- 60%

Today's Deal: Drop ledningen og bliv trådløs! Lækre trådløse Bluetooth høretelefoner i sort el. hvid

Smileyphone.dk
Værdi 399,-
- 60%
Spar 240,-
Tid tilbage: 00:00:00
159,-
har købt
106
Prisen er inklusiv fragt.
Dealen er slut

Det gode:

Musik er altid godt! Og med denne deal serverer vi dine yndlingstoner ind i en lækker indpakning!

Du får nemlig et par trådløse Bluetooth høretelefoner, der giver dig muligheden for at høre musik overalt uden at være til gene for dine omgivelser.

Med disse høretelefoner kan du nemt besvare indgående opkald via det indbygget mikrofon, skifte mellem musiknumre samt regulere volumen via et panel. Hvis telefonen skulle ringe tager du selvfølgelig opkaldet, direkte på headsettet .

Nyd fantastisk lyd, en dyb bas og dynamisk klang fra de imponerende høretelefoner, der er fremstillet i meget høj kvalitet, som også gør dem ekstra lækre og behagelige at have på, hvilket sikrer dig en lang bærekomfort.

Høretelefonerne oplades nemt via det USB opladerkabel, som medfølger i pakken.

Specifikationer

 • Bluetooth stereo høretelefoner med indbygget mikrofon for håndfri tale via Bluetooth
 • Pauser automatisk musik ved indgående opkald
 • Nemt og brugervenligt kontrolpanel for kontrol af musikken
 • Bluetooth specifikation: V3 1+EDR
 • Trådløs rækkevidde: 10 meter
 • Opladeligt 230 mAH Li-polymer batteri
 • Taletid op til 4½ time
 • Afspilningstid op til 5 timer
 • Standbytid op til 100 timer
 • Opladningstid ca. 2½ time
 • Vægt: 73 gram
 • Virker med enhver enhed der anvender Bluetooth

Du kan vælge høretelefonerne i enten sort eller hvid – dette vælger du i betalingsmodulet.

1 sæt trådløse Bluetooth høretelefoner
Normalpris 399,- / Sweetdealpris 159,-


Se mere her.

Produktet sendes med PostNord til den indtastede adresse senest i uge 9.
Har du spørgsmål til varen eller levering, kan du sende en mail til pa@smileyphone.dk eller ringe på tlf. 60 87 04 04.
Vælg farve
 • Sort
 • Hvid

Det med småt:

 • Når du har gennemført købet modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du at varen forudbetales og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Sweetdeal er formidler af tilbuddet og alle henvendelser vedr. produktet skal rettes til aftalepart som fremgår nederst på siden samt på værdibeviset.
 • Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for fragtomkostningerne - også ved ombytning.
 • Varen/tjenesteydelsen leveres af aftalepartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af varen/tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

Information om levering

 • Prisen er inklusiv fragt.
 • Produktet sendes med PostNord til den indtastede adresse senest i uge 9.
 • Har du spørgsmål til varen eller levering, kan du sende en mail til pa@smileyphone.dk eller ringe på tlf. 60 87 04 04.

Mest stillede spørgsmål til Sweetdeal

Husk, hvis du har købt en deal, kan du logge ind på din profil og finde værdibeviser, oplysninger om køb, kredit m.m. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login

Oversigt

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Generelle spørgsmål

Hvornår modtager jeg mit værdibevis?
Værdibeviset til din Sweetdeal, bliver udsendt umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke modtager dit værdibevis umiddelbart efter købet, skal du tjekke dit spamfilter, da mailen evt. kan være der.

Hvis du har købt et produkt, der sendes til dig, vil du modtage en kvittering i stedet for et værdibevis.

Skulle du ikke finde dit værdibevis i dit spamfilter, kan det skyldes, at du ved en fejl har angivet den forkerte mailadresse, da du købte din Sweetdeal. Skulle det være tilfældet, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk og få tilsendt en kopi af dit værdibevis til den korrekte mailadresse.
Hvor længe er mit værdibevis gyldigt?
Gyldigheden af et Sweetdeal værdibevis er afhængig af den enkelte Sweetdeal, og er angivet på selve værdibeviset, samt i Sweetdeal tilbuddet.
Jeg er kommet til at slette mit værdibevis, hvad gør jeg?
Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og udskrive dine værdibeviser. Værdibeviserne kan udskrives indtil den dato, de udløber. Du kan logge ind på www.sweetdeal.dk/login
Jeg kan ikke få lov at gennemføre mit køb?
Hvis du oplever problemer undervejs i dit køb, er det oftest fordi, der er tastet forkert i enten kortnummer, udløbsdato eller sikkerhedskode (CVV) fra dit betalingskort. Tjek disse indtastninger grundigt og forsøg at gennemføre købet igen. Hvis du har handlet på Sweetdeal tidligere, skal du logge ind på din profil, før du kan gennemføre købet. Hvis du stadig oplever problemer med købet, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 33 75 33 20.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke komme til den aftalte tid?
Du skal henvende dig til partneren og høre hvilke muligheder, de kan tilbyde dig. Der henvises til partnerens gældende afbestillingsregler.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge købeloven, der er dog nogle undtagelser – se nedenfor og læs mere om dette i vores handelsbetingelser (link til http://www.berlingskemedia.dk/handelsbetingelser7-2/)

