Om Sweetdeal

Sweetdeals fornemste opgave er at sikre vores kunder rigtig gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad enten du har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller forkæle dig selv med en wellness-behandling, finder du hos Sweetdeal det bedste tilbud med op til 70% i rabat.

Sweetdeal er Berlingske Medias datterselskab. Vi gik online den 16. august 2010, og har siden indtaget Danmarks største markedsandel som udbyder af deals. Virksomhederne på Sweetdeal får intens markedsføring og positiv omtale ved annoncering i Berlingske aviserne samt i onlinemedierne, der dagligt reklamerer for Sweetdeal. Det giver os mulighed for at samarbejde om de gode tilbud til kunderne.

For at sikre kvaliteten opstiller vi en række krav til vores samarbejdspartnere, før vi indgår en aftale. Disse krav skal sikre, at du til hver en tid er garanteret et produkt, som er i orden, hvad enten du handler en ny taske, en rejse, en manicure eller en tre-retters menu. 
Sweetdeal dækker lokalt, nationalt og internationalt. Under Rejser og Shopping finder du de gode tilbud på rejser i ind- og udland, samt spændende nye produkter, der gør det nemt og billigt for dig at handle gaven til jul, fødselsdag eller bare handle til lave priser.Glade kunder er gode kunder

I hele Sweetdeals levetid har vi, med Berlingske Media i ryggen, stræbt efter at være den moderne, inspirerende og troværdige dealudbyder, der hver dag leverer varierede, relevante og kvalitetssikrede deals til brugere over hele landet.

Derudover er det altafgørende, at vi har et velfungerende kundeserviceorgan, som kan bistå vores kunder både før og efter et køb. Troværdigheden mellem os og vores købere er hele fundamentet for Sweetdeals fortsatte succes.

Sweetdeal er E-mærket og godkendt af Global Deal Association. Dette er din garanti for, at vi følger de overordnede retningslinjer for nethandel, som både gør det lettere og mere sikkert for dig som bruger.
Det er samarbejdspartneren, og ikke Sweetdeal, der leverer de varer eller tjenesteydelser, som et værdibevis giver adgang til. Sweetdeal er således at regne for et annoncemedie, der alene formidler kontakt mellem forbruger og leverandører.