Antibakteriel toiletbørste i flot design

Hold hygiejnen i top med en smart toiletbørste, der hindrer dårlig lugt
Værdi

299,-

Spar

210,-

Kun

89,-
+ evt. tillæg Fragt på 34 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
Tilbage

Antibakteriel toiletbørste i flot design

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 stk. Antibakteriel toiletbørste
Special Price 89,-
Værdi 299,-
2 stk. Antibakteriel toiletbørste
Special Price 149,-
Værdi 599,-
Spar70%
Værdi

299,-

Spar

210,-

Modvirk dårlig lugt med en antibakteriel toiletbørste

Hold hygiejnen på badeværelset i topklasse med denne Sweetdeal.

Du kan nemlig anskaffe dig en af de smarte antibakterielle toiletbørster, der hindrer dårlig lugt og mindsker dannelsen af bakterier. 

Almindelige toiletbørster mister formen over tid og bliver grimme - men ikke denne toiletbørste. Børstehårene er produceret i gummi, der rengør i dybden uden at miste sin form over tid. Den er effektiv i årevis.

Toiletbørsten har et non-slip håndtag, der er behageligt og nemt at holde på. Toiletbørsten kan både stå på gulv eller hænges på væggen med det medfølgende ophæng. 

Vælg mellem:

1 stk. Antibakteriel toiletbørste
Normalpris: 299 kr. // Sweetdealpris: 89 kr.

2 stk. Antibakteriel toiletbørste
Normalpris: 598 kr. // Sweetdealpris: 149 kr.

Det skal du huske:

 • Fragt på 34 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet
 • Produkterne sendes senest i uge 50
 • Bemærk, der leveres kun til danske adresser. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.

Generel info:

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. 
 • Samarbejdspartneren er Deal2deal ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Deal2deal ApS

Email: support@deal2deal.dk
CVR: 38643991
Deal ID: 185971