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af værdibeviser til bl.a. nedenstående ydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2:
 • persontransport, fx rejser med fly, bus, tog, taxi mv.
 • indkvartering, fx ophold på hotel, vandrehjem eller campingplads og leje af sommerhus,
 • pakkerejser, jf. afsnittet “Særligt om pakkerejser ved Sweetdeal Travel “ i handelsbetingelserne.
 • forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
 • fritidstilbud, fx biografbesøg, teaterforestillinger, koncerter, sportsstævner mv.,
Min Sweetdeal er udløbet, kan jeg få gyldighedsperioden forlænget?
Det er op til den partner, der gennemfører dealen, at beslutte om de vil tage imod værdibeviser efter udløbsdatoen. Du skal derfor kontakte dem for at høre om dine muligheder. Sweetdeal kan ikke tage denne beslutning på vores partners vegne.
Jeg har bedt om at få refunderet mit Sweetdeal køb, men jeg endnu ikke fået pengene retur, hvorfor?
Hvis der er fortrydelsesret på dit køb, kan der gå op til 14 dage fra dit Sweetdeal køb er annulleret, til beløbet er synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til den konto, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen: ”Sweetdeal eller Berlingske”.
Har du betalt via MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Kan jeg modtage nyhedsbreve med Sweetdeal tilbud fra mere end én by?
Ja – du kan modtage Sweetdeal tilbud fra alle de byer, der kunne have interesse, du skal blot tilmelde dig nyhedsbrevet under den enkelte Sweetdeal by.
Hvordan afmelder jeg Sweetdeal’s nyhedsbrev?
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet om Sweetdeal’s tilbud, kan du afmelde dette på linket der findes nederst i hvert nyhedsbrev kaldet: ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”.
Skulle du mod forventning stadig modtage nyhedsbrevet herefter, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk - her sidder vi klar til at hjælpe dig med afmeldingen.

Lokale deals - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?
Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.
Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil bruge mit sweetdeal køb?
Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon. Se også information på selve værdibeviset.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mailadresse, du har brugt ved købet.
Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – Hvad gør jeg?
Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager på stedet til Sweetdeal partneren omgående. Det er Sweetdeal partnerens ansvar, at håndtere din reklamation.
Du må meget gerne sende en mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping / Produkter - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Hvornår modtager jeg min vare?
Der er oplyst en leveringstid i dealen på fanebladet "Det med småt". Du kan se dealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "mine køb". Her kan du trykke på billedet fra dealen, og få dealen frem på skærmen.

Når kampagnen er overstået sender Sweetdeal partneren din ordre ud til dig.
Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet?
Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af dealen under "aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt, du har bestilt.
Nogle af vores leverandører har kun kundeservice via e-mail, og det er derfor ikke dem alle, der kan kontaktes telefonisk.
Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner/butik der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?
Skulle du ikke kunne få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den mail, som du evt. har sendt til vores partner - og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i mailen, eller den mail, du har brugt ved købet.
Jeg har modtaget en defekt vare?
Du skal kontakte Sweetdeal partneren og bede dem hjælpe med at udbedre skaden.
Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.

Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.
Jeg har ikke modtaget min kvittering for mit køb - hvad gør jeg?
Kvitteringen for dit køb bliver sendt på din mail umiddelbart efter dit køb. Tjek evt. om mailen er endt i dit spamfilter.

Når du har handlet på Sweetdeal, er der oprettet en profil til dig. Du kan derfor altid logge ind med din mailadresse og den valgte adgangskode, og se din kvittering for købet. Du kan logge ind via www.wweetdeal.dk/login

Rejser - Mest stillede spørgsmål

Når du har lavet et køb på Sweetdeal, er der automatisk oprettet en profil med dine oplysninger. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb. Du logger ind på din profil på www.sweetdeal.dk/login

Jeg har købt en rejse med Wow Travel

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja – Du skal booke din rejse umiddelbart efter dit køb, så Wow Travel kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Der er et bookinglink i dit værdibevis, som du skal bruge til at booke din rejse. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Hvordan booker jeg?
Du skal booke via det bookinglink, der står i dit værdibevis. Du skal booke til det hotel, den lufthavn og den afrejsedato, som du har købt værdibeviser til.

Det er vigtigt, at du skriver navnet på de rejsende, som det står i deres pas. Det er disse oplysninger, der vil komme til at stå på dine flyinformationer, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Hvis du har et barn med under 2 år, skal du skrive barnets fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet.
Du kan skrive dine ønsker i kommentarfeltet, så vil Wow Travel gøre deres bedste for at opfylde dette.
Hvorfor er der plads til 3 rejsende på bookingen?
Der er som udgangspunkt plads til 3 personer på værelserne, hvoraf den ene plads er en opredning. Hvis der er flere end 3 rejsende, skal der laves én booking pr. værelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, at I rejser sammen.

Hvis der er færre end 3 rejsende, skal der udfyldes det antal personer, der skal rejse – også selvom der så er tomme felter i bookingen.
Hvornår får jeg mine flytider?
Du vil modtage flyinformation direkte fra Wow Travel senest 5 dage før afrejse (selve afrejsedagen tæller også med). Du modtager ikke flybilletter/boardingpas, da du blot skal bruge dit pas til at checke ind i lufthavnen.

Wow Travel sender ikke flyinformation ud i weekenden, så hvis denne frist er i en weekend, vil Wow Travel sende dem ud den efterfølgende mandag.

Hvis du ikke har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste tidsfrist, skal du tjekke om mailen evt. er endt i dit spamfilter.

Hvis du stadig ikke kan se, at du har modtaget dine flyinformationer indenfor den oplyste frist, kan du sende en mail (på engelsk) til info@wowtravel.de I denne mail skal du oplyse dato, destination og navne på de rejsende.

Hvis du modtager flyinformation med fejl i navne eller andet, skal du ligeledes skrive til ovenstående mail, da Sweetdeal desværre ikke kan ændre i disse informationer.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har booket din rejse, vil du modtage en kopi af de indtastede oplysninger. Det er vigtigt, at du gennemlæser disse, og ved fejl, sender os en mail på rejser@sweetdeal.dk med de korrekte oplysninger. Hvis fejl ikke rettes, vil der stå fejlagtige oplysninger på jeres flyinformationer.

Du vil modtage en bookingbekræftelse senest på den dato, der er nævnt i dit værdibevis. Bookingbekræftelsen sendes til den mail, du har oplyst ved bookingen. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra Wow Travel.

Hvis du ikke har modtaget din bookingbekræftelse senest på den oplyste dato, skal du tjekke om mailen evt. er endt i din uønskede post eller spam. Du kan også søge efter mailadressen rejser@sweetdeal.dk i din indbakke. Hvis du ikke finder din bookingbekræftelse, skal du sende os en mail på rejser@sweetdeal.dk.

Jeg har købt en rejse med en anden partner (ikke Wow Travel)?

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?
Ja - I langt de fleste deals, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores partner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil altid være oplyst på dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages indenfor fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.
Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold?
Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse fra vores partner. Der er oplyst i dit værdibevis, hvornår du kan forvente denne bekræftelse. Det vil også være oplyst, hvornår du modtager flytider m.m. og om informationen kommer fra Sweetdeal eller fra vores partner.

Hvis du ikke modtager dine oplysninger indenfor de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens kontaktinformationer i selve dealteksten. Hvis dealen ikke længere er til salg, kan du finde linket til dealen på din profil under "mine køb".

Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores partner uden at få svar, kan du sende os en kopi af mailen til rejser@sweetdeal.dk. Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.
Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking?
Da Sweetdeal ikke er informeret om det enkelte steds generelle regler, skal du kontakte vores partner direkte på den email-adresse, der er oplyst i dealen, hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i dealen eller på dit værdibevis.

Generelle spørgsmål til rejser

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?
Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. - Se også vores handelsbetingelser.

Hvis du har købt et ophold, og har booket det hos vores partner, er det vores partners afbestillingsregler, der er gældende.

Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores partner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret - se også vores handelsbetingelser.
Jeg er blevet syg eller forhindret, og kan ikke tage afsted?
Vi henviser til vores partneres gældende afbestillingsregler og vores kunders egne rejseforsikring.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sweetdeal kundeservice på kundeservice@sweetdeal.dk eller på tlf. 33 75 33 20

Aftalepart:

Aftalepart: Smileyphone.dk

Hjemmeside
Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation, klager mv. rettes på mail pa@smileyphone.dk eller på telefon 60 87 04 04.

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirsdag: 10 – 14
Onsdag: lukket
Torsdag: 10 – 14
Fredag: lukket

CVR: 33613105
Smileyphone.dk
Adresse:
Møllehaven 44
Slangerup, 3550, DK

Andre spændende deals

Opgrader forårsgarderoben med en stilfuld, basic striktrøje fra Ralph Lauren
solgt 17

Opgrader forårsgarderoben med en striktrøje fra Ralph Lauren

Forkæl dig selv med en superlækker, langærmede striktrøje fra Ralph Lauren i skønne farver – helt perfekt til foråret! Disse trøjer passer ganske enkelt til alt i din gar...
Pris 399,-
Før 1099,-
Før 700,-
- 64%
Se deal
Drop ledningen og bliv trådløs! Lækre, trådløse Bluetooth øresnegle
solgt 0

Drop ledningen! Lækre, trådløse Bluetooth øresnegle

Musik er altid godt! Og med dagens Sweetdeal serverer vi dine yndlingstoner ind i en lækker indpakning! Du får nemlig et par trådløse Bluetooth øresnegle, der giver dig ...
Pris 299,-
Før 769,-
Før 470,-
- 61%
Se deal
Slip for bøden og faren når du kører og telefonen ringer! Håndfri mobilanlæg til bilen
solgt 1

Kør sikkert: Håndfri mobilanlæg til bilen

Det kan være dyrt og farligt at tale i mobilen mens du kører bil - vær tryg i trafikken med et praktisk håndfri mobilanlæg til bilen! Denne smarte lille enhed omdanner di...
Pris 199,-
Før 479,-
Før 280,-
- 58%
Se deal
Overfør data til og fra din smartphone– nemt og smart! i-Flash Drive til iOS eller Android
solgt 11

Overfør data nemt: i-Flashdrive til iOS eller Android

Med dagens sweetdeal har du mulighed for nemt at flytte filer, dokumenter, billeder, musik, videoer mm. Fra din smartphone til en anden enhed – nemt og bekvemt. Med dette...
Pris 199,-
Før 399,-
Før 200,-
- 50%
Se deal
Luksuriøst køkkenforkælelse med Laguiole bestik - mange pakker!
solgt 7

Luksuriøst køkkenforkælelse med Laguiole bestik

Laguiole var oprindeligt betegnelsen som en lommekniv, fremstillet i byen Laguiole i Aveyron regionen i det sydlige Frankrig. De første knive blev fremstillet af horn fra...
Pris 179,-
Før 499,-
Før 320,-
- 64%
Se deal
Få luksuskaffe med en professionel espressomaskine fra Dualit Coffee System
solgt 4

Til kaffeelskeren: Prof. Dualit espressomaskine

Knaldsort morgen-espresso, cremet eftermiddags-cappucino eller en skummende aften-latte. Bliv hjemmegående barista med en professionel espressomaskine fra Dualit Coffee Sy...
Pris 1499,-
Før 3995,-
Før 2496,-
- 62%
Se deal
Slip din indre handyman løs med en omfattende, handy værktøjskasse med alt hvad du behøver!
solgt 4

Slip din indre handyman løs! Omfattende værktøjskasse med det hele

Der er ikke noget mere irriterende, end at stå og mangle lige det stykke værktøj der skal til, for at få klare jobbet! Hvis du har prøvet at stå i den situation før, ...
Pris 899,-
Før 2995,-
Før 2096,-
- 70%
Se deal
Opgrader undertøjsskuffen med 3 stk. boxershorts fra Tommy Hilfiger i basic farver
solgt 138

Tommy Hilfiger 3-pak boxershorts i basic farver

Føl dig toptunet fra det inderste til det yderste, i boxershorts udført i let lækkert og klassisk design fra den amerikanske modegigant Tommy Hilfiger. Nye boxershorts ka...
Pris 179,-
Før 349,-
Før 170,-
- 49%
Se deal
Plads til hele den pukkelryggede - Trendy U-sofa m. puder fra XL Møbler!
solgt 0

Stilren og rummelig U-sofa fra XL Møbler

Er den gamle sofa ikke helt hvad den har været længere - eller er du måske på udkig efter en ny? Så se med her! I samarbejde med XL Møbler kan vi med dagens Sweetdeal til...
Pris 6995,-
Før 13995,-
Før 7000,-
- 50%
Se deal
Scor en lækker og velkørende 29-tommer mountainbike m. shimano gear og skivebremser!
solgt 9

