✈ Afg. i sommerferien: 13 dages rundrejse på Bali inkl. hotel, lokalguide, morgenmad og fly t/r

Tilbage

✈ Afg. i sommerferien: 13 dages rundrejse på Bali inkl. hotel, lokalguide, morgenmad og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Afrejse den 29. juni 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. VOKSEN
9.995,00 kr
Afrejse den 03. juli i 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. VOKSEN
10.695,00 kr
Afrejse den 03. august i 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. VOKSEN
10.995,00 kr
Afrejse den 29. juni i 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. BARN
6.995,00 kr
Afrejse den 03. juli i 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. BARN
7.695,00 kr
Afrejse den 03. august i 2019 - Rundrejse på Bali - pris pr. BARN
7.995,00 kr
4 solgt

Time left

Fra

9.995,00 kr

Balis grønne bjerge og gyldne strande

2 ugers rundrejse inkl. sightseeing mellem hvert hotel - med god tid til at søge dit helt egen eventyr, slappe af eller tage med på ekstraudflugter.

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

De første nætter på Bali er i den kunstneriske by Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Næste stop er i Candidasa der er smukt beliggende i den sydøstlige del af Bali, ud til havet og med de grønklædte bjerge bag sig. Candidasa er en idylliske kystby der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til.

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

Læs dagsprogrammet for turen nedenfor. 

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer i delt værelse) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København (CPH) til Denpasar,Bali (DPS) via Dubai (DXB) tur/retur
 • 3 nætter i Ubud på Onje Villas (inkl. 15% rabat på mad i restauranten)
 • 3 nætter i Candidasa - The Nirwana Resort (inkl. 15% rabat på mad og drikke uden alkohol samt på spabehandlinger)
 • 7 nætter i Sanur - Taksu Sanur (inkl. 1 middag uden drikkevarer og 20% rabat på spabehandlinger)
 • Transport mellem lufthavne og hoteller
 • Engelsktalende lokalguide
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Alle kendte lufthavnsskatter og -afgifter.

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

29. juni 2019
Sweetdealpris: 9.995 kr. pr. voksen // Sweetdealpris: 6.995 kr. pr. barn

03. juli 2019
Sweetdealpris: 10.695 kr. pr. voksen // Sweetdealpris: 7.695 kr. pr. barn

03. august 2019
Sweetdealpris: 10.995 kr. pr. voksen // Sweetdealpris: 7.995 kr. pr. barn


Udvalgte højdepunkter

 • Ekstra fordele afhængigt af, hvilket hotel I bor på
 • Den stemningsfyldte bjergby Ubud
 • Kaffesmagning, vulkaner, kratersøer og smuk natur
 • Landsbyer, templer og Sanurs gyldne sandstrande.


Dagsprogram

Dagsprogram gælder ved køb af udflugtspakken.

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad.

Dag 1 - Fra Danmark til Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs.

Dag 2 - Ubud

Ankomst til Bali og transport til Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

Dag 3 og 4 - Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af esktra udflugter (M). 

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud.

Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Dag 5 - Candidasa

Transport til Candidasa – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til ”kaffefarm” med verdens dyreste kaffe ”Luwak”, Mount Batur, modertemplet Besakih og landsbybesøg (M, F).

Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod Candidasa, der er smukt beliggende på den sydøstlige del af Bali.

Undervejs besøger du en lille kaffeplantage hvor den eksklusive og meget dyre Kopi Luwak kaffe dyrkes. Efter smagsprøver af forskellige typer kaffe, og te, er der mulighed for at købe en kop Kopi Luwak kaffe og naturligvis at købe nogle bønner med hjem.  

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillingesøerne.

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd.

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

Dag 6 og 7 - Candidasa

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M).

Candidasa er en idylliske kystby der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til.

Virgin Beach som ligger ca. 10 km. øst for Candidasa er et populært udflugtsmål, her kan du rigtig slappe af og opleve den hvide strand. Langs stranden ligger flere små restauranter. Lej en cykel eller scooter og begiv jeg ud i det smukke landskab. Tag på vandreture, dykker- og snorkelture, besøg nogle af området små landsbyer og templer eller gå på opdagelse i den lille hyggelige by.

Eller måske en tur til øen Nusa Penida – en tidligere straffekoloni, kan friste. Besøg også Amlapura, den tidligere “hovedstad” i regionen, der var tæt ved at blive udslettet af Gunung Agungs vulkanudbrud i 1963 og vandpaladset tæt ved Tirta Gangga. Begge er fredfyldte og smukke byer, hvor du hurtigt får brugt et par timer.

Dag 8 - Sanur

Transport til Sanur – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til traditionel Aga landsby, fiskerlandsby og saltudvinding, flagermusgrotte og Klungkung (M).

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er i en Bali Aga by (”oprindelig balinesisk”) hvor kvinderne væver det berømte ”flammende” tøj, som formodes at gøre, den som bærer det, immun over for alt ondt. Det kan tage op til fem år at gøre et enkelt stykke stof færdig.

Næste stop er ved en lille fiskerby, som bl.a. også er kendt for saltudvinding, inden der fortsættes til flagermusgrotten Goa Lawah.

Sidste stop på dagens udflugt er ved Kerta Gosa – justitspaladset, der blev opført i slutningen af det 18. århundrede i det tidligere fyrstedømmet Klunkung. Det ligger smukt inden for en voldgrav og er et fantastisk eksempel på Klungkung-stil i arkitektur og malerkunst.

