelésåler til ultimativ støtte og komfort 

Med disse gelésåler, kan du skåne fødder og ben. Vi går hver eneste dag mange tusinde skridt, derfor er det vigtigt at få den korrekte aflastning og støtte, uanset om man har udfordringer eller ej.

Med disse ergonomiske gelésåler, opnår du støtte og undgår unødvendige smerter, således at du kan træne og gå lange ture uden komplikationer. Gelésålerne er med til at absorbere stød og mindsker belastningen på trætte led.

Sålerne klippes selv til, så de passer præcis til din fod. Og du kan lige så godt købe 2 par med det samme, så du er fri for at flytte sålen, når du skifter sko.

Vælg mellem: 

1 par Ergonomiske gelésåler i valgfri størrelse
Normalpris: 199 kr. // Sweetdealpris: 69 kr. 

2 par Ergonomiske gelésåler i valgfri størrelse 
Normalpris: 398 kr. // Sweetdealpris: 119 kr.

Det skal du huske:

 • Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet.
 • Produkterne sendes senest i uge 50.
 • Er produktet leveret til en pakkeshop og ikke afhentet rettidigt, returneres dit produkt og du skal selv betale for at få det tilsendt igen.

Generel info:

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for returfragten. Den oprindelige fragt du har betalt refunderes ved fortrydelse.
 • Samarbejdspartneren er Deal2deal ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren leverig af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Deal2deal ApS
E-mail: support@deal2deal.dk
CVR: 38643991
Deal ID: 185961