Superlækker Kron mountainbike m. Shimano gear

Er den gamle cykel blevet lidt træt og rusten? Forkæl dig selv og sæt gang i foråret med en spritny og lækker Kron 100 mountainbike m. hele 21 gear! Med dagens Sweetdeal...
Pris 2999,-
Før 6499,-
Før 3500,-
- 54%
Se deal
Fang alle de fede øjeblikke med et Actionkamera i fuld HD - også under vand!
solgt 6

Til familiens vovehals! Actionkamera i fuld HD

Nu har du muligheden for at vise vennerne dine seje tricks på surfboardet, skateboardet, rulleskøjterne eller mountainbiken - og du får selvfølgelig også selv et minde fra...
Pris 399,-
Før 999,-
Før 600,-
- 60%
Se deal
Tag din yndlingsmusik med dig overalt med en Forever Bluetooth højtaler i høj kvalitet
solgt 18

Tag musikken med! Forever Bluetooth højtaler i høj kvalitet

Få den perfekte start på foråret med masser af god musik, som du kan nyde hvor som helst og med hvem som helst. Den trådløse Forever højttaler er en højkvalitets Bluetoot...
Pris 249,-
Før 499,-
Før 250,-
- 50%
Se deal
Er du klar til forårssolen? Opgrader solbrille-looket med Prada - 4 modeller
solgt 3

Klar til forårssolen? Opgrader solbrille-looket med Prada

Forårssolen MÅ være lige rundt om hjørnet - bliv klar til de første lune stråler med lækre solbriller fra Prada! Få fingrene i et par lækre, originale solbriller fra int...
Pris 749,-
Før 1399,-
Før 650,-
- 46%
Se deal
Lær et nyt sprog når det passer dig! Online sprogkurser på 3, 6, 12 el. 24 mdr.
solgt 6

Lær et nyt sprog i 2017! Online sprogkurser

Skal 2017 være året, hvor du skal prøve noget nyt? Med dagens Sweetdeal kan du bryde sprogbarrieren og lære, genopfriske eller forbedre et nyt sprog, med online sprogkur...
Pris 149,-
Før 1049,-
Før 900,-
- 86%
Se deal
Oplev en roligere, sundere og mere ergonomisk nattesøvn med en Dunlopillo hovedpude
solgt 43

Få en sundere og mere ergonomisk nattesøvn med Dunlopillo

For at få en god og rolig nats søvn, er det essentielt, at de omkringliggende rammer er i orden - en god seng, en støttende pude og noget lækkert sengetøj, er altafgørende...
Pris 299,-
Før 599,-
Før 300,-
- 50%
Se deal
Rejs nemt og med god stil! Rummelig og robust rejsetaske fra Kappa
solgt 9

Rummelig, stilren og robust rejsetaske fra Kappa

Skru op for rejselysten med en ultralækker, original rejsetaske fra af det italienske mærke Kappa! Med Kappa ved du altid, at du får et kvalitetsorienteret, moderne og so...
Pris 499,-
Før 1099,-
Før 600,-
- 55%
Se deal
Lækkert vintage dameur, som både er råt og feminint - vælg ml. 4 farver
solgt 8

Flot, råt vintage dameur - vælg ml. 4 farver

Opgrader vinterens smykkekasse med det lækre, moderne og farverige i-Saw dameur, som du kan få i 4 farver. Dette flotte ur er fremstillet i ægte læder, og har fine detalj...
Pris 99,-
Før 299,-
Før 200,-
- 67%
Se deal
Tag favoritmusikken med på farten med et par stilrene iBomb Bluetooth høretelefoner!
solgt 11

Lyt med nyt! Trådløse iBomb høretelefoner

Her hos Sweetdeal mener vi, at god musik fortjener god lyd! Musikken må du selv stå for, men vi kan til gengæld præsentere et sæt høretelefoner, der får det absolut bedst...
Pris 499,-
Før 999,-
Før 500,-
- 50%
Se deal
Bliv bedre underholdt! Nem og lækker LED projektor til alt du elsker at se!
solgt 17

Bliv bedre underholdt med en lækker LED projektor

Film skal ses i biografen! Ja, det er jo nok også rigtig nok, men hvis man ikke lige har tid og råd til at få set alle film, som går i biografen, må man i stede flytte bio...
Pris 799,-
Før 1999,-
Før 1200,-
- 60%
Se deal
Slap heeelt af med den effektive Homedics Terapi kropsmassage-apparat
solgt 4

Slap heeelt af med Homedics Terapi kropsmassage-apparat

Har du en stresset hverdag, et stillesiddende arbejde eller bruger du meget tid foran computeren og /eller er aktiv på sportsfronten, kender du alt til spændinger og ømme ...
Pris 129,-
Før 299,-
Før 170,-
- 57%
Se deal