Der er ankomst til hotellet i Sanur først på eftermiddagen.

Dag 9-14 - Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M).

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

Dag 15 - Fra Bali til Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M).

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 - Danmark

Ankomst til Danmark.

 Onje Villas i Ubud

The Nirwana Resort i Candidasa

Taksu Sanur i Sanur

Læs mere
Læs mindre
 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Der er kun et begrænset antal pladser pr. rejsedato.
 • Værdibeviset gælder pr. person ved min. 2 personer i delt værelse.
 • Den ønskede rejseperiode vælges i betalingsdelen.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • STRAKS efter dit køb skal du kontakte Natascha Østergaard på [email protected] eller tlf. 77 33 56 33. 
 • Bookingdealine er den 08. maj 2019. 
 • Eventuelle tilkøb skal oplyses ved booking.
 • Oplys dit fulde navn (som anført i passet), kontaktoplysninger og din tilsendte værdibeviskode. 
 • Herefter modtager du senest 2-3 hverdage efter en ordrebekræftelse på din mail.

Tillæg:

 • Tillæg for eneværelse - 4.500 kr. 

Tilkøb:

 • Ønsker I at bo lidt bedre, kan I opgradere til flg. hoteller mod et tillæg på 3.500 kr. pr. person (tillæg for eneværelse 8.200 kr.):
  • Ubud - Alaya Resort (inkl. 10% rabat på a la carte menu og 25% rabat på spabehandlinger)
  • Candidasa - samme hotel som i grundpakken
  • Sanur - Griya Santrian (inkl. 1 middag uden drikkevarer)
 • Udflugtspakke i forbindelse med transport mellem hoteller - 900 kr. pr. person ved minimum 2 personer. 
 • Ekstra udflugter:
  • Essensen af Munduk - En tur gennem junglen - 565 kr. pr. person
  • Madlavningskursus - 445 kr. pr. person
  • Øen Nusa Penidas naturlige og barske skønhed - 883 kr. 

Generel flyinfo:

 • Flyselskab: Emirates.
 • Alle tider er lokaltider, og der tages forbehold for, at flyselskabet kan ændre i flytiderne.
Flyinfo ved afrejse den 29. juni 2019:
 • Udrejse:
  • Afrejse den 29. juni 2019 fra København kl. 15.35 - Ankomst den 29. juni 2019 i Dubai kl. 23.55 - Fly EK 152.
  • Afrejse den 30. juni 2019 fra Dubai  kl. 01.50 - Ankomst den 30. juni 2019 i Denpasar (Bali) kl. 14.50 - Fly EK 450.
 • Hjemrejse:
  • Afrejse den 14. juli 2019 fra Denpasar (Bali) kl. 00.05 - Ankosmt den 14. juli 2019 i Dubai kl. 05.00 - Fly EK 399.
  • Afrejse den 14. juli 2019 fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst den 14. juli 2019 i København kl. 13.15 - Fly EK 151.

Flyinfo ved afrejse den 03. juli 2019:

 • Udrejse: 
  • Afrejse den 03. juli 2019 fra København kl. 15.35 - Ankomst den 03. juli 2019 i Dubai kl. 23.55 - Fly EK 152.
  • Afrejse den 04. juli 2019 fra Dubai  kl. 01.50 - Ankomst den 14. juli 2019 i Denpasar (Bali) kl. 14.50 - Fly EK 450.
 • Hjemrejse:
  • Afrejse den 18. juli 2019 fra Denpasar (Bali) kl. 00.05 - Ankosmt den 18. juli 2019 i Dubai kl. 05.00 - Fly EK 399.
  • Afrejse den 18. juli 2019 fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst den 18. juli 2019 i København kl. 13.15 - Fly EK 151.

Flyinfo ved afrejse den 03. august 2019:

 • Udrejse: 
  • Afrejse den 03. august 2019 fra København kl. 15.35 - Ankomst den 03. august 2019 i Dubai kl. 23.55 - Fly EK 152.
  • Afrejse den 04. august 2019 fra Dubai  kl. 01.50 - Ankomst den 14. august 2019 i Denpasar (Bali) kl. 14.50 - Fly EK 450.
 • Hjemrejse:
  • Afrejse den 18. august 2019 fra Denpasar (Bali) kl. 00.05 - Ankosmt den 18. august 2019 i Dubai kl. 05.00 - Fly EK 399.
  • Afrejse den 18. august 2019 fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst den 18. august 2019 i København kl. 13.15 - Fly EK 151.

Generel info: 

 • Følgende er IKKE inkluderet i dealen: udflugtspakke, ekstra udflugter, afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris) og rejseforsikring. 
 • Husk at medbringe gyldigt pas til alle personer. Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomsten.
 • Dette køb er bindende og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Sweettravel er udelukkende formidler af dette tilbud. Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Når rejsen er købt og endeligt booket via Profil Rejser, er det arrangørens rejsevilkår der er gældende.
 • Profil Rejser er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 2356.
 • Ring til Profil Rejser på telefon nr.: 77 33 56 33, hvis du har spørgsmål til eventuelle tilkøb og valg af hoteller.

Aftalepart:
Profil Rejser
Tlf. nr.: 77 33 56 33 
CVR nr.: 13883408

Læs mere
Læs